Балога: Влада стоїть на заваді виборам селищного голови Міжгір’я на Закарпатті

У селищі Міжгір’я Закарпатської області посадовими особами селищної ради та головою Закарпатської облдержадміністрації грубо нехтуються положення Конституції України, яким гарантується місцеве самоврядування. Про це йдеться у депутатському зверненні лідера Єдиного Центру, народного депутата України Віктора Балоги до Президента України.

Балога: Влада стоїть на заваді виборам селищного голови Міжгір’я на Закарпатті

 

У документі зазначається, що пройшло більше двох років після того, як розпорядженням Президента України селищний голова Міжгір’я Щур В.М. був призначений головою Міжгірської райдержадміністрації і його повноваження були достроково припинені. Відповідно до законодавства виконуючий обов’язки голови селищної ради або голова облдержадміністрації повинні були впродовж 15 днів звернутися до Верховної Ради України з клопотанням призначити позачергові вибори. Однак, як селищні керівники, так і обласний очільник  Ледида О.О демонстративно цього не роблять. 

Віктор Балога заявляє, що свідоме невиконання вимог законодавства керівником місцевого органу державної влади грубо порушує конституційні права мешканців селища на місцеве самоврядування, на їх право обирати та бути обраними, а також принижує у суспільстві авторитет державної влади.

В зв‘язку з цим, народний депутат звернувся до Президента України, як до гаранта конституційних прав і свобод громадян, з проханням  ініціювати службове розслідування за фактами невиконання вимог законодавства головою Закарпатської ОДА Ледидою О.О. та за їх результатами прийняти рішення.

Відповідне звернення Віктор Балога також направив  прокурору Закарпатської області Петруні А.Л. з проханням провести перевірку наведених фактів та вжити заходів прокурорського реагування щодо посадових осіб Закарпатської ОДА та Міжгірської селищної ради.

06 квітня 2013р.

Теги: Балога, вибори

Коментарі

іван 2013-04-12 / 19:50:58
правду каже русин-2, побачимо сківльки підтримки у щуряк підтримки у липні місяці, коли бдуть призначені вибори, всіх дебілів та щурячих жополизів точне менше У Міжгірї ніж розумних людей.

русин2 2013-04-12 / 17:50:08
не пиши дурниць, нема в Щуря ніяких 60% підтримки населення, 0,6% підтримки жополизів, можливо

пяний 2013-04-12 / 12:14:18
Віктор хоче мати свой Міжгір я бо главний Вітя має коло Києва

Женька 2013-04-10 / 20:03:06
Ти славку мандусику дещо не правий. То по селах Юрко скупив по сотні пів районної ради. А в Міжгірї дюди мудрі. Гроші від Юрка взяли а проголосували за порядних кандидатів. Юрко,Стецюнич і другі пролетіли в Міжгірї як фанери над Мукачевом.

Русин русинам 2013-04-09 / 23:24:15
Ви субі коло стола в хижи вибирайте, та тогди буде ваше діло. А міжірцям гадаю надоїло жити по понятіях. І не в усіх язики звикли щурячі талпи лизати, та чекати док му яку кістку вержут щурі. І хиба вам ся приснило за 60 процинтів піддержки, а може сте референдум з будуна поробили. Купіт собі компютер у диню та може щось майрузумноє напишете. Лічітся хлопці, лічіт бо нависні загостреня.

славко мандусик 2013-04-09 / 22:13:02
Не щур, а ти зазвідай Юрка Гнепу, він добре знає як дурні міжгірці купилися у нього оптом за кандидатів у депутати усіх рівнів за 100 гривасиків.Тепер і називай тих людей як лиш хочеш.

НЕ щур 2013-04-09 / 16:41:58
ПРАПОРУ,якби Міжгірцям дали (як давали і наливали)пару гривасиків вони проголосувалиби і за опудало з городу.ЯК іще мож ставити раком тих людей щоби вони змогли розрізнити бувших урок від нормальних людей.І причім туй Стицюнич Гнепа чи буть хто?????Як назвати таких людей,які за понюшку табаку готові продати і матір рідну????????????????????

прапор 2013-04-09 / 15:39:49
Женька Гнепа ти міжгірців обзиваєш придурками а дальше хочеш оби міжгірці голосували за вашого партійця стецюнича.А тому на посаду мера він і набрав аж 28 голосів

Женька 2013-04-09 / 09:09:20
Сміх і гріх. Але все це нам відомо з добіблійних часів, і якщо й будуть обирати голову, то всім давно відомо, що порядного чоловіка не оберуть. Тимс більше в Міжгірї, де може Васька Щурь на каждій дільниці покласти пацана з камеров, а придурки-міжгірці будуть показувати бюлетні на камеру.

пракурор 2013-04-08 / 20:50:04
ВІДПОВІДЬ МІЖГІРЦЮ! Здоров я догодався ко ты,но то буде наш секрет,як пуйдемо на пиво то я тобі скажу.Чого немає достойных, муй кум "Дылка" Маркович повнистю пудходит по интелекту я йому поможу, ба треба выдробити оренду квартири.Тай Прокурорша Марька Василывна тоже поможе айбо мало скурвилася стучит Щурям,требами робити рокыровку бо можут ня обскакати ,айбо я пацан не промах держу їх в їжовх рукавицях

Прапор 2013-04-08 / 19:23:34
Думай,СВОБОДА,думай!
У Міжгірї "Васьків" дууже много.

свобода 2013-04-08 / 18:31:54
А хто в Міжгірї прапор-прапорщик. То не Васька прохіднянський, що головним гаїшником на дорогах. Васька сказав, Васька взяв з шофера.Значить на дорогах порядок.

русин-2 2013-04-07 / 22:07:23
Русине то наше діло кого ми вибереме, а тобі до Берегова май близько.А ти більше 60 % (на сьогоднішній час приблизна підтримка Щура)населення Міжгірщини не називай бандитами, баранам така підтримка ну ніяк не світить, при любих обставинах (харизма у них бараняча).

свобода 2013-04-07 / 21:50:22
точно русине, так і зробимо, оберемо собі більш достойного голову ніж тушка-перебіжчик Щурь. Слава Україні.

русин-1 2013-04-07 / 20:27:31
Міжгірцям ліпше знати кого вибирати. А ти вже русине можеш іти в берегово. Видко ти відти і вийшов.

Русин 2013-04-07 / 18:40:15
Аш міжіря щи раз когось вибере з щюрячої банди на голову, та мож го обгородити плотом і із Берегова спиціалісті просити, може вилічат. А авторитет щурь має в таких ги сам бандиті та жополизникі.

Прапор 2013-04-07 / 15:22:30
Дуже добре коли до справи береться Балога.Значить буде порядок!
Балога сказав,Балога зробив,Балога зробить!
Вчіться хлопці,може і із вас люди будуть!Давно пора було в Міжгірї навести порядок.Хай у нас газдують наші люди,а не польські зайди та жиди.

....... 2013-04-07 / 15:16:09
Слухай,то у вас у Мукачеві барани,а у нас ми й самі розберемеся.

до "ЙОВШКО" 2013-04-07 / 13:43:20
Слухай, у Вас У Міжгірї голова адміністрації є повний БАРАН, лиш пишеся Щурь.

ЩУРОЛОВ 2013-04-07 / 09:32:04
Спочатку треба зробити дератизацію крисячої зграї(повністі їх витратити)разом із регАНАЛАМИ,а тоді зробимо вибори.КРИСУ на нари!!!!


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи