Павло Балога вийшов з фракції Партії регіонів

Сьогодні народний депутат України, член Єдиного Центру Павло Балога написав заяву про вихід із складу фракції Партії регіонів України.

Павло Балога вийшов з фракції Партії регіонів

Відповідний документ переданий голові Верходної Ради України Володимиру Рибаку.

Прес-служба Єдиного Центру

13 грудня 2012р.

Теги: Балога

Коментарі

Сандра 2013-04-11 / 13:58:04
А богаті теж плачуть.

іван 2012-12-15 / 12:55:33
Пішов до ПР та й вийшов,бо не треба його регіоналам.Ні його ні братів.Балоги думали,що виторгують собі щось за три голоси,та ба...У регіоналів і своїх хватає(разом із комуністами),а через деякий час і без комуністів.А Балога у цьому випадку переграв сам себе.Регіонали йому такі розводи не пробачать.

Петро 2012-12-14 / 18:01:50
А якого х.. туди входив?

194 2012-12-14 / 15:06:40
Вступив у тото, виліз та обтрясся, надієся вступити в тото, за що вся родина агітовала, айбо: "Європарламент звернувся до демократичних сил України із закликом не співпрацювати з партією «Свобода».
За повідомленням УНІАН, відповідна поправка депутата Крістіана Вігеніна (група Прогресивного Альянсу соціалістів та демократів, Болгарія) до проекту резолюції щодо ситуації в Україні отримала підтримку більшості депутатів.

Зокрема, Вігенін запропонував додати до тексту резолюції щодо України пункт, у якому говориться, що Європарламент стурбований зростанням націоналістичних настроїв в Україні. Підкреслюється, що расистські, антисемітські та ксенофобські погляди суперечать фундаментальним цінностям та принципам ЄС, таким чином, європарламентар закликає про-демократичні партії у Верховній Раді не взаємодіяти з партією «Свобода».
Майже піде до комуністів, до Калетніка?

1234 2012-12-14 / 13:16:36
Кожний у ВР раді шукає для себе вигідні пропозиції, а на народ насрати, я не розумію як можна бути настільки продажним і не вболівати за свою країну і свій народ ?! Хай беруть приклад із Європейців які до останнього стоять за свої права і свободи

сОВІСТЬ 2012-12-14 / 09:08:50
продажним виборям 71- го округу - фе!

Русин 2012-12-14 / 07:36:43
Балога не янгел, айбо й Деркачови далеко до янгела. Що забилисте, що ся в Хусті робило? Треба голосовати за нових люди , айбо й зо нові партії, а то вибираєме ги дурні все єдних. Пак треба удкрити очи що сисі партії як для народа не старалися так нигда й не будут. А ни єден голос не мав бити за ПРдунів. А Марійка Деркача пхає. В постіль субі взьми, а не людьом пхай.

Марійка 2012-12-13 / 23:41:33
Хай люди тепер побачать хто такий Балога, брехун і зрадник!!! Не треба було людям порядну людину таку як Степан Деркач, треба було Балогу!!! ось і маємо доказ, і ми й надалі голосуйму за Балогу!!! Не порядна він людина!!!!!!!!!!

Закарпатська Палинчарня 2012-12-13 / 22:44:15
та де до фраса?!
Шо вто Поліко крутить, як циган кобилов? Любит-не любит? Не дому дав, чи пак як?

фатьов 2012-12-13 / 19:48:55
мало забашляли

Анатолій 2012-12-13 / 18:38:53
Зараз смішно читати, коли люди пишуть, що Балога менше зло ніж регіонали. Проте це не міняє головного, Балога в черговий раз кинув своїх виборців, а це так легко не забувається!

точно не бот! 2012-12-13 / 17:11:59
О.Д.

Якщо чесно, за «Свободу» я не голосував - були сумніви, щодо їх радикалізму. Які, на жаль, переконали мене, хоча і досі не розвіялися. Але після 2 днів роботи ВР, після їх позиції по Табаловим, однозначно би віддав за них голос. Організовані, молоді, грамотні, інтелектуальні хлопці (особливо сподобався Михалишин)! Які, мені здається, будуть тримати всю опозицію в «тонусі» всю каденцію цієї ВР.

Чого не можу сказати про балог, порошенків, і їм подібних. НІЯКІ в плані публічної політики - майстри «підкилимних» торгів за сферу впливу на місцях. Навіть «провокатор» Ляшко принесе більше користі ДЕРЖАВОТВОРЕННЮ ніж вони!

Хто кращий, хто гірший (Балоги чи Бушко , Ковач, Ланьо з Деркачом) – для мене особисто всі однакові. «Голоси» купували ВСІ! «Прозорого» бізнесу жодний з них не має.

В плані тактики голосування, можливо, Ви і праві, але це все рівно «смердить» домовленістю, корупцією!

На мою думку, краще дочекатись політичної зрілості «Свободи». Не практичніше, але потім не буде ганьба!

МѢСТНЫЙ 2012-12-13 / 16:58:02
2 О.Д.:
во-первых, я не собираюсь Вас в чем-то убежать. Вы наверное успели заметить что я вообще никогда никого ни в чем не собираюсь убедить или переубедить. Я просто высказываю свою точку зрению.

во-вторых: так я и не говорю что П.Балога хуже. Ну лучше. и что? и насколько? на 5%? на 7,5%? Как это измерить - если всю свою каденцию перед решающим голосованием братья будут или выбегать покурить, или в туалет (и там что-то с дверью будет), или лихорадочно хлопать себя по карманам - типа искать карточку и не находить. Вы скажете, что это всё же лучше - ведь они не отдадут свой голос ПР? Ну, в условиях, когда у ПР и без Балог достаточно голосов для принятия устраивающего решения, не столько ценится "не голосование ЗА", сколько мужество проголосовать "ПРОТИВ".

Вам не стыдно было за страну, когда в ООН при голосовании о признании Палестины наша делегация в полном составе убежала якобы просраться? И насколько % сидение в туалете лучше или хуже открыто выразить своё мнение?

прор 2012-12-13 / 16:49:03
Обьясню вам хоть мало..балоги кинули ПР так як Пр кидає всю Україну!Щоб Павло виграв 71 округ він повинен був написати заяву на вступ до фракції ПР!А Коли дали мандат вийшов!це одна із тих людей яка кинула технічно ПР!!!І Це стоїть поваги!!

Тамара 2012-12-13 / 16:32:34
Звучат знакомые нотки: меньшее зло,большее зло.Балоги не меньшее зло, а просто гнилое зло.Брат не знает действия своего брата? Ну очень и очень весело.
Все так просто, зачем защищать меньшее зло от большего? Мне не понять.

тамара 2012-12-13 / 16:17:51
Что это за политик, который сегодня здесь,завтра там? Или пошел торг,кто-то предложил больше? Надо быть по-детски наивным (дурным), что бы верить в благие намерения братков. Честнее было бы признать свои заблуждения (кто искренне заблуждался) Не будет пользы для Украины от семьи Балог, так же как и от семьи Януковичей.

О.Д. 2012-12-13 / 16:13:11
Нє МѢСТНЫЙ, у мене альтернативи не було - я за "Свободу" голосував. Ми з вами в цьому питанні можемо розрізнятися в тактиці - чи голосувати за прохідного "напівсвого", чи непрохідного "вдошкусвого", але не в стратегії - баченні майбутнього України. Однак, я все-таки вважаю, що П.Балога в парламенті однозначно краще, аніж С.Деркач. І навряд чи мене хтось переконає у зворотньому.

п.с. В ідеалі, звичайно ж, хотілося б, щоби всі нардепи були проукраїнськими, західнозорієнтованими і ще й чесними.Але ж ми, наразі, в постсовковій Україні, а не в раю, чи не так?.. ))

О.Д. 2012-12-13 / 16:04:22
Не бот, а логіка де? Бандит і "чесний" "регіонал" Блюк - цяця, а нерегіонал П.Балога – кака? ))

МѢСТНЫЙ 2012-12-13 / 16:03:53
не сошлись в цене?
так, ну теперь может Петьовку сдать в аренду ООО? хотя... как я и предполагал в комментах к новости о вступления П.Балоги в ПР-овскую фракцию, троица братьев будет избегать голосовать по ключевым вопросам. так и есть - поименное голосование по переизбранию "кровосися" Азарова. напротив каждого из троицы братьев стоит "Відсутній" :)

2 О.Д. насчет "що краще він, аніж однозначний регіональний кнопкодав". пан О.Д., сколько раз мы так голосовали за БЮТ - ну вот или эти "тушкованi демократи" или ПР? никто ж больше не может пройти! и я тоже. В этот раз решил проголосовать за "Свободу" - да пусть лучше мой голос пропадет (если "Свобода" не прошла бы в ВР), чем отойдет за очередную "тушку". Ну и не пропал голос. Так и по мажоритарке. Что, кроме семьи Балоги нет людей, способных достойно конкурировать (и побеждать) ПР?
да ладно... при нормальной организации - вполне. Так что не соглашусь с лозунгом "Балоги или ПР" :)

не бот, точно! 2012-12-13 / 15:57:08
Завидівська родина Балог зовсім не далеко втікла від кіровоградської родини нових «тушок-кроликів» Табалових для 3 округів на Закарпатті.
Але ті хоч по списку пройшли і реальних виборців в очі не бачили! А тут???
Ой, засмерділо, ой, як засмерділо!... Виявляється правий був Блюк, а головне чесніший! Чи нє, челядь?


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи