Об’єднана опозиція визначилась із кандидатами від Закарпаття

Сьогодні, 30 липня, у Києві пройшов з’їзд Об’єднаної опозиції. Як уже повідомлялося, перша п’ятірка списку виглядає так – Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Олександр Турчинов, Юрій Луценко.

Визначили на з’їзді і кандидатів від Закарпаття.
 
Як повідомив керівник регіонального виборчого штабу у Закарпатській області Валерій Лунченко, в Ужгороді та районі (68 округ) балотуватиметься Андрій Сербайло – заступник голови Закарпатської облради.
 
На виборчому окрузі №69 (Мукачево, Мукачівський район, частина Іршавщини та Берегівщини) піде Олександр Переста – керівник мукачівського осередку «Батьківщини».
 
Виборчий округ №70 (Свалявщина, Воловеччина, Міжгірщина, Березнянщина, Перечинщина, частина Мукачівщини) прогнозовано підкорятиме Олександр Кеменяш – чинний депутат Верховної Ради від БЮТ.
 
На виборчому окрузі №71 (Хустщина, частина Іршавщини та Тячівщини) балотуватиметься Богдан Кинів – депутат Закарпатської облради, член Ужгородського міськвиконкому.
 
Виборчий округ №73 (Виноградівщина, Берегівщина, частина Іршавщини) – тут балотуватиметься Іштван Петрушка – керівник Берегівського районного осередку «Фронту Змін», депутат Берегівської райради.
 
Сам Валерій Лунченко опинився у партійному списку «Батьківщини» на 61 місці.
 
Представник «Батьківщини», депутат облради Антон Ліврінц наразі у другій сотні партійного списку.
 
Згідно із домовленостями, 72 округ (Рахівщина та частина Тячівщини) відійшов «Свободі». Як уже повідомлялося, тут кандидатуру, скоріш за все, виставить керівник обласного осередку «Свободи» Олег Куцин, - повідомляє інформ-бюро «Аналітик-Контент».
30 липня 2012р.

Теги: Об’єднана опозиція, кандидати

Коментарі

виборець 2012-08-06 / 10:14:07
Так, теж пригадую, як Жолтані не ховаючись роздавав пенсіонерам проднабори. Нічим він від регіоналів не відрізняється.
А щодо ужгородського округу, то звідки в коментаторів така впевненість у хороших шансах Солонтая? Хто Солонтая знає в місті? Купка громадських активістів, ті хто цікавиться політикою і ще хто? Причому навіть серед тих, хто Солонтая знає, ставлення до нього сильно варіюється. А є ж ще район! На такій електоральній базі вибори не виграєш.
Висунення Сербайла це просто смішно. По-хорошому, опозиція мала б висунути Чучку як найбільш рейтингового і впізнаваного кандидати без серйозних плям на політичній біографії. Але чомусь не склалося. В будь-якому випадку буду голосувати за Павла Павловича

Петер 2012-08-01 / 10:37:36
Солонтай не міг просто так віддати явно переможний округ наперед слабкому кандидату Сербайлу!!! Сашко, чому ти мовчиш?!! Маю ВЕЛИКІ сумніви щодо дойстойного вибору обєднаної опозиції... залишається тільки Чучка.
п.с. Жолтані не розглядаю як опозиційного кандидата - ляже під ПР однозначно. Та й методи роботи його команди гарно проілюстрували вибори 2010 року. Ніколи не забуду трагікомедію на Ужгородській ОВК з його агітаційним пакетиком з гречкою :)))) здається його навіть знімали з виборів через це в суді.

опозиціонер 2012-07-31 / 18:01:03
Щось не чути офіційної заяви від Саші Солонтая про підтримку Сербайла А. А., але вже як є. Раз Сербайло значить треба підтримувати його. Але п. Сербайло мав би домовитися з іншими опозиційними кандидатами Чучкою, Булановим і тим же Жолтані тоді шанси десить великі.

Олеся 2012-07-31 / 13:07:06
Lenovo, зрозумійте, що виствили б Солонтая, то всеодно були б незадоволені люди, які писали, що це не найдостойніший кандидат. Виходимо з того, що маємо. Я б, наприклад, взагалі хотіла, щоб по Ужгороду Томенко йшов бо йому довіряю. І що з того. Якщо в Києві вирішли, що має бути Сербайло, значить Сербайло. В любому випадку, я знаю, що він ніби людина порядна і буде відстоювати у ВР інтерси Ужгородців і партії "Батьківщини". В любому випадку він краще ніж Ратушняк або Ковач.

Ужгородець 2012-07-31 / 12:54:29
Петер, ніхто нікого не змушував. Коли Солонтай почув, що розглядають Сербайла як кандидата, то сам висловився в його підтримку. Але, щоб ви знали, що до останнього розглядалась кандидатура Щадея по м. Ужгород (протеже був Кеменяш).
Стосовно Чучки, то яскравий приклад маєте зараз те, що ЄЦ не виставив свого кандидата по м. Ужгород. І зараз всюди мусолиться тема, що Чучка - рятівник від Ратушняка і Ковача. Тим самим забираючи голоси в опозиці, в даному випадку, у Сербайла.

Сергій 2012-07-31 / 11:28:51
до Читач
А кому ж тоді вірити??? ПР? Чи ЄЦунам, Королевській, які одразу ж після виборів "ляжуть" під регіоналів? потрібні зміни!

lenovo 2012-07-31 / 10:09:37
Куда там Сербайлу по м. Ужгород, що сам ні риба ні мясо, що штаб опозиції в місті на чолі з постійно сонним та ще й без досвіду організації виборчих кампаній Баганичом А.А., нічого з того не буде. Жаль, Солонтай набагато краща фігура, але йому б прийшлось будувати свою кампанію самостійно, без міського опозиційного штабу, з них толку не буде.

Петер 2012-07-31 / 09:21:13
Шкода якщо то правда... Томенко змусив Сашка підтримати Сербайла? Не вірю, там щось інше! Сашко боєць і просто так би не здав Ужгород...
а щодо Чучки ви лукавите! Факт в тому що оюєднана опозиція здала Ужгород - бо Сербайло не прохідний. Тому надія тільки на мажоритарників. Сподіваюсь, Сашко зареєструється на цих виборах!

Віталій 2012-07-30 / 21:32:09

Анатолій ГриЦенко мабуть


Безумовно. )) Виправили. Дякуємо. Адмін

Ужгородець 2012-07-30 / 20:53:40
Петер, звідки інфо, що Сербайло протеже ЄЦу? Так, справді була спроба "злити" Ужгород. По 68 округу Хотіли ставити Щадея, але після приїзду Томенка спроба провалилась. Він дав зрозуміти, що Ужгород не віддадуть. На кандидатуру предаставника від опозиції висувались двоє Сербайло і Солонтай, але Солонтай відразу відмовився на користь Сербайла. Стосовно протеже ЄЦ, то зараз включений запасний план - Чучка.
А хто прохідний, а хто ні - це ще побачимо. І не треба створювати порівння усіх з Ратушняком, як лідером перегонів.

іван 2012-07-30 / 18:50:06
Слабі проти ЄЦу як пиво.

петер 2012-07-30 / 18:41:45
Кинів? що в Хусті перевелись порядні люди? Він не пройде люстрацію кампанії Чесно по корупції і т.д. Позор!!!
А Сербайло? протеже ЄЦу! Обєднанні продали Ужгород ЄЦунам!!! Чому не виставили Сашка Солонтая!!!!!!!! Сербайло не прохідний! Тільки Сашко може опонувати ЄЦунам і Раті!

Вікторія 2012-07-30 / 16:55:53
Андрій Андрійович, раді за Вас. Бажаємо перемоги.

Копча 2012-07-30 / 16:20:43
Кеменяш на 70-му окрузі не має шансів так як окрім свалявського району для виборців невідомий і по суті програє з великим відривом Мошакові чи Блюку (він же Ланьо). Натомість шанси об'єднаної опозиції не такі вже й погані і якби не "порісший мохом" за невиразну політичну діяльність, опозиціонер Кеменяш, то округ у цілому досить перспективний для якого не-будь яскравого представника опозиції.

Читач 2012-07-30 / 16:04:26
У них вже був шанс у 2004 році. Все ус...ли...

Як тепер знову вірити їм?

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини