Заступник "губернатора" Закарпаття попіарився на відкритті дитсадка, відібраного у сиріт (ФОТО)

Як і передбачало Закарпаття онлайн, заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко таки відпіарився по повній на відкритті дитячого садка, що його відкрили у Виноградові в приміщеннях, відібраних цієї осені у найкращого дитячого будинку Закарпаття "Берізка".

Заступник "губернатора" Закарпаття попіарився на відкритті дитсадка, відібраного у сиріт (ФОТО)

Відкриття дошкільного навчального закладу №1 «Берізка» відбулося у Виноградові у вівторок, 27 грудня.

В урочистостях взяли участь міський голова Степан Бочкай, голова районної державної адміністрації Тетяна Граб, ну і, звичайно, ініціатор всієї цієї затії – перший заступник голови ОДА Іван Бушко, який, зокрема, зазначив, що передумовою створення даного закладу було близько 800 заяв батьків, які бажають влаштувати своїх дітей у дитячий садок.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, рідний Іванові Бушку Виноградів входить до виборчого округу, по якому він має намір балотуватися до парламенту на найближчих виборах. А тому. замість того, аби ініціювати спорудження у Виноградові нового дитсадка, Іван Бушко знайшов швидший і "кращий" шлях – відібрати приміщення у сиріт.

Безумовно, шоу було влаштовано абсолютно в дусі передвиборчої кампанії – нові хазяї нововідкритого закладу зустрічали пана Бушка хлібом-сіллю і концертною програмою. Як і передбачалося, з уст Євгена Ісака прозвучала і подяка від імені вдячних батьків.

От тільки  сиріт, яких з "Берізки" відвезли до сиротинця в Чинадієві, ніхто не спитав – як їм? А наступного дня всі дитсадки Виноградова закрили на "канікули" до 18-го січня – міська влада райцентру не спроможна їх утримувати.

 

Фото Виноградів.ІНФО

29 грудня 2011р.

Теги: сироти, Берізка, Бушко

Коментарі

Аналітик 2011-12-31 / 10:28:51
Перечитав статтю і коменти. І хочу висловити свою думку.
Як називається людина, яка дарує щось, що не ним зроблено, не ним куплено, не ним побудовано, не для нього побудовано...?
Правильно ЗЛОДІЙ!
В даному випадку Бушко поступив як злодій. Забрав дитячий будинок, який збудували попередні влади для дітей сиріт. Відібрав від цих сиріт домівку, і з широкого барського плеча "подарував" своїм виборцям. І звичайно пропіарився на відкритті...
На мою думку, Бушко нічим не краще за цинічного та ницого злодія, який жаліє жертв, але все одно краде.

ерік 2011-12-30 / 23:19:59

Тут не місце для партійної реклами. Прошу коментаторів повернутися до теми публікації, як це передбачено "Правилами коментування". Коментар видалено. Адмін

Не ПРдун 2011-12-30 / 23:00:15
Та якшо ЄЦуни дають людям гроші то вже добре. А ПРдуни-то лиш крадуть від людей гроші. Задачка для першого класу, - то хто кращий? ЄЦ чи ПР?
Відповідь очевидна, краще ЄЦ, лиш би тільки ніхто мене не запідозрив у голубизні.

ерік 2011-12-30 / 22:52:43
Так-так Не ПРдун, приникайся до єцунів, підеш у депутати на наступних виборах, купиш за 150 гривень голоси у людей, а потім будеш їм звітувати, що ти зробив для них за ті гроші і чи були вигідні "вклади" людей у тебе і чи примножив ти їхній добробут.

Не ПРдун 2011-12-30 / 22:18:01
Треба приникатись до ЄЦунів...
Кіть всі ПРдуни, типу Еріка, так ненавидять Єцунів значить то є реальна альтернатива. І тільки їх ригоАНАЛи бояться... Якшо то так, то вступаю до ЄЦу...
Де мож прийти записатись?

ерік 2011-12-30 / 21:46:38
Слухайте анонім, до вас хтось особисто приходив до хати та хотів вигнати із неї, чи ви тільки здатні тут пафосні промови виголошувати. І хочу тільки зазначити, що мову я веду не про політику, а про речі, які позитивно впливають на розвиток життя у нашому краї і багато що з цього відбувається завдяки теперішній обласній владі.

анонім 2011-12-30 / 21:09:46
всетаки, еріку, ти неадекват. я що тобі про політику говорю, я тобі про життя говорю. якщо до тебе в хату зайде бандит (а він зараз зайшов у нашу українську хату), то тобі легше стане, що він регіонал, чи ецун. яка різниця? ніхто тебе, звичайно не ображає, бо більше образити себе, як ти сам це робиш, неможливо. але в мене є глибоке переконання, що люди, які підтримують тепереішню владу, то вони, а бо трошки загальмовані і недорозвинуті(їх шкода), або просто лукаві і використовуть ситуацію, що той же бандитизм. ідеї ж ніякої немає, суцільне хамство і жлобство. я хотів би, щоб ти це зрозумів, але чомусь сумніваюся.

ерік 2011-12-30 / 20:49:18
Що не говорити, але все-таки аноніми здатні без нічого називати людей холуями та анонімами, правильно до нормального спілкування вам далеко. Але я відповім, я розумію, що кожна людина підтримує ту чи іншу партію, але, коли вже не можна висловити думку про те кого людина підтримує, і виходить я не тих підтримую ( у ващому випадку ЄЦ), то я не маю права висловити думку, хто вам дав право визначати, хто правильно думає, а хто ні.

******* 2011-12-30 / 20:46:33

Пане Старосто, у вас є своя інтернет-стінгазета? Так от, будь ласка, будьте добрі, бігом туди. Дістанете - зараз повитираю усі інші ваші коментарі, написані під різними нікнеймами, а потім забаню.

анонім 2011-12-30 / 20:11:32
слухай, еріку, ти взагалі не адекват чи що? невже ти гадаєш, що без єцунів нормальні люди не можуть вже бандитів розпізнати. Ти кругом подивися і якщо можеш не брехати, то не бреши, а якщо так гроші заробляєш чи себе якось реабілітуєш (може ти з банди), то залиш це заняття, бо воно безперспективне. хто їм служить, то просто холуй і ренегат. інших слів немає.

ерік 2011-12-30 / 19:24:00
Не ПРдун, ваш анекдот можна також легко прирівняти і до ситуації з ЄЦом. І не треба бути дурнем, щоб розуміти, що весь негатив, який виливається на ПР у Закарпатті є діяльністю ЄЦу - вони у першу чергу зацікавлені, щоб люди сприймали ПР тільки негативно.

Не ПРдун 2011-12-30 / 18:39:32
Еріку, невже ти справді думаш шо ПРдунів тільки ЄЦ не любить????
Коли так то я тобі співчуваю... а за гроші тепер тільки ПР хвалять та піарять. Нормальна людина ненавидить ПРдунів всією душою...
На підтвердження анекдот від народу;
Один дядько прийшов у офіс партії ригіонів і каже: - терміново прийміть мене у партію!
Йому функціонер відповідає шо в партію не мож записатися зразу, треба бути раз кандидатом, а пак мож і в партію вступити.
Але дядько затявся і нікуди не йде та вимагає прийняти в партію...
Нарешті функціонер згодився, і прийняв дядька в партію, видав квиток, і питає: - а тепер скажи дядько чого тобі так треба в партію ригіонів?
Дядько відповідає: - Прихожу домі, а в спальні жона з любовником, вихожу звідти, а в другій комнаті дочка з любовником... я ся зажурив і вирішив, - раз вони мені таку ганьбу зробили то і я їм ганьбу зроблю і втуплю в партію ригіонів.

ерік 2011-12-30 / 18:23:20
Гарні бачу тут дописувачі, всі як один "гавкають" на ПР та обливають брудом людей, невже їхній господар який очілює єцунів опустився настільки низько, що платить своїм собакам аби ті тут засмічували інтернет простір.

777 2011-12-29 / 22:04:21
що не роби, а небуде із івана пана, і ледиди і з прочої мерзості ..який іван заступник ода увін ся і у гранді не розуміє, щому вітя балога наладив продажу продуктів з закарпатської продовольчої групи на тому тот реформатор- іван і сидить

Не ПРдун 2011-12-29 / 21:59:52
Цигани як завжди,гроші візьмуть, а голосувати най інші йдуть, нема дурних... вірніше вони неграмотні і фамілії не впізнають...
Так шо ригоАНАЛам ЖОПА... і причому велика... товста... та воняча...

Пан Баклажан 2011-12-29 / 17:47:35
"за кандидатів від ПР будуть голосувати хіба що Берегові в лікарні"
- ну чому ж?
А як же ж "ромське населення"? Хіба для них не настало покращення життя вже сьогодні? У згаданому Берегові цигани ниська - найзаможніши покупці в "Барві" та "Вопаку", магазинах електроніки, ювелірних, шкіряного одягу. При цьому на всяких потогонках типу "Берег-кабель" їх не помітно. Тільки в чергах за "дитячими" грішми.
Ось вам і ударна сила "регіоналів" - не бійтеся, їм доведуть, чому що треба віддячити партію Яноша Ковача.

О.Д. 2011-12-29 / 15:30:55
Цікавий, зайдіть за гіперпосиланнями в тексті і почитайте: на Закарпатті багато дитбудинків, у яких діти знаходяться у ЖАХЛИВИХ умовах. А відібрали НАЙКРАЩИЙ. І цей гріх ініціаторові цього свинства не відмолити ніколи. Я думаю так...

Прохожий 2011-12-29 / 14:38:20
Піарся не піарся... все одно Бушці не світить у Верховну Раду. Після кидків ПРдунами всіх і вся (підприємці, чорнобильці, афганці одинокі матері і просто пенсіонери) за кандидатів від ПР будуть голосувати хіба що Берегові в лікарні.

цікавий 2011-12-29 / 14:35:23
Ось я не розумію наш народ, коли щось робиться на благо громади всі починають кричати, що це піар. Я розумію, що цим сиротам можливо краще жилось у даному будинку, однак, якщо є дитбудинки, які заповнені на половину дітьми, а у місті не вистачає садочків,то чому не зробити необхідну оптимізацію? Потрібно дивитись на ситуацію об'єктивно, а потім вже починати обливати когось брудом.

Іван 2011-12-29 / 14:22:21
чтось не видно 800 чоловік на удкритті,
Бушко - брехач,
упаде му на голову клепач :)))

НОВИНИ: Політика

14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини