Валерій Пацкан відзвітував за перший рік парламентської роботи

Народний депутат України від фракції «УДАР Віталія Кличка» Валерій Пацкан відзвітував перед виборцями за перший рік парламентської роботи. Річний звіт народний депутат оприлюднив під час прес-конференції в Ужгороді, 27 грудня.

Валерій Пацкан відзвітував за перший рік парламентської роботи

За перший рік роботи у Верховній Раді України Валерій Пацкан підготував 29 законопроектів та інших актів. Зокрема, проекти законів стосувалися захисту персональних даних,  зміцнення суддівського самоврядування, волонтерської діяльності, альтернативної (невійськової) служби, внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та до Податкового кодексу України щодо громадських об’єднань.

Народний депутат завжди голосував особисто та підтримав усі важливі для виборців законопроекти та постанови, серед яких скасування пільг можновладцям, відміна пенсійної реформи, відставка прем'єра Азарова, євроінтеграційні законопроекти  тощо.

Валерій Пацкан перший із закарпатців очолив парламентський  Комітет, а саме, з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. Також, народний депутат увійшов до складу 13-ти груп з міжпарламентських зв’язків з іншими країнами.

За 2013 рік очолюваний Пацканом  Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, провів три парламентські слухання:  «Стан дотримання прав людини в Україні»,  «Українська трудова міграція: стан, проблеми та шляхи їх вирішення», а також «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків. Проблеми та дієвий шлях їх вирішення». Варто зазначити, що це є третиною від загальної кількості парламентських слухань, які було проведено за перший рік роботи Верховної Ради VII скликання.

Крім того, було проведено два виїзних засідання Комітету. Одне з них відбулося на Закарпатті. Захід було присвячено питанням стану забезпечення прав національних меншин у Закарпатській  області та обговоренню  практики застосування законодавства України про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту, в західних прикордонних областях України.   Інше відбулося у Верховній Раді Автономної Республіки Крим, на якому, у порядку здійснення контрольної функції та відповідно до затвердженого плану роботи, розглядалося питання: «Про стан виконання державної Програми розселення та облаштування депортованих кримських татар і осіб інших національностей, що повернулися на проживання в Україну, їх адаптації та інтеграції в українське суспільство на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2006 р. № 637».

Ще одним надзвичайно важливим аспектом діяльності Валерія Пацкана в якості народного депутата України була робота з виборцями окрузі. За 2013 рік було проведено 11 особистих прийомів громадян у Закарпатті та Києві. Особисто поспілкуватись з депутатом Верховної Ради та висловити свої прохання та побажання мали змогу жителі міста Ужгорода, Ужгородського району, Великоберезнянського, Перечинського, Виноградівського, Хустського, Тячівського, Рахівського, Мукачівського, Свалявського, Берегівського та Іршавського районів, Київа та інших міст України. У листопаді помічниками народного депутата проведено прийоми громадян у Воловецькому та Міжгірському районах.

Всього за звітний період було розглянуто Валерієм Пацканом особисто та представниками секретаріату Комітету понад 4000 звернень громадян. Ще біля 400 заяв громадян надійшло через громадські приймальні. По 212-ти з них подані депутатські звернення до органів влади, правоохоронних органів, тощо. Значна частина звернень громадян вирішена позитивно, або наразі знаходиться в стадії вирішення.

Закарпатська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка», Закарпаття онлайн.Політичні партії
03 січня 2014р.

Теги: звіт, УДАР, Пацкан

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи