Балога піде на вибори по мажоритарці

Міністр надзвичайних ситуацій, один з лідерів партії Єдиний Центр Віктор Балога заявив, що балотуватиметься на виборах до Верховної Ради України в одному з округів Закарпатської області.

Балога піде на вибори по мажоритарці

«Я щиро кажу про те, що я збираюся висувати свою кандидатуру на виборах в одному з округів Закарпатської області», — сказав він в ефірі Великої політики з Євгеном Кисельовим на телеканалі «Інтер» увечері в п'ятницю, 3 лютого.

В.Балога також заявив, що президент України Віктор Янукович не вказує, чи йти посадовим особам балотуватися на парламентських виборах. Відповідаючи на питання журналістів, він зазначив: «Я більш ніж упевнений, що немає таких вказівок з боку адміністрації президента ... І якщо говорити про мене, то мені таких вказівок ніхто не давав».

Говорячи про те, чи братиме участь Єдиний Центр у парламентських виборах восени 2012 року, В.Балога, повідомив, що партія визначиться на з'їзді. Він додав, що для партії важливим є «питання не участі, а питання результату, і якщо ми не матимемо довіри від українських виборців, то ми будемо висувати свої кандидатури тільки по мажоритарці». При цьому додав, що якщо партія отримає підтримку, то він готовий очолити список партії.

Водночас В.Балога не виключає, що буде переглянута норма про можливість одночасного балотування кандидата і по мажоритарному округу, і за списком партії. Він зазначив: «Чесно кажучи, у мене є сумніви в конституційності права висування і за списком, і за мажоритаркою, і я думаю, ще буде якась розв'язка в цьому напрямі, і відповідні конституційні органи на це дадуть відповідь».

Відповідаючи на питання про можливість загального списку Партії регіонів і Єдиного центру на парламентських виборах, В.Балога зазначив, що «поки ми на цю тему ні з ким не розмовляли ... Але коли виникнуть ці питання і будуть розмови, я вважаю, що заради результату ми можемо вести на цю тему розмову».

«Про Партію регіонів формують таке враження, що вона зганяє до себе всі інші партії: то про Тігіпка, то про Литвина, тепер про Єдиний центр. Якщо постане питання, чи треба це робити, ми обговорюватимемо це питання», – додав він.

Водночас він підкреслив, що «для нас основна мотивація не те, хто з ким буде об'єднуватись, а щоб Захід визнав ці вибори як такі, що відбулися і були легітимними». «Це — головне», — сказав він.

На запитання, чи має міністр МНС плани на президентство 2015 року, він відповів, що питання кар’єри для нього не основне: «Зізнаюся чесно, що ще тоді (у секретаріаті президента, – ред.) було дуже складно, і після того не маю великого бажання туди повертатися. Я не мав великого бажання і зараз працювати в уряді, але коли запросив президент, не мав права відмовити», – зазначив В. Балога.

За матеріалами: УНІАН

04 лютого 2012р.

Теги: Балога, мажоритарний, вибори, Єдиний Центр

Коментарі

РАХІВ 2012-02-06 / 12:53:18
В.Б. Валога..мужик ..так тримати ..))А завість вона присутня .і на ЗАКАРПАТТІ..))

HolyGlorius 2012-02-06 / 09:03:49
Бог дав балогу?)))))) Вас треба терміново госпіталізувати. Діагноз - баложанка

ужгородка 2012-02-05 / 15:25:25
Faustu
Згідна, поливати брудом не етично будь-кого.Щодо успішності, то все у принципах,моралі,адже закономірність- перший мілліон заробляєдься "брудно".І не згідна що " Вихідні дані були у всіх однакові".

Faust 2012-02-05 / 13:42:11
Дай Бог кожній області такого лідера державного масштабу, як нам, закарпатцям, дав Бог В.Балогу. Згадайте - Секретаріат Пр-та-Балога-Порядок. Перша каденція МНС-Балога-Порядок. Тепер МНС-Балога-Порядок... І т.п. А поливати брудом людину тільки тому, що він свій, земляк - для цтого не треба мати ні розуму, ні сміливості (адже все - анонімно). Чого ви, "брудополивалники" не стали в свій час успішними?? Вихідні дані були у всіх однакові. Сиділи,очікували, що хтось вам в рот подасть окраєць?.. А тепер - гавкаєте... Соромно слухати-читати...

ерік 2012-02-05 / 09:05:56
Скоріш за все Балога пройде до ВР, але залишається прикрим факт того, що задля перемоги на виборах Балога викине купу грошей, щоб підкупити виборців, але це однин бік медалі, інший, те що пройшовши до ВР, Балога зі своїми людьми намагатиметься відбити гроші потрачені на вибори, а повертати гроші він буде за рахунок нас, прихватизовуючи собі у власність нові гектари землі, підприємства та чужі бізнеси у Закарпатті.

Ужгородець 2012-02-05 / 08:33:26
Вся наша біда в тому, що жити хочемо заможньо і конфортно...
А до влади проводимо таких проходимців і уголовників як Ратушняк, Балоги і т.п. Заслуга цих лдей полягає тільки в одному, що обманувши довір'я виборців, вони вирішують тільки свої особисті майново-грошові питання. Більше того, саме ратушняки і балоги породили в Ужгороді і області не бачене кумовство, деребан всього і вся, корупцію і не бачене хабарництво. От і всі їх заслуги, бо функціонування бюджетних установ (в т.р. і будівництво) не вияв їх порядності, господарності чи талантів, а наслідок реалізації обов'язкових державних програм, що в обов'язковому порядку плануються і фінансуються з державного та місцевого бюджетів.
До тих пір, поки ми не одумаємось і не почнем обирати до органів влади людей за двома основними критеріями - навністю совісті і патріотизму, так і будемо жити в тому багні яке нам підсовують ратушняки, балоги, погорелови, трикури, ледиди, януковичі і т.п.

Korolevo 2012-02-04 / 19:14:03
А я за Балогу. ПРдуни аж зі шкури пнуться, аби обісрати Балогу. Але правда така, що вони на Закарпатті ніхто, і звуть їх ніяк, а Балога то політична фігура, справжній газда на Закарпатті. От ПРдунам це не подобається, бо вони вродє при власті, а насправді в Закарпатті газдує Балога. І без його дозволу тут нічого не робиться. Тепер після інтервю очевидно, шо багатьом ПРдунамдорога у ВР заказана, от вони і бісяться, і гавкають, і кипятком пішають... Але реалії зовсам не на користь ригоАНАЛів.

прохожий 2012-02-04 / 18:54:47
В. Балога звичайно виграє округ, по мажоритарці, вже зараз його гінці обіцяють платити по 500 гривень за голос. Але вплив він втратить. Адже історія змінюється і він вже досить довго перебуває на владному Олімпі.

Мирний 2012-02-04 / 15:40:48
Однако примітивний брехун Балога, Яник так і кликав його в уряд, а то не він у депресії після виборів президента бігав з баблом і своєю мукачівською нерухомістю до регіоналів і вимолював посаду - доступ до державного корита та ще й потратив мільйони на місцевих виборах, щоб доказати Києау свою важливість в області. Шкода, що люди на гроші купились.7401

барбі 2012-02-04 / 14:51:15
а за Тимошенко як він не хоче щоб вона сиділа, але тим не менш звинувачує у "кабальному договорі".

АДМИНУ 2012-02-04 / 13:45:43

Сколько бы вы не удаляли постов, негативное мнение о бАЛОГЕ вы не измените, смиритесь с действительностью.


Так пишіть своє "мнєніє" скільки завгодно, тільки без хамства і аргументовано. Адмін

Роман К 2012-02-04 / 13:44:22
Я теж дивися Велику політику, де був запрошений Балога. Там він щось не дуже сильно тримався як політик. Коли журналісти почали задавати Питання про роботу у минулі роки, було видно, що Балога не дуже радо на них відповідав. А коли один журналіст розказав як він пив дорогий коняк з трьох літрової пляшки з батьком Балоги, то останній почав тиснути прямо в ефірі на журналіста, мовляв, що це була домашня самогонка, однак журналіст не піддався на тиск Балоги і твердив далі, що це був елітний коняк. І все це відбувалось у прямому ефірі - так Балога тисне на журналістів перед всією державою!

Ужгородка 2012-02-04 / 12:59:28

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". З хамством – на "Репортер". Адмін

RAKHIV 2012-02-04 / 12:34:16
Попучик ...рули куда рулиш ...

А, В.Б.Балога ..)) шанований в м. Вахові. Він багато робить і доброго не забувайте ..))Доречі він най кращий політи в Закарпатті

Попутчик 2012-02-04 / 12:22:21
Дивився дану телепередачу... Боже, який же примітив і моральний урод цей Віктор Балога !!!

Диву даєшця, що воно іще було главою Секретаряту Президента України, а зараз - містр ???

А який це йому референдум на Закарпатті про автономію померещився ??? Здається в 1991 році на Закарпатті був референдум за те, щоб ця область не була приєднана до інших областей і мала своє власне самоврядування (що реалізується у відповідності до законодавства України). В цей же період, перший комуняка на Закарпатті Михайло Волощук під натиском тисячних протестів закарпатців, поплатився своєю посадою голови облради за спробу провести авантюрне рішення (підготовлене режисерами з московського парткомунопартійного центру та кагабеського кубла) про проголошення автономії на Закарпатті. Видно у клана балог дуже коротка память (зате дуже міцні контакти з колишньою комунопартноменклатурою). З відповідей Балоги стало зрозумілим, що головним спонсором і кришою для москальско-мадярських сеператистів на Закарпатті є ніхто інший, як убогий міністр януковичового уряду - казнокрад Віктор Балога !!!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини