Голова Міжгірської РДА "прилетів" на прямий ефір до Львова за 1,5 години вночі та по ожеледиці

Герой «Хто тут живе?» з Ужгорода на авто за 2 години «прилетів» до Львова

Голова Міжгірської РДА "прилетів" на прямий ефір до Львова за 1,5 години вночі та по ожеледиці

Такого у проекті журналістських розслідувань «Хто тут живе?» ще не було. Фігурант програми, голова Міжгірської райдержадміністрації Закарпатської області Василь Щур у студію прийшов зовсім несподівано – всього за півгодини до завершення передачі. Попередньо на запитання журналістів, чи завітає він на червоний диван програми, Василь Щур відповідав відмовою: «Львів не дуже близько від Міжгір’я, а я людина, яка має працювати на теренах району».

Деякі герої програми, як от заступник міського голови Львова Олег Синютка та колишній штатний радник голови Львівської ОДА Ігор Держко, свого часу на знак протесту покинули студію, а начальник управління комунального майна Львівської міськради Євген Климкович та екс-заступник голови Львівської облради Роман Ілик несподівано замість червоного дивану прийшли на пряме включення зі студією у центр міста. Втім, вчорашній герой «Хто тут живе?» неабияк здивував. Адже, за словами Василя Щура, початок програми він почав дивитися в… Ужгороді.

«Я дві години їхав з нашого обласного центру, з міста Ужгорода. Практично в прямому ефірі, декілька фраз вловив і побачив, що програма представлена дуже однобоко. Якщо брати сюжети і те, що мені люди телефонують та пишуть смс – це дуже і дуже однобоко!», – зауважив Василь Щур.

Журналістів зацікавило, як Василю Щуру пощастило у такі стислі терміни подолати таку довгу відстань – уночі, в ожеледицю та ще й на гірських дорогах!

За інформацією ДАІ у Львівській області, якщо б герой програми 270 км (а саме така відстань з Ужгорода до Львова!) долав згідно із правилами, то йому довелось би їхати щонайменше три з половиною години. Нагадаємо, за словами Василя Щура, початок передачі він дивився в Ужгороді.

Програма «Хто тут живе?» загалом триває майже дві години, а приїхав голова Міжгірської райдержадміністрації за півгодини до її завершення. А відтак, на дорогу йому довелося витратити півтора години! У ДАІ кажуть, якби Василь Щур їхав дві години, то на його кросовері «Mazda CX-7» йому довелося б гнати зі швидкістю 160 км/год, а півтора години – взагалі зі швидкістю 200, а то й 250 км/год!

У ДАІ кажуть, що водій у такому випадку «мав би злетіти, як літак». А, згідно із ст. 122 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» це тягне за собою накладення штрафу розміром від тридцяти до сорока неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

08 грудня 2011р.

Теги: Василь Щур, ефір, Львів

Коментарі

новина 2012-05-26 / 15:02:32
кстаті подивітся люди добрі, мандель опять їздит на машині значит опять получив оплачений заказ на розповсюдження якихось чутків

ЗАКАР 2012-03-01 / 13:24:41
Проста українська, а тим більше міжгірська ЖАБА (не Володя) давит многих, тому і пишут таке, що у очі людині вповісти не зможут а інтернет усьо стерпит

Пилип 2012-02-23 / 17:39:13
Нероби мандель и остальни идит робити дащо

льоня 2012-02-23 / 17:29:12
вси нероби мендель чуп и ъх братва буде поливати грязю хотьлого они за 5коп продалибы матир ридну* неробы пишит що хочете нард знае що ви пустелники ивас не спринимаэ нитко всерьэз

Логіка 2011-12-28 / 06:52:39
Боже,що ви пропонуєте!!!Покласти ковдоша,і доки опять ся набере..А всього вже й машинка прилічна,хижка нівроку би,і костюмчик файно сидит.Тяжко кохати в сись час дітвака,а ви другого хочете.Боронь,боже...

Міжгіря 2011-12-27 / 17:26:26
Щурі, як Щурі як десь заведуться не мож збитися. Даколи і отрова не діє. Дивно, що щось за нього май жони застають. Бізіно колись добре змагався. А ще скажу, що він інший не може бути він бізнесмен для ньго гроші то все, не вибирайме більш бізнесменів у владу і не будуть на нас дивитися наші можновладці, як на маленокий сир.

Міжгірець 2011-12-23 / 21:15:54
Ганьба ми за моїх земляків,що фонтан з лампочками та алея на якій Федірко добре урвав, думати вам не дає? А кілько робочих міст Щур відкрив і ко крім родини Щурячої має прибуток з його газдованя?Та він за цей час став мільйонерем, а з Царем воює бо не відпустив йому землю з лікарні під мойку машин,де такому Отаманови міжгірщини відказали.

Анна Василывна 2011-12-19 / 20:08:42
Боже, прости и нашоукраинцям и Яценюковцям, и регионалам уси грихи їхни, і дпоможи їм усвідомити те, що не каждий із них валовшен так як Щурь бути всюди. так що не кретекуйтье а вчитися треба вид чоловика

Шофер-пинзіяш 2011-12-18 / 20:00:35
У Щуря і баба і мати були кондукторками, а отиць - шофером на автобусі. тому він ще в череві у матері чув дзін копійок і то на нього так вплинуло, що для його мозку найголовнішого над гроші немає нічого. Прибиль превише чести - головне правило Щуря

Ыван Ыванович 2011-12-18 / 17:02:05
Лишиться Щуря. То э великий трудяга. Уже в нього й голос нормальний пропав вид тяжкоъ роботи

Вчителька 2011-12-18 / 16:04:47
Особливо усіх дивує до сього часу тот факт, що шановний пан Щурь взяв на керівника освіти таку собі Юриканю, яка би два роки тому щи й сама не придумала що буде керувати такою великою організацією і всіма школами району.

П.Хаща 2011-12-18 / 15:53:13
Щур это молодой бандюк, который просто напросто обворовывает и без того бедное и несчастное население района. И очень обидно то, что паршивенькая интеллигенция района идет на поводу у этого нувориша. В нормальном цивилизованном государстве такого представителя власти вынесли бы с его кабинета вместе с креслом и теми его ставленниками которых он понаставлял.

Торговець 2011-12-14 / 17:14:23
Особливо багато зроблено для дрібних торговців (провулок від банку, що навпроти шикарного фонтану, аж до кладовища ) які як і торгували так і торгують своїм товаром в болоті... заробляючи ті нелегкі гроші для свого життя.... для дітей...

Невже не можна спорудити там невеличкі накриті торгові лавочки???? Звісно, я розумію, що сьогоднішню РДА не цікавлять такі невеличкі питання, тому що цей маленький бізнес не оподатковується, а отже й розвивати його не потрібно.

Катя 2011-12-13 / 21:28:30
Зрозуміло,трохи заговорився пан Щур,але поставте кожен себе на його місце.І так він стримувався та поводився коректно в такій ситуації...Проколів є багато в кожного з нас.Тим більше ,чим вища посада,то і вимоги завищені.Зрозуміло,що десь трохи може "підзаробив",але шановні,пригадайте,яке було Міжгір"я до його керування.І хоч як би там не апелювали,що були державні програми і т.інше, але результат є.В інших районах,по логіці,теж повинні ці програми втілюватися,але щось не дуже змінився Воловець та інші районні центри.Зрушення є, і вони очевидні.А сім"ю його знають всі:люди чесно починали свій маленький бізнес ще в ті буремні часи,коли майбутній голова"під стіл ходив".Люди справедливі і роботящі.І кожен з батьків працює для своїх дітей.Ефективність ведення бізнесу і полягає в прибутку,то за такий час і не дивно,що можна досягти багато чого.А те що родина має доступ до забезпечення продуктів харчування у освітніх закладах,то нема нічого в цьому поганого.Продукти якісні ,по нормальній ціні,то в чому справа... А справа в тому ,що такі як пан Мандель та його прибічники ніде не працюючи,живуть непогано,їздять на машинах,дітки одягнені і т.д.На які доходи.Коли тут на зарплату не можеш прожити,а не те,щоб ніде,не працюючи "нормально" існувати..А займаються шантажом.Даш гроші-буду мовчати,не даш-буду мітингувати,простий народ підбурювати...

Марія 2011-12-13 / 08:25:04
Я думаю, що це все зроили спіціально. Щур хороша людина, і дуже багато зробив для Міжгіря. А Шемет який нігде не працює та Палапа з Мандельом, і в слід не варті йому. Не знаю як їм не стидно, всі з них сміються.

михайло 2011-12-10 / 14:38:13
молодець п, Щур В М , ми його повністю підтримуемо, подивіться скільки він хорошого зробив для Мівжгіря, не те що його попередники- честь і хвала такому голові РДА !!!!! а ці клоуни такі як дурачом Мандиль Палапа Чиж Чуп - це хворі люди , їм негайно треба іти лікуватись ! А ці журналісти які залізли в чужу область чому інтервю беруть тільки у хворих людейЮ чому вони не поспілкуються з нормальними жителями району !! Нехай вони наводять порядок у себе на Львівщині, у нас є своі телеканали яким ми довіряемо більше, чим якимось зайдам !!

Ужгород 2011-12-10 / 12:14:43
Питання до пана ЩУРА - чому на даний час не вирішено ні однієї проблеми, ні одного питання в районі по суті?, не доведено ні однієї справи до кінця??? Дайте якісь пояснення, наведіть приклади зроблених *уявних* справ по району.

Жора 2011-12-09 / 18:53:40
Не бідненька і начальник земельного Больбан. непоганий сюжет би получмвся, там є про що розповісти і показати......

Міжгірець 2011-12-09 / 13:46:36
А скільки коштує одна хвилина ефіру на ZIT?Звідки у непрацюючих Манделя,Палапи,Чижа і інваліда Чупа гроші на ефір.Тут явно щось не те,явно пахне заказухою від багатих опонентів Щура,які мають не один мільйон,чесно вкрадений у держави і простих людей.Цим ефіром стартувала виборна кампанія за пост мера Міжгір"я і видно,що боротьба буде гаряча.

Міжгіря 2011-12-09 / 13:35:16
ясненько, який в нас не бідненький Щур в районі)))))

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини