На Закарпатті влада намагалася влаштувати провокації під час прийому громадян Валерієм Черняковим

30 жовтня 2013 року народний депутат України, уповноважений Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на Закарпатті Валерій Черняков провід особисті прийоми громадян в смт Воловець та у місті Свалява.

На Закарпатті влада намагалася влаштувати провокації під час прийому громадян Валерієм Черняковим

Громадян цих гірських територій, які звернулися до свободівця, турбують проблеми соціяльного та правового захисту, про що передусім повинна дбати місцева влада.

У Волівці горяни скаржилися на невиплату коштів на соціяльний захист та махінації з житлом. Звернення громадянки Марії Миндей продемонструвало кричущу бездіяльність районної ради. Жінка звернулася з проханням допомогти їй у відселенні із зони зсувів у селі Скотарському. У Сваляві на прийом до свободівця прийшли жителі, незадоволені діями міського голови; також надійшли колективні звернення від учителів місцевої школи та жителів Сваляви з проханням втрутитися в ситуацію та припинити незаконні дії влади щодо забудови зелених зон міста.

Зауважимо, що попри велику кількість проблем та невміння й небажання їх розв’язувати, місцеві керманичі Сваляви вирішили влаштувати провокації під час прийому. Зокрема, на захід прибули проплачені «козачки» напідпитку із гаслами: «Нам не треба ВО «Свобода» – у нас європейська свобода!», «Захистимо Закарпаття від неофашистів!». За словами мешканців, ці особи – не місцеві, а прийшли з иншого населеного пункту.

Варто зауважити, що першими в чергу на прийом вишикувалися представники ромської національности, яких, як стало відомо після короткої розмови, прислали працівники місцевого «білого дому» – районної адміністрації, аби вони вимагали від свободівця грошей. У ході прийому неодноразово приходили невідомі особи і заявляли, що, мовляв, народний депутат Валерій Черняков їм нічим не допоможе. Ба навіть сам міський голова Сваляви Іван Ланьо збурював людей  і скеровував їх «до того, хто має гроші», а таким, виявляється, є нардеп-«регіонал» Михайло Ланьо.

З приводу ганебних дій свалявської влади голова Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» Олег Куцин зазначив: «Під стінами міської ради зібралася купка провокаторів-«тітушків», деяких із них я упізнав з минулих проміжних виборів до Закарпатської обласної ради у березні 2013 року, коли перебував у Чинадієвому – це так зване «силове забезпечення» Партії регіонів. На моє запитання, що вони тут роблять і чого домагаються, ніхто не зміг відповісти. Я запросив найвищого за зростом молодика в приймальню народного депутата, щоби він пояснив ситуацію, однак пропозицію було проігноровано – найманці лише опустили очі після чого, попозувавши кілька хвилин для фотокамер, розчинилися у натовпі».

Олег Куцин також додав, що місцева влада, очевидно, хотіла залякати свободівців присутністю найманих протестувальників, проте до таких «акцій» націоналісти завжди готові.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

31 жовтня 2013р.

Теги: Черняков, Свобода

Коментарі

Василь 2013-11-01 / 15:25:34
Захистимо Закарпаття від неофашистської партії регіонів! Слава Україні!

пнсіонерка з Мукачева 2013-11-01 / 11:14:20
О це так! На першому фото впізнано двох жительох Мукачева, котрі проживають на вул. Окружній- мати в сірому біреті і поруч в червоній куртці її дочка Лариса, з лівої сторони з краю сивий чоловік теж мукачівець . Цікаво скільки їм заплатили, щоб приїхати з Мукачева в Сваляву Потримати плакати? Проплачена акція, якщо брати до уваги жителів Мукачева, цих людей можна побачити щодня в мікрорайоні де вони мешкають.
Інша справа брати Ланьо, один з котрих нардеп з кримінальним минулим. Мукачівці пригадують ті часи, коли Михайло Ланьо -прізвище Блюк, був голвним рекетиром краю, очолював транскордоне ОБУ, котредіяло не лише вна територвї нашого краю, але і за кордоном, зокрема в Чехії і сьогодні діють його братки, які здирають данину із наших заробітчан.Біда в тому, що вони тепер легалізували своє становище , постворювали фірми і далі займаються злочинами, лише під прикриттям. Правоохоронці добре знають, хто чим займається тепер і не треба тут байки розказувати цим регіоналам та "проплаченим мітингувальникам" із Мукачева, що нам, тобто цій купці на фото, не треба Свободи. Їм ніхто не дав право виступати від імені тисяч українців, зокрема і від мого імені, для яких одна надія захистити нас від свавілля ПР-ів , на опозиційні партії, в т.ч .Свободу!


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи