ДТП на Ужгородщині за участі медпрацівників розслідуватиме спецкомісія

Після 17-ої години на автодорозі у с. М. Добронь у дорожньо-транспортну пригоду потрапив службовий автомобіль ВАЗ-2107 Чопської центральної районної лікарні.

ДТП на Ужгородщині за участі медпрацівників розслідуватиме спецкомісія

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, ДТП сталася в селі Добронь по вул. Головній. Водій Ужгородської ЦРЛ, житель Чопа, на автомобілі «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з «ВАЗ-2106» жителя с. Добронь. 

В результаті аварії постраждали водії обох транспортних засобів та їх пасажири. Внаслідок зіткнення із зустрічним автомобілем травми різного ступеню важкості отримали медична сестра, 1975 р.н. та водій, 1966 р.н. Потерпілих довелося доставляти в Ужгородську міську лікарню.

Як з’ясувалося, службовий транспортний засіб використовувався для виїзду до онкохворих району, яким необхідно було провести призначені маніпуляції. Наказом територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області  утворена комісія спеціального розслідування групового нещасного випадку, - повідомили Закарпаття онлайн з прес-служби Держгірпромнагляду у Закарпатській області.

14 червня 2012р.

Теги: швидка допомога, лікарня, службове авто, медпрацівники, ДТП

Коментарі

Знаюча 2014-07-29 / 20:37:09
Воїн,хто ти такий в цьому житті,що дозволяєш собі писати про особисті хвороби людини? Ти не маєш жодного морального права і особистої гідності,якщо дозволяєш собі подібні речі! Під ніком класно тролити інших!

Житель Чопа 2012-07-13 / 10:08:08
Дуже довго спостерігав за коментарями.Кого і що захищає правозахисник та воїн???? Я 5 днів чекав золотий підпис в.о.головного лікаря. Приходив кожен день о 8год.30хв.Людей 30-40 чоловік під дверима. ЇЇ ні в 10год. ні в 12год. на роботі немає.Люди сваряться та нервують.Але саме головне що ніхто не знає коли прийде в.о..В приймальні кажуть згідно графіку але якого??? Ні печатки ні підпису немає. Я теж працюю в структурі але унас все чітко на графіку в рамках закону.О 12год. я розвертався і знервований йшов на роботу.І так протягом п"яти днів.Графік на дверях це лише пародія. Ні в які законні рамки він не вписується.До Худан Н.І.я неодноразово звертався. ЇЇ можна було знайти на робочому місці і о 8год.і о 14 год.в любий час її робочого дня та вирішити всі питання які мене цікавлять.Я живу в Чопі.А як тим хворим які живуть в районі??? Чекати до *победного* або розвертатись та йти ні зчим. А ви правозахисник та воїн перед тим як писати то станьте в загальну чергу під її кабінет(в.о. головного лікаря) і послухайте що простий люд говорить.

Віка Чоп 2012-07-11 / 21:51:30
Квітка!Воїн!!! Що ви пишете.Ті хто захищає і пише, то напевно і не думає , щомає діти або хоче їх,або хтось хоче заміж, женитись.Ваш розум та інтелект надзвичайно на низькому рівні. Я думаю, що вине не медики, до медицини далекі,і не здатні ви людям допомагати, якщо умудрилися діставати хвору людину.У народі кажуть, що в Бога просиш те будеш мати. Але дуже шкода, що інколи за гріхи батьків розплачуються діти. А за медогляди (хто з ким договориться) стільки і заплатить це правду пишуть (ГЕ та Василь).А оборот не в лікарні впав , а в самих медпрацівників.

Квітка 2012-07-03 / 17:55:43
Не знаю хто пише всі ці коментарі,але хочу тільки низько поклонитися Воїну,зате,що захищає Курту Н.А.Вона дійсно хороша порядна людина!!!!В Чопській лікарні потрібен саме такий керівник!!!!!Відкритий до спілкування,розуміючий роботу керівника і лікаря,на відміну від Худан Н.І.,у якої є тільки свої амбіції і яка не розуміє роботу,а хоче показатися дуже розумною.Можливо"Катя Чоп" не знає,що до"лікарняного" пані Худан люди ходили з медоглядами по 5-10днів.Пані Худан умудрялася бути і гол.лікарем і узістом і головою комісій,і люди її підпис могли чекати 2-3дні.Від худан люди натерпілися і судили їй дуже багато поганого і якщо вона дійсно хвора то нехай задумається,може це все прокльони людей?!!!!І треба дивитися не тільки коли приходить і уходить Курта,а подивитися коли уходить дочка пані Худан з роботи у якої півтора ставки,а в 3год.її вже нема на роботі.Чопська лікарня працювала багато років дуже добре,займала непогані місця в області,мала оборот за медогляди,але це тільки до приходу до влади клану Худанів.

Воїн 2012-06-24 / 16:53:17
Керівництво, яке б воно не було всім не угодить, але тут один парадокс, що коли в. о. головного лікаря (Курта Н.А.) працює і править поліклінікою мудро та чесно, справедливо відноситься до працівників поліклініки, зрозуміло, що декому це не до вподоби, а особливо близьким особам Худан Н.І. і звичайно їй самій,тому, що такі люди не можуть навіть думки допустити, що є хтось набагато – багато розумніший і правильний керівник. Тому пора вже за півстоліття прожитого життя почати набратися мудрості, а не ставити «спиці в колеса» людям, які хочуть працювати і працюють з більшою відповідальністю і порядністю. Це останнє,що я хочу сказати. Подумайте над своїми діями, чи вони правильні, чи то просто ваша заздрість і ненависть до всього прекрасного.

Воїн 2012-06-24 / 15:49:21
В кожного з нас своя думка про ту чи іншу людину. Але Курта Н.А. покрайній мірі не зробила стільки пакості скільки зробила і робить далі Худан Н.І. і 20 років пропрацювати і не мати поваги від людей та колективу, це є нонсенс, на рахунок висококласного – смішно. А те, що Курта Н.А. робила у «Вопаку» ще нічого не значить, і це не є темою для обговорення де хто працював і чого, можливо життя нас заставляє робити те чого ми не хочемо.

відповідь воїну 2012-06-24 / 11:30:30
воїн,що ви пишете???!!!!,будучи абсолютно не компетентним та не маючи жодних доказів????!!!! порядністю і чесністю курти н.а. навіть і не пахне... і не буде пахнути. я вважаю,звідки прийшла- з ПОСАДИ КАСИРШИ м-ну "ВОПАКА",туди і має повернутись... а ГОЛОВНИЙ ЛІКАР ХУДАН Н.І. пропрацювала в Ужгородському р-ні понад 20 років,люди її знають і поважають в першу чергу як висококласного спеціаліста!!! (на відміну від курти,яка не має жодного пацієнта!!!!,маючи 0,25 ст. терапевта)

правозахисник 2012-06-24 / 08:48:40
Статтями 28 і 32 Конституції, а також статтями 297 та 299 Цивільного кодексу України закріплюється право кожного на повагу до його гідності та честі, а також на недоторканість ділової репутації. При порушенні цих прав особа може звернутися до суду з позовом про їх захист. В статті 23 ЦК України також встановлено відшкодування моральної шкоди, заподіяної поширенням недостовірних відомостей чи інформації.

Воїн 2012-06-22 / 16:52:11
Що ви пишете!? Не обгрунтованість, не маючи жодних доказів, не знаючи людини, ви дозволяєте собі "лити грязь" на в.о.головного лікаря Курта Н.А.
Перш за все це порядна та чесна людина і за період всієї своєї роботи вона відповідальна та лояльно дивиться на всі проблемні ситуації в поліклініці а їх дуже багато... в звязку з тим (треба вже накінець подивитися "правді в очі"), що головний лікар РЛ №1 м.Чоп Худан Н.І. "розвалила" всю роботу поліклініки своєю безграмотністю, одержимою жадобою влади, яка піде "по трупах" людей, щоб досягнути своєї мети. А будучи на так званому лікарняному листі і ОНКОЛОГІЧНО ХВОРОЮ людиною Худан Н.І. не припиняє з"являтися в поліклініку РЛ №1 м.Чоп давати вказівки підлеглим та збирати інформацію, щоб не залишитися випадково без "сільських пліток". Чому на це не звертає уваги,як керівництво так і губернатор!?

ГЕ! 2012-06-20 / 12:50:42
ДОБРЕ ШО ЛИШ 200... З МЕНЕ ВЗЯЛИ 250 ГРН!!!! СВОЛОЧІ!!!!!!!!! МАЛО ЇМ ВСЕ. А ТОТА НИ ТОЧНО ЗА ВСЬО ЗАПЛАТИТЬ!

Шаровик Василь 2012-06-19 / 20:37:29
ЛОВІТЬ МОМЕНТ ШАРИ!!! ЗНОВУ МЕДОГЛЯДИ МОШ ПРУЙТИ НА ШАРУ -ШАРА СТОЇТЬ 200ГРН. ЗВЕРТАЙТЕСЯ дО КУРТИ Н. МАЙГОЛОВНОЇ. МАЙШКОДА ОТТО І МАРІЧКУ. ФАЙНІ ЛЮДИ, ПОСТРАДАЛИ ІЗ ЗА СЕЇ НИ.

ПРАЦІВНИК лікарні 2012-06-18 / 21:33:50
і знову КУРТА Н.А. наражає людей на злочин...

14-15 червня заставляла людей здавати кімнату з наркотиками від імені потерпілої ЯКИМЕНКО М.,яка знаходиться в лікарні.
Куди дивиться нове керівництво і хто за це буде нести відповідальність???

пацан 2012-06-18 / 21:30:11
Жалко Отто і Машку,дуже добрі люди. Шефиня катається на білому новому Опелі,а бідні медработніки їздять на цуравому трандулєті колоти наркотики. Де дивляться наші менти,прокуратура

Катя Чоп 2012-06-18 / 21:25:16
І я приходила 3 дні підряд підписувати довідки. Прочекала з 9 до 13 год.,Курти Н. ще не було на роботі і в приймальній сказали,що не знають коли буде. Якась біла дівчина,яка там працює,почала швидко їй дзвонити.Вона мені відповіла,що Курта Н. буде з 14 год.

ЧОПІВЧАНКА 2012-06-16 / 15:11:22
ХАЙ "СТРАЖІ ПОРЯДКУ" ЗАПИТАЮТЬ У ТАК ЗВАНОЇ В.О.ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КУРТИ-КУР.И, ЯК ЮДІТА-МЕДСЕСТРА ЗДАВАЛА ОБЄКТ,В ЯКОМУ ЗБЕРІГАЮТЬСЯ НАРКОТИКИ МІЛІЦІЇ ВПРОДОВЖ ТРЬОХ ДНІВ БЕЗ НАКАЗУ,ПРИКРИВАЮЧИСЬ ПРІЗВИЩЕМ МАРІЙКИ-ПОТЕРПІЛОЇ МЕДСЕСТРИ?????!!!! ЦІКАВО,ЧИ,МОЖЛИВО МАРІЙКА-ПОТЕРПІЛА ЩОДНЯ ТА ЩОВЕЧОРА ПЕРЕСУВАЮЧИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ЛІКАРНЯНОГО ЛІЖКА,ЇЗДИЛА В РАЙОННУ ЛІКАРНЮ,ЩОБ ЗДАТИ ОБЄКТ ТА ПОСТАВИТИ ЙОГО НА СИГНАЛІЗАЦІЮ????
P.S. ЯК НАКАЗ МОЖЕ БУТИ ВИДАНИЙ ТАК ЗВАНОЮ В.О. ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КУРТОЮ-КУР.ОЮ,ЯКЩО ВОНА ЩОДНЯ ПРИЇЖДЖАЄ НА РОБОТУ О 12 ГОДИНІ ТА ЇДЕ З РОБОТИ 0 14,ПРИКРИВАЮЧИСЬ ПОСТІЙНОЮ ЗАЙНЯТІСТЮ В ОНОКІВСЬКІЙ ДІЛЬНИЧНІЙ ЛІКАРНІ ???!!!! (ГРАФІК ЇЇ РОБОТИ З 8.30 ДО 18.07 - МАВ БИ ТАКИМ БУТИ) ЧОГО НА ЦЕ ВСЕ ВИЩЕ СТОЯЧЕ КЕРІВНИЦТВО ТА ГУБЕРНАТОР ОБЛАСТІ ЗАКРИВАЄ ОЧІ????!!!!

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 5
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 2
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 2
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини