Володарем Суперкубка на Міжгірщині став ФК “Міжгір’я” (ФОТО)

Минулої неділі на стадіоні “Авангард” у Міжгір'ї багаточисельна когорта місцевих футбольних вболівальників отримала справжнє задоволення, відвідавши сеперкубковий матч між цьогорічним чемпіоном району ФК “Міжгір’я” та володарем кубка ФК “Колочава-Негровець”.

Володарем Суперкубка на Міжгірщині став ФК “Міжгір’я” (ФОТО)

Зустріч між цими командами — це завжди інтрига, непримириме суперництво та видовищна гра. Вона вже давно завоювала собі статус дербі, за котрим з інтересом стежать всі любителі футболу в районі. В поточному році ці команди вже вчетверте вирішують, хто кращий. Нагадаємо, що за результатами попередніх трьох ігор кожна мала по перемозі і один нічийний результат. Тож це протистояння остаточно мало вирішити, хто ж кращий.

Матч розпочався за палкої підтримки фанів обох команд. Відрадно, що повболівати за своїх приїхало багато жителів Тереблянської долини, тому змагалися не лише футболісти на полі, а й прихильники на трибунах. Одразу ж після стартового свистка обидві команди розпочали з активних атакувальних дій, що виказало їх наміри забити швидкий гол. Досягти свого першими зуміли господарі вже в дебюті поєдинку — рахунок влучним ударом з-поза меж карного майданчика відкрив плеймейкер ФК "Міжгір'я" Денис Яргін.

За кілька хвилин потому, в повітряній дуелі за розіграшу кутового, самовіддано захищаючи власні ворота, травмувався капітан колочавців Іван Ярема. Але гості не розгубилися. Нав'язавши в'язку боротьбу в центрі поля, гравці ФК "Колочава-Негровець" зробили ставку на дальні удари і це дало бажаний результат. На 27 хвилині матчу Юрій Ярема, не без допомоги голкіпера міжгірців, дальнім ударом невисокої складності відновив паритет. На такий перебіг подій господарі явно не розраховували, тому пропущений м'яч став громом серед ясного неба. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

В другій половині в складах обох команд відбулися заміни, що, безумовно, підсилило їх гру. Міжгірці розпочали з масованих позиційних атак, але бажаного результату добитися не змогли. На заваді їх планам стояв страж воріт колочавців Василь Романюк, пробити якого не вдавалося навіть зблизька. Натомість гості, завдяки  дальньому удару нападника Юрія Балога на 55 хвилині вийшли вперед. Ще один пропущений гол якщо й не посіяв паніку в рядах райцентрівців, то дещо згнітив певну частину гравців, і як наслідок — біля їх воріт знову і знову почали виникати небезпечні моменти. Так 100-відсоткову нагоду змарнував Володимир Пуга, який за виходу один на один не зумів приборкати м'яч. Добре відомий принцип "не забиваєш ти — пропустиш сам" спрацював і цього разу. На 65 хвилині матчу форвард гостей Василь Бирок зрівняв рахунок. Цей гол додав віри у власні сили і господарі з подвійним азартом пішли вперед. Відігратися могли й гості, але результативно використати свої нагоди не змогли. Натомість міжгірці відповіли дублем Василя Бирока — 3:2. Переможну крапку в матчі поклав гол Олега Рубця — 4:2. Саме за такого рахунку ФК "Міжгір'я" став володарем суперкубка району.

Церемонія нагородження відбулася одразу ж після закінчення поєдинку. Голова футбольної федерації Міжгірщини Євген Бундзяк подякував командам за класну гру, яку ті подарували вболівальникам. Також відмітив рівень майстерності колективів, який значно зріс за останні роки проведення першості та кубкових турнірів.

Грамот футбольної федерації та грошових винагород було удостоєно: кращого гравця матчу — Івана Скопіча, кращого голкіпера — Василя Романюка та бомбардира — Василя Бирока. Також грамотами ФФМ за високий професіоналізм в обслуговуванні матчів районного чемпіонату, кубкових змагань була нагороджена бригада арбітрів у складі Олександра Бланка, Юрія Красняника та Івана Шемета.

Суперкубок Міжгірського району капітану команди ФК "Міжгір'я" Ігорю Лолину вручив заступник голови районної державної адміністрації Микола Тимощук, який також подякував командам за видовищну і самовіддану гру.

Андрій Голодняк, mizgir.com.ua

10 листопада 2011р.

Теги: Міжгір'я, суперкубок, футбол

НОВИНИ: Спорт

13:07
/ 1
Відбулися матчі 2 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
23:20
В Ужгороді відбуваються відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат і Кубок Ужгорода
13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
» Всі новини