"Говерла" на виїзді "продула" "Дніпру" – 4:1

У виїзному матчі 5-го туру проти дніпропетровського «Дніпра» ужгородська «Говерла» програла з рахунком 4:1

"Говерла" на виїзді "продула" "Дніпру" – 4:1

"Дніпро" - "Говерла" 4:1

Голи: Зозуля, 12, 90 +4, Ротань, 74, Джуліано, 86 - Мелікян, 54

"Дніпро": Лаштувка, Мазух, Мандзюк (Калинич, 58), Чеберячко, Стрініч, Джуліано, Ротань, Алієв (Кравченко, 70), Олійник (Коноплянка, 58), Зозуля, Матеус

"Говерла": Надь, Малішіч, Щедраков, Єлісєєв, Мелікян, Хорді Лопес, Одонкор, Трухін, Райчевіч, Печонкін, Міщенко (Косирін, 67; Ситник, 84)

Попередження: Зозуля, Стрініч - Єлісєєв, Щедраков, Печонкін, Микуляк

Вилучення: Щедраков, 90 +3

Непростий календар для нашої команди в Прем’єр-лізі. Пройшли ми рубіж з «Шахтаря» та «Динамо», але на черзі другий – з «Дніпра» та «Металіста». Саме сьогодні підопічним Олександра Севідова довелося відстоювати свою честь в Дніпропетровську. Номінальним фаворитом вважались господарі поля, то ж нашій команді не позаздриш. На такий тяжкий матч футболісти «Говерли» вийшли під опікою Валентина Слюсара, адже головний керманич був дискваліфікований на одну гру.

Перші хвилини пройшли під диктовку «Дніпра». Більш досвідчені футболісти Дніпропетровська намагались втілити свої атаки в швидкий гол. Наші футболісти старались грати обережно, та хіба можна витримати навал атак суперника, який через тиждень стартує в Лізі Європи…

 Швидкий гол вболівальники господарів все ж таки побачили. Олександр Алієв навісив з лівого флангу штрафний прямо на Романа Зозулю. Останньому не залишилось нічого, як переправити м’яч з двох метрів у пустий кут воріт. Після пропущеного голу гравці «Говерли» взяли себе в руки. Подекуди виникали гострі моменти біля воріт Яна Лаштувки. Знову феноменальну швидкість демонстрував Давід Одонкор. Та вдарити по воротам підопічним Олександра Севідова не вдавалося. А, ось суперник атакувати не стидався. Хороший удар вийшов у Віталія Мандзюка, проте Олександр Надь зловив м’яча. На 36 хвилині Денис Олійник намагався перекинути нашого голкіпера, але «шкіряний» не поцілив у площину воріт.

Перший тайм пройшов під ініціативою «Дніпра». В першому таймі господарі нанесли по нашим воротам 13 ударів. Найтяжче було нашому керманичу, який сидів у ложі стадіону «Дніпро-Арена», адже звідти він не міг докричатися до своїх гравців.

На другий тайм наші хлопці вийшли без змін. Перші хвилини другої половини принесли одразу ж швидкісний футбол. Ужгородці намагались йти вперед, аби створити щось небезпечне біля воріт Яна Лаштувки. На 52 хв. чудову нагоду подвоїти рахунок змарнував Денис Олійник. Денис не зміг обробити м’яч у карному майданчику і пробив значно вище воріт. Одразу ж відповідь «Говерли» закінчилась штрафним. До м’яча підійшов Егіше Мелікян, який з тридцяти метрів навісив плямистого у карний майданчик. М’яч по дивній траєкторії полетів у сторону воріт, де гав ловив голкіпер «Дніпра». Мелікян сам не повірив, що забив. Гол розізлив тренера Дніпропетровська, Хуан де Рамос випустив головну свою силу Коноплянку та Калініча.

На 60 хв. у Євгенія Коноплянки з’явився хороший шанс вивести свою команду вперед, але удар зі штрафного Коноплянки полетів в «молоко». Нічийний результат не влаштовував гравців «Дніпра», тож гра набрала ще більшої динаміки. На 65 хв. на полі з’явився Олександр Косирін. А через п’ять хвилин Олександр обрізався в центрі поля. «Дніпро» такими подарунками долі скористався, стрімкий прохід Матеуса міг би закінчитись плачевно для наших, але після передачі на Калініча останній знаходився в положенні поза грою. На 73 хв. фантастичний м’яч забив Руслан Ротань. Матеус зробив простріл в карний майданчик. Після серії рекошетів м’яч відкотився до Ротаня, який з шістнадцяти метрів зняв павутину з воріт Олександра Надя. Нажаль нашим футболістам знову прийшлось відіграватись. На 80 хв. Боян Малішич сфолив на Коноплянці біля лінії штрафного. До м’яча підійшов Костянтин Кравченко, але м’яч полетів вище воріт.

Через хвилину вже Джуліано міг забити у ворота наших хлопців, однак тепер вже Олександр Надь надійно зіграв. На 82 хв. Олександр Косирін через травму не зміг продовжити гру, тому Валентину Слюсару потрібно було робити заміну. На поле вийшов Олександр Ситнік, який розташувався на вістрі атаки.

Останні хвилини наші хлопці кинулись зі всіх сил, аби зрівняти рахунок. Звичайно ж не обійшлося без провалів в захисті. На 87 хв. обрізка в нашому захисті вивела Джуліано віч-на-віч з Олександром Надєм. Бразилець був сильнішим за нашого голкіпера - 3:1. Останні хвилини команда Олександра Севідова догравала в меншості, арбітр матчу показав другу жовту Павлу Щедракову.

Крапку в матчі поклав Роман Зозуля, який з метру розстріляв нашого голкіпера на 92 хвилині матчу. Розгромна поразка 4:1, в першу чергу, не повинна зламати наших футболістів. Головне - сконцентруватись на наступній грі і показати справжній бій харківському «Металісту».

Олександр Сільченко для Закарпаття онлайн

11 серпня 2012р.

Теги: Говерла, Дніпро

Коментарі

Адмін 2012-08-13 / 17:17:13
2вася

http://zakarpattya.net.ua/News/99422-Dystsyplinarnyi-komitet-Prem%E2%80%99ier-lihy-vidstoronyv-holovnoho-trenera-Hoverly

вася 2012-08-13 / 14:01:16
а чому севидов сидів на трибунах і не був на післяматчевій прес-конференції?

Ветеран футболу 2012-08-12 / 18:01:42
Ця команда, ганьба для нашого краю. Краще би ті гроші виділили на розвиток юнацького футболу. Безперечно, було би більше користі з тих грошей.

ФАН 2012-08-11 / 22:19:45
Нема слів

НОВИНИ: Спорт

10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
» Всі новини