Азаров "тепло" налякав Ледиду, Ледида – голів РДА

Стан розробки енергетичних паспортів бюджетних установ Закарпатської області став першим питанням порядку денного наради з головами райдержадміністрацій Закарпаття, що її провів у п’ятницю, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Азаров "тепло" налякав Ледиду, Ледида – голів РДА

Як повідомив заступник начальника управління економіки Юрій Шпонтак, вищезгадані документи вже підготували всі райони. І зараз, як ніколи чітко, видно всі недоліки щодо питань економії енергії. Про це свідчать цифри. Наприклад, Берегівська райлікарня при площі опалення 24 тис. квадратних метрів витратила на енергоносії у 2010 році 1,896 млн. грн. Водночас, Хустська РЛ, площею вдвічі менша від Берегівської, - 1,887 млн. грн. В Ужгородській ЦРЛ один квадратний метр обігрівали за 81 гривню, у Мукачівській – за 106. Підрахували витрати і у закладах освіти. Так, у найбільший в Ужгородському районі Великодобронській школі, де навчаються 820 учнів, а площа складає 6,4 тис. квадратних метрів, на енергоносії у 2010-му витратили 246 тис. грн. Натомість, у Великолазівській ЗОШ, яка за площею вдвічі менша за попередню, - 236 тис. грн. Причин для вищезгаданих фактів багато: від неналежного утеплення закладів до халатної поведінки їх керівництва.  Розбиратися у кожному окремому випадку доведеться вже головам районних адміністрацій, наголосив Олександр Ледида:

– Сьогодні мене Ваші виправдання і довідки вже не цікавлять – цікавить конкретна робота. А працюєте Ви, судячи з наведених цифр, не досить ефективно. Це вже третя нарада, на якій піднімається питання енергетичних паспортів та економії енергоносіїв. Далі – будуть зроблені оргвисновки.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн , питання підготовки до зими, початку опалювального сезону розглядалися під час розширеного засідання Кабінету міністрів України. За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова, продовжують надходити численні скарги на відсутність опалення в Ужгороді, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Львівській, Луганській, Одеській, Харківській, Херсонській областях та Криму.

"Вимагаю від міністрів і від усіх керівників регіонів особисто до кінця тижня розібратися з усіма скаргами з цих питань, а також, безумовно, завдання розрахунків за енергоносії. Попереджаю найбільших боржників: Дніпропетровську, Донецьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Луганську, Харківську області, Республіку Крим та місто Севастополь, що у вас на це є максимум місяць", - наголосив прем'єр-міністр.

04 листопада 2011р.

Теги: опалення, енергоносії

Коментарі

Лаверка 2011-11-05 / 11:11:00
Вони й дитячий садик так само в Дубриничах вже другий рік здають. Но вроді вже нарешті, хоч всі в Дубриничах добре знають, якби не Віктор Балога, ніхто би в свій час за добудову цього садика і не брався.Може й на відкриття приїде, дуже би нам дитячий комплект меблів треба, бо наша влада ялова., там грошей не буде ніколи.

Іван Ремітський 2011-11-05 / 10:57:00
Качур нас всіх обманув, а й ще Ледиду капітально підставив. Рівно рік як го привіз у Т.Ремету газ відкривати, факел запалили, паленку упили а самого газу люди до сьогоднішнього дня не мають. При чому від людей гроші зібрали. Це спеціально Качур із Мошаком авторитет Ледиді "піднімають", а нас Президенту скаргу писати на голову ОДА заставляють. Можна перевірити ци я брешу, приїзжайте в Ремету і в любій хаті попровбуйте камфорку запалити. Народ сміється з такої влади, а ті двоє це спеціально роблять, щонеділі проводячи у Воєводині планьорки, як Ледиду змістити. В селі люди Вам Олександре Олександровичу ще булше скажуть. Де наші гроші, де обіщаний газ? Чому ніхто із журналістів не хоче розтеження провести, а це бомба: рік як помпезно факел палили, з нас гроші зодрали і не малі суми. А газу нема.

Реаліст 2011-11-05 / 09:56:00
Про Ледиду щось поганого сказати не можна, але серед областей по комплексу рейтингових показників наша область пасе задніх, й з тим оточенням яке є сьогодні у нього чогось кращого чекати не приходиться.У страшному сні би ся не приснило, щоб в колишньому облвиконкомі один із заступників був голубий і не по кольору партії.... Хлопці, із вас народ сміється, вміння купити виборця не повинно бути визначальним. Серед регіоналів є кращі люди, які вміють працювати, в тому числі й з виборцем. А це просто позор.

Міжгірець 2011-11-04 / 22:33:00
У кандидати Мошака - у кандидати!!! Обіцяв по 100 баксів за голос! І най не мішають із Качуром робити Ледиді.

Валера 2011-11-04 / 22:05:00
Ледида взагалі нормальний політик, з якого це його дива хочуть поміняти на Мошака. Щось мені тут дуже дивно це все? Ледида вже усвоївся в Краї і до речі досить багато корисного зробив.

Нейтральний 2011-11-04 / 21:18:00
Важко утриматися, щоб не спитати у провладного ДЖЕРЕЛА, з якого це такого часу Мошак став впливовим Закарпатцем? Дуже просимо, якщо джерело має інформацію то поділіться, що ж такого зробив для області Мошак (лем конкретно - раз, два, три...). Яких законопроектів у Верховній Раді він є співавтор, бо за авторство щось не чути.Скльки разів з діловими пропозиціями він виступав на сесіях, бо на сайті Верховної Ради висвітлюється робота народних депутатів, а чогось там Мошак не числиться. А Ледида є хоч порядочний хлопець й не прирівнюй його до тих Перечиських злодіїв, та й подейкують що ОРІЄНТАЦІЯ в них не зовсім природня (м"ягко кажучи).

Джерело 2011-11-04 / 20:38:00
Звідки у Вас така цікава інформація. Мошак такий самий регіонал як і Ледида, але я думаю, що саме голова зробив більше для області і для рейтингу регіоналів - ніж Мошак. Хіба його не влаштовує його депутатське крісло?! Думаю такий впливовий Закарпатець як Мошак і який має безпосереднє відношення до правлячої партії хотів мати свою людину в Закарпатті і я думаю для Ледиди не є секретом, що качур спілкується із Мошаком, але я не бачив в стосунках Качура якихось яскравих не порозумінь.

Родник 2011-11-04 / 20:07:00
Трудно сказать откуда взялось, так называемое ДЖЕРЕЛО, кажется обласной власьтю попахивает. Так хочу сказать что выборы еще выиграть надо, намного выгоднее в администрации волынку потянуть, тем более что у местных Регионалов единства нет. Разве может себя подобным образом вести, какой то заместитель?

Знаючий 2011-11-04 / 19:34:00
Шкода голову ОДА, не такий вже й поганий. Але та Перечинська сволота вже давно під нього риє. І чого терпить? Мало того що Качур, ввійшовши в довіру, їздить по чоловічим гаремам, він ще й своєму керівнику гадить, потайки працюючи на Мошака.

Джерело 2011-11-04 / 18:56:00
Качур Янко. - Це просто дурниця і причому дуже велика. В президента дуже хороші стосунки із Ледидою. + Як би Олександер Олександрович боявся того, що його можуть звільнити він би пішов на вибори до ВР, а він заявив, що намірів іти не має.

Качур Янко 2011-11-04 / 18:47:00
З достовірних джерел відомо що на звільнення Ледиди Указ підготовлений, Мошак чуть-чуть ще потисне, й все! І тоді ми...

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 7
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини