"Говерла" на виїзді програла маріупольському "Іллічівцю" – 2:0

25 серпня. Маріуполь. Стадіон «Іллічівець». «Іллічівець» - «Говерла» – 2:0

"Говерла" на виїзді  програла маріупольському "Іллічівцю" – 2:0

Арбітр: Є. Арановський ( Київ)

 

"Іллічівець": Худжамов, Ярошенко (Яворський 90 +3), Федотов, Гречишкін, Кравченко (Кожанов 76), Іщенко, Чижов, Путівцев, Окріашвілі, Бутко, Таргамадзе
 
"Говерла": Бабенко, Допілка, Щедраков, Райчевіч, Трухін, Макаренко, Едігарян (Балафас 60), Міщенко (Ситник 80), Микуляк (Ле Таллек 65), Малішіч, Одонкор

Голи: Гречишкін (58), Федотов (85)
 
Попередження: Райчевіч (15), Микуляк (16), Малішич (90)
 

 

Ситуація у нашої команди далеко не найкраща у Прем’єр лізі. За шість зіграних матчів підопічні Олександра Севідова не набрали жодного залікового пункту. Матч у Маріуполі мав стати результативним для наших хлопців, адже в разі ще однієї поразки команду чекають невтішні прогнози. Тож, закарпатці розпочали матч дуже активно. На перших хвилинах навіть зуміли забити м’яч у ворота «Іллічівця», але арбітр його не зарахував.

Олександр Севідов після останньої  гри зробив кардинальні зміни у складі команд. Після дискваліфікації до складу повернувся Павло Щедраков, замість Егіше Мелікяна на полі з’явився Євген Макаренко. Замість Станіслава Печенкіна з’явився новачок Артур Едігарян. І з перших хвилин дебютував Олег Допілка. 

Гра проходила в дуже спокійному руслі, гравці «Іллічівця» більше володіли м’ячем, але великою гостротою це не закінчувалось. У нашій команді вперед йшли Дмитро Трухін та Давід Одонкор, які за рахунок своєї швидкості намагалися вийти на ударну позицію. У «Іллічівця» гострими були дії Ярошенка і Окріашвілі. На 20 хв. чудову нагоду забити втратив Дмитро Трухін, але обробити м’яч Дмитру не вдалося. Далі в декількох моментах свою майстерність мусив демонструвати Дмитро Бабенко. Наш голкіпер декілька разів мав рятувати команду від потужних ударів господарів. В основному перший тайм нічим гострим не запам’ятався. «Іллічівець» та «Говерла» на відпочинок пішли з сухим рахунком.

Другий тайм розпочався з активних дій «Іллічівця». Та їхня активність домінувала на полі всього три хвилини. Далі гра знову вирівнялась. На 50 хв. Дмитро Гричішкін пробив з 20 метрів, але його тезка Дмитро Бабенко справився з потужнім ударом свого візаві. На 55 хв. прийшла черга гостро атакувати наших хлопців. Вже звично бачити моторного Одонкора на фланзі, який на швидкості залишає захисників суперника далеко позаду. Одонкор прострілив у карний майданчик, Рустам Худжамов відбив на Дмитра Трухіна, той з 30 метрів вдарив в бік воріт «Іллічівця», та Худжамов був на місті.

На жаль, для наших футболістів далі «Іллічівець» пішов вперед. Два рази Дмитро Бабенко рятував наші ворота, а на третій вже допомогти не зміг. Після навісу кутового наші футболісти не змогли накрити гравця маріупольської команди, який відкинув м’яч на Дмитра Гричішкіна, той потужнім пострілом відправив «плямистого» у ворота нашої команди. На 65 хв. Олександр Севідов випустив на поле ще одного новачка Демієна Ле Таллека. Ужгородська команда після пропущеного голу пішла вперед. Та не все гаразд у нападі «Говерли».

На 71 хв. Костянтин Кравченко забив другий м’яч у ворота «Говерли», але Кравченко знаходився в офсайді. Варто звернути увагу на те, що момент з офсайдом виник через метушню захисників. Останні 15 хв. стали для «Говерли» справжнім випробуванням. Команді Севідова треба було йти вперед, не забуваючи про захист. На 85 хв. Віталій Федотов таки поховав ужгородську «Говерлу», забивши другий м’яч.

Пройшла чверть сезону і пора зробити певні висновки. Сім зіграних матчів - і повний нуль у здобутку нашої команди. Звичайно ж, тяжко грати майже кожен матч, не маючи оптимального складу. Тим більше деякі гравці в команді, здається, не розуміють куди вони потрапили. Складається відчуття, що у команді грають лише Давід Одонкор та Дмитро Трухін.

Всі інші ж показують гру, яка далека від Прем’єр ліги. Вже котрий матч поспіль нічого не показує Владислав Микуляк. Не може сховати свої руки Боян Малішич. В минулому матчі він приніс в наші ворота пенальті, в цьому - небезпечний штрафний. Олег Міщенко, якщо в першому таймі десь чіплявся за м’яч, то у другому Олега не видно було. Артур Едігарян, крім удару в першому таймі на трибуни стадіону, більше нічим не відзначився.  

Також існує й інший фактор. Помилки арбітрів. Помилилися і в цьому матчі. І в матчі із «Зорею». Але звалювати все на головного арбітра не варто. Команда не показала змістовного футболу. Головного керманича «Говерли» не можна дорікнути, адже в кожному матчі проходять постійні ротації складу, приходять нові гравці, яким потрібен час для адаптації в Україні. Та чи є цей час у «Говерли»?          

 

Відео голів:

1:0, Гречишкін (58)



2:0, Федотов (85)

Олександр Сільченко, Закарпаття онлайн

25 серпня 2012р.

Теги: Говерла, Іллічівець, Маріуполь

Коментарі

НОВИНИ: Спорт

10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
» Всі новини