Газопроводи на Міжгірщині й Хустщині планують нарешті добудувати цього року

Про це йшлося на зустрічі очільника Закарпаття Олександра Ледиди з директором «Прикарпаттрансгазу» Василем Рудко.

Газопроводи на Міжгірщині й Хустщині планують нарешті добудувати цього року

Будівництво газопроводу до с. Колочава, що на Міжгірщині, розпочалося у 2004 році. За 3 роки будівельники освоїли більше 4 млн. грн.: споруджено більше чотирьох кілометрів лінійної частини газопроводу.

З 2008 р. роботи призупинено у зв’язку з відсутністю фінансування. У с. Горінчево Хустського району  роботи з будівництва газопроводу низького тиску довжиною 363 м повністю виконані. Здійснено врізку мережі в магістральний газопровід «Союз». На об’єкті змонтовано технологічне обладнання та устаткування. За власні кошти населення споруджено газові мережі і в сусідніх селах – Монастирець та Березово.

Але, щоб у домівках майже 3000 місцевих родин з’явилось блакитне паливо, треба завершити роботи з електропостачання ГРС, провести гідравлічне випробування та пусконалагоджувальні роботи.

Обласна адміністрація надіслала в НАК «Нафтогаз України» відкоригований перелік об’єктів газопостачання, спорудження яких передбачається здійснювати у 2012 році. про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-центрі ОДА.

20 березня 2012р.

Теги: газопровід, будівництво

Коментарі

ужгородець 2012-04-05 / 22:15:36
хочу відповісти всім хто пише ці перли. При всій повазі до п. Ледиди та п.Балоги вони не заслуговують запалювати факел сільського газопроводу,а заслуговує цієї честі п. Аржевітін,п. Клюєв. Честь і хвала патріотам рідного Краю. Знаєте-шавок,моськ та заздривників на Закарпатті на жаль було є і буде. Давайте щось робити для вулиці на якій живимо,села,міста та нашої прекрасної УКРАЇНИ, А НЕ ПОЛИВАТИ один одного помиями!!!!

станіслав 2012-03-25 / 10:19:10
Аржевітін у Колочаві другий Лозинський ! він поскуповував там за безцінь землі, настроїв собі музеї і гребе гроші , невідкрив ніодного робочого місця, не платить податки державі ! вже один помаранчевий любий його друг голова сільради втік у відставку, після того як запахло криміналом !, А так ходив по церквах з Аржевітіеим щоб його вибирали біровом !!За пять років помаравчевої чуми коли був при владі Аржевітіна кум Ющенко незробив для Колочавців нічого хорошого, завод Колочавський розвалився !,а тепер тільки перед виборами піариться що побудував за державні кошти дорогу, а де був при рапавому Ющенкові, чому тоді нічого не будував, ?? Чому він як бандит прийшов відкравати дорогу після того як її відкрила сільські , районні та областні курівники, і то її відкривав не в центрі села як тому годиться , а в Брадолці в кінці села ( В хащі ), щоб його ніхто не бачив !! Колочавці будуть голосувати за БЮТ, а не за нього !!

Колочавець 2012-03-21 / 19:16:43
Шкода мені тебе дорогий, бо ти дуже примітивно думаєш. Я особисто таких людей як ти, дуже шкодую.І прізвище в тебе-ДІАГНОЗ.

Синевирець 2012-03-21 / 18:05:50
ти Колочавцю мабуть Аржевітіна , задолиз !! То ти йому пяному в Тереблі ноги миэш, і з деревляним автоматом як дурачок по колочаві бігаеш !! ваш Аржевітін для Колочави нічого не зробив з своїм кумом рапавим Ющенком !!. де він був пять років помаранчевої влади ?? чому тоді нічого не робив коли був біля ющенкового корита ?? І чому від нього банкіра забрали Ажіо банк за борги ??, якщо він такий великий банкір, чому він так допрацюівався ?? І скільки земель у вас він поскуповував ?? що він конкретного зробив для вас ?? Він скоро з своїми помаранчевими любими друзями поїде в Америку до Ющенка бджіл йому годувати !!!

Колочавець 2012-03-21 / 11:58:00
Давить тя жаба драбиньоше синевирський, що у Вас нема такого пробивного депутата і порядної людини, як Аржевітін. Вижу дуже рано робиш підйом, щоб написати свій пасквіль. У Вас був Сятиня, та де му слідо ся встало в Синевирі, крім тих подачок у коробочках з трьома бинтами. А наш слава богу помали співпрацює з усіми владними структурами в різних міністерствах, тому і є результат. А те що йому особисто пообіцяв заступник міністра палива та енергетики два тижні тому, то і відбулося. Виділили кошти на завершення робіт по Колочаві. Хотя такі як ти будуть і деле щебетати про заслуги ПРдунів і т.д. Таких шавок у світі хватає.

синевирець 2012-03-21 / 06:45:14
одного разу Аржевітін бив себе в грдуди, що він побудував дорогу в Колочаві, і прийшов її відкривати з своїми помаранчевими опришками лиш після того як її відкрили районне і сільське керівництво ! Так тепер буде перед виборами і з газом, що то він з Балогою ( вибили) гроші з бюджету для будівнцтва газопроводу ! Треба запитати Аржевітіна де він був за пять років коли при владі був його кум Ющенко ??? , а він депутатом ВР , що землю в Колочаві скуповував ?? Ледида молодець що піклуеться про ці села !!!

Дмитро 2012-03-20 / 22:07:18
Ледида не балатується у Верховну Раду і піар більше балозі треба! напише всяку інформацію в коментах...

станіслав 2012-03-20 / 20:50:39
ти п Ледидо вибивай гроші з бюджету та газифікуй ці села, а перед виборами я з Віктором Балогою прийду запускати газ в ці села ! , бо нам потрібна слава перед виборами ! Ми дуже хочемо бути депутатами ВР !

Міжгірець 2012-03-20 / 19:15:36
а де Колочавці ваш Аржевітін ??, чому він не піклуеться про газофікацію Колочави ???, а як п Ледида О О побудуе у вас даний газопровід то Аржевітін тут як тут , прибіжить з своїми побратимами відкривати газопровід , так як вам відкривав дорогу !! І буде пере виборами горлянити Що він для вас побудував даний газопровід !! Так що Колочавці будьте пильними, хто будуе , держава чи ваш опришок який поскуповував у вас за безцінь землю Аржевітін !!

НОВИНИ: Соціо

14:15
Приватний поїзд "Прага — Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
11:17
/ 1
У Берегові діти принесли додому з річки стару протитанкову міну
10:45
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Козаком
10:35
/ 3
Сьогодні, в четвер, у Буштині попрощаються з Героєм Іваном Рущаком
» Всі новини