Руками правоохоронців Павла Балогу хочуть позбавити мандата

Про це йдеться в заяві колегії лідерів політичної партії "Єдиний Центр"

Руками правоохоронців Павла Балогу хочуть позбавити мандата

Заява Єдиного Центру

Єдиний Центр категорично відкидає будь-які спроби провести ревізію виборів на 71–му виборчому окрузі на Закарпатті, де переміг висуванець нашої політичної сили Павло Балога. Дії правоохоронних органів, які, очевидно, виконують політичне замовлення, вважаємо спробою тиску на представників виборчих комісій та всю громаду, яка виявила довіру своєму кандидатові.

Вперше в історії незалежної України окремі особи роблять зухвалі кроки щодо зміни результатів виборів після прийняття присяги народним депутатом України та початку роботи парламенту. Такі дії відбуваються всупереч виборчому законодавству та не зважаючи на рішення ЦВК.

Партія розцінює такі кроки як протиправні, антиконституційні та незаконні. Вважаємо це помстою депутатам Єдиного Центру за незалежну та самостійну позицію у Верховні Раді.

Єдиний Центр переконаний, що створення такого прецеденту може мати негативні наслідки для українського парламентаризму та ставить під сумнів додержання Україною демократичних принципів, завдасть непоправної шкоди і так не найкращому іміджу України на міжнародній арені.

Єдиний Центр захищатиме результати виборів по 71-му округу всіма доступними методами та залишає за собою право звертатися до міжнародних організацій та судових інстанцій, у тому числі Європейського суду з прав людини, для недопущення спотворення результатів волевиявлення закарпатців.

Колегія лідерів Єдиного Центру

07 лютого 2013р.

Теги: Єдиний Центр, Павло Балога

Коментарі

МѢСТНЫЙ 2013-02-08 / 12:17:34
да ну нах. при всей нелюбви к РыГам не стану утверждать, что они - идиоты. "позбавити мандата Павла Балогу" как раз из этой серии.
понятно, что им обидно: во-первых, что проиграли, во-вторых, что П.Балога их "кинул" (вошел и тут же вышел из их фракции).
Но создавать прецедент, из-за которого могут пострадать сами РыГи (1,2 млн испорченных бюллетеней по мажоритарке - это мировой рекорд, я думаю) они не станут. Так, попугать, пошантажировать Балог - не более.

сам по собі. 2013-02-08 / 11:14:19
І ще, "Faust" кажете, що пан Б. зробили і роблять для нас багато корисного, так згадайте, звідки "розкрутив" перший лимон убитих єнотів пан Б. не тоді коли нам в рахунок зарплати давали цукор за двійну ціну, не з 1998 року, коли все Закарпаття було в воді, а нам допомагала вся Україна і близьке зарубіжжя, не від тоді коли він був призначений Медведчуком на пост губернатора області, скажіть мені простій людині?

сам по собі. 2013-02-08 / 11:08:29
"Faust" - так а Стьпка не наш? Чи лем лиш Ваші з сусіднього района? нам Хустянам ліпше би був Стьопка, чи "наш" Павлюша, і не прив"язуйте тут закарпатський патріотизм, бо скупили все на Іршаві, яку привчив до грошей ще Медведчук, а тепер називають то - "ЗА НАС ЛЮДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ", маже вже і людей у них називати прийнято грошима, незнаю...

Микола 2013-02-08 / 09:48:08
Дженику в мери!!!, Кащука на вулканізацію - заслуженим юристом, Анишинця на бортіровку, Єрфана залишити, він угробить мастерню (Ліпше най нич не робить у місьраді) . А Рівіса вмісто компресора (світло дорогое),най дує! Булей наш мер.
цитата

Faust 2013-02-08 / 01:59:19
Факт ,що озлобленим реґіоналам не вистачає кнопкодавів і вони роблять все, щоби хоч одного, хай самого "замурзаного" кнопкодавчика придбати собі будь-якою ціною. Ось і шукають вони "самоє слабоє звено", де можно було би щось змінити. Жаль, що знайшли вони це "звено" на Хустщині, де завжди жили (і живуть!) самі патріотичні закарпатці. Але, як кажуть - "в семье не без... деркачів", є на кого покласти...ся. Земляки закарпатці, будьте людьми і перестаньте "гавкати на своїх"! Балоги багато доброго зробили і зараз роблять для Закарпаття і для вас, закарпатців...

виборець 2013-02-08 / 00:24:23
«Якщо насправді, то механізму відкликання мандату після складання ним присяги немає. Окрім особисто написаноі заяви чи в випадку смерті. Позбавити його недоторканності нереально, регіонали на це не підуть, розуміючи, що на його місті може опинитися будь-хто з них. Найдуть 1000 причин непроголосувати. Тут скоріш за все будуть лоскотати нерви, видьоргуючи членів ОВК та ДВК, які працювали на нього і були задіяні в порушенні законодавства, якщо такі мали місце і це можливо довести. Це моя власна думка, яка грунтується на діючих законах. Але в нашій країні можливі будь-які сценарії»

Коментар В.Лунченко чомусь «регіональному» сайту.
«Об’єднанці», спростуйте або під твердіть слова молодого нардепа.

Яцик 2013-02-07 / 22:32:43
"Шигуда 2013-02-07 / 21:01:30
Балоги це абсолютне зло..."

Микола 2013-02-07 / 22:08:37
Стьопкови Диркачави типирька довго прийдеся кумови Рудьковському ширіньку розстібати, же би всі гроші які просрав на вибори вернути.

Гуцул 2013-02-07 / 21:48:01
Тримайся Павле ти заслужив мандат ВР і народ з тобою!!а злі вороженьки і членососи Голубі Даунецьких Бандюковичів скоро вити будуть як пси скажені коли народ украіни буде іх гнати в шию виламии і сокирою!!!!Слава Украіні!

Шигуда 2013-02-07 / 21:01:30
Балоги це абсолютне зло...

vip 2013-02-07 / 20:22:06
Єдиний раз Хустщина вибрала людину, що реально допомогла збіднілій медицині, освіті, і прагне зробити Закарпаття кращим!!! Невже нема справедливості? ! Невже вседозволеність ПР ? І С.Деркач пробється у Верховну Раду, в черговий раз пошивши нас в дурні, як це робили попередні "обранці"???

виборець 2013-02-07 / 18:16:43
«Скриньку Пандори» «регіонали» вже відкрили давно, закривши по «беспрєдєлу» Ю.Тимошенко. Я не її прихильник, але весь цивілізований світ, і навіть Росія, визнали, що це беззаконня.
Діючій владі вже нема що втрачати, «Рубікон вже перейдено», тому зараз це вже агонія «пакращенців» - продовжити свою владу хоч ще на трохи, любими шляхами.

Мих. Шимон з Хуста 2013-02-07 / 18:14:55
Молодець «vip»! Дай їм прикурити! А Стьопка де? Напевно уже в Києві, топанки до блиску чистить, аби зайти у ВР.

Хустянин 2013-02-07 / 17:15:55
Не нам судити хто кращий Балога чи Деркач.Виборець зробив свій вибір, з невеликим розривом переміг Балога це факт.І не гоже Деркачу було фальшувати заднім числом протоколи про ніби недопуск його довірених осіб на дільниці,міняти склад окружної комісії та робити інші непорядні кроки. Програвати треба вміти,тим більше з такою малою різницею в результатах.На цьому життя не закінчується,треба мати почуття гідності і виборець це оцінить. А, так боротись, шляхом львівських самих справедливих судів,заведенням у окружну комісію тещу,куму,.. і собаку Жучку поваги і авторитета у виборця не здобудеш. Ну, а ці кроки пробувати після оголошення результатів і прийняття присяги депутатом взагалі є спробою відкрити скриньку Пандори - обкатується метод,коли можна буь-якого нардепа,або і взагалі любого вибранлого депутата чи голову позбавити повноважень всупереч рішеня комісії та закону. Але ж влада не вічна! І що буде після її зміни?

vip 2013-02-07 / 16:35:37
Балога-наш депутат! І всі села голосували за нього!!! Хто зробив для садиків, шкіл більше, ніж він? А Стьопка-- лиш говорільнею займався, де видно роботу, хоч якусь?Ніяк не може змиритися, що просрав вибори? Грошики повертати треба, а нема...

Виборець 2013-02-07 / 16:33:22
Шановна колегія лідерів Єдиного центру. Ліпше мовчіт. Бо вибри Павла та є фальш. Вун бездарь. Най будут вибри , і подивимося ко вийрат.

Хуст 2013-02-07 / 16:20:41
Розказуйте много! Непонятно чого так довго тягли! То давно треба було зробити? Ко у Хусті голосовав за Пашу? Нико! Звідайте у людей! А як то так, коли люди не голосовали у він виграв? То як називаєся? Ага! Обман! Правильно роблять! Най перевіряють!

сорри 2013-02-07 / 15:48:03
Максимум, чого досягнуть, це виштовхнуть Балог/Петьовку у жорстку опозицію. А взагалі це всього лише свідчення того, що регіонам не вистачає голосів у парламенті. Тим більше, в умовах персонального, сенсорного голосування, якого, відповідно до чинного законодавства, вимагає опозиція.

из Иршави 2013-02-07 / 15:42:34
Ура!!!!!!!!!!!! Ура!!!!!!!!!!!!! Ура! Казнить Павла, нельзя помиловать.

9999 2013-02-07 / 15:40:50
Ну це вже точно замовні наїзди...Ніяк не можуть правоохоронці займатися справжніми злочинами,окрім замовлень,які поступають зверху...
Не країна, а Гондурас.


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи