Як "Чічарронес" з днем народження вітали (ВІДЕО)

У п’ятницю, 9 вересня, відбулось святкування третього дня народження однієї із найпотужніших та найкреативніших молодіжних тусовок Закарпаття — "Чічарронес шатор".

Як "Чічарронес" з днем народження вітали (ВІДЕО)

Вечірка проходила у стилі культового серіалу "Друзі" і зібрала насправді велику кількість друзів та шанувальників, які були в одязі із символікою міста Нью-Йорк або Chicarrones Shator.. Крім того, це був останній "Чічаронес" купального сезону, проте знайшлись сміливці, які не побоялися залізти у воду і поплавати у басейні під відкритим небом.
 
Вітали іменинників гурти "KEAS" та "ТРИСТА8ІСІМ", а також дівчата з фаєр-шоу. У розпалі вечірки організатори розтрощили саморобного "бичка" (так, як на символіці промо-групи), наповненого цукерками.
 
Про ствонення та розвиток вечірки інтернет-виданню Закарпаттю онлайн розповів один з організаторів Тудор Кілару:

— Тудор, як започаткувався "Чічаронес"?

— Все почалось з того, що ми з друзями грали у стрітбол і вибороли перше місце, а потім вирішили це відзначити якоюсь вечіркою. Тому перша паті "Чічаронес" виникла спонтанно. Ми взяли назву з одного латино-американського трека, а після приїзду із фестивалю Сіґет додалася назва "шатор". На першій вечірці було бизько 20-30 осіб. Нам сподобалося робити такі вечірки, і вже наступні налічували 100 і більше осіб, а на минулій нас було близько 500.

— Коли саме відбулась перша вечірка і що означає назва "Chicarrones Shator"?

— Перша вечірка відбулася 28 серпня 2008 року. А "Chicarrones Shator" — це промо-група, яка влаштовує публічні вечірки, які до смаку як організаторам, так і учасникам. Ми пропагуємо не клубну музику, яка не лунає на всіх радіостанціях, але звучить на всіх європейських фестивалях і її обожнює молодь закордоном. Ми робимо певні тематичні спрямування в наших вечірках, створюємо певну атмосферу, запроваджуємо різний дрес-код, готуємо перформанси — все для того щоб людям, які приходять, було весело і цікаво, як нам. Якщо говорити про назву, то "чічаронес" - це, як виявилось, страва мексиканської кухні, яка являє собою щось схоже на українські шкварки, але зовсім інші, їх багато різновидів, їдять їх під соусом як закуску. А "шатор" (з угорської)  це, типу, великий намет, під яким відриваються ті, кому подобаються наші вечірки.

— Хто входить в організаторський колектив?

— Безпосередньо нас троє — це Іржик 33, Кул ді (Kool d) і я. Але нас набагато більше, бо у нас є армія прихильників, друзів, які завжди нас підтримують і допомагають. Тому весь кістяк — це близько 10 осіб.

— З якими проблемами стикалися за час своєї діяльності?

— Негативним моментом було непорозуміння із правоохоронними органами. Це сталося цього року. Але нам вдалось вийти із цієї ситуації з честю, тому що правда і справедливість перемогли. Але головний недолік — це те, що в Ужгороді немає закладу, який би прийняв під своїм дахом нашу промо-групу з нашою публікою. Клуби нам відверто не підходять, бо ми орієнтуємося на людей творчих, креативних, котрі весь час у пошуці. Нам доводиться весь час блукати від закладу до закладу, що створює нам незручності.

— Чим пишаєтесь?

— Здобутків багато. Це величезна кількість тематичних вечірок, участь у "Карпатському протязі" разом з гуртами "Кораллі", "Фліт" і "Гуцул Каліпсо", також ми часто брали участь у різноманітних соціальних акціях. Крім того, ми започаткували вечірки під відкритим небом, на зразок американських pool party. За ці три роки ми маємо певний контингент людей, котрі за будь-яких обставин приходять на наші вечірки і це тішить нашу душу, розум і серце.

Також варто зазначити, що Ужгород став зовсім не схожим на інші міста України в плані того, що тут молодь відпочиває на рівні тих європейських фестивалів, на які ми рівняємося.

— На що можуть розраховувати ваші шанувальники у наступному сезоні?

— Наступний сезон, чесно кажучи, викликає у нас велику кількість запитань, бо так складається доля, що, можливо, деякі з нас поїдуть і невідомо, коли повернуться. Тому після сьогоднішньої вечірки ми зробимо паузу на невідомий термін. Але ми пропагуємо розповсюдження "Чічеронес" по Україні, власне 10 вересня ми спільно з гуртом "ТРИСТА8ІСІМ" будемо грати в Івано-Франківську. Також хочемо зробити вечірку у Львові. Але якщо ми не роз'їдемось, то через місяць організуємо вечірку "стьобного" характеру в стилі кабаре, котру вже давно запланували.

— Тудор, на останок, скажи кілька слів прихильникам "Чічаронес"

— "Чічаронес" — це не я, Іржик і Кул ді, а це всі наші друзі і ті люди, котрі приходть на наші вечірки. Вони сміливо можуть називатися "Чічаронес".

 

10 вересня 2011р.

Теги: Чічарронес шатор, Chicarrones Shator, Тудор Кілару

Коментарі

Словянин 2011-10-08 / 20:49:00
Тупості і дегенерації немає меж

=* 2011-09-27 / 22:13:00
ваші вечірки дуже веселі і круті )))залишайтесь такими завжди)))Ми вас любимо=******

Інспектор 2011-09-16 / 12:27:00
А чи сплачуете податки з ваших так би мовити парті, на яких ви заробляєте гроші?

Ленон 2011-09-16 / 12:21:00

Се повна *****.


Крадуть ідеї без страха.


Самі кращі парті у дж старка у біфлайові.


А се повне гуно американське

Василь 2011-09-13 / 23:37:00

Із ******* нема що в полеміку вступати. Не подобається - не приходьте. А близько 500 молодих людей вибирають таку культурну вечірку в противагу тупим мажорним дискотекам, наркотикам, і лузанню сємок.

2 Павліна 2011-09-13 / 11:42:00
Чаво-чаво? "Будучи в Америці і Європі" - у Європі може ви таку дурню й почули, але в Америці такого нема. Є нормальне слово паРті, з підкреслено вимовленим амерівським Р!
А оті усі ''паті, конє'' характерізують "нашіх саатєчественнікав", які вчились сов"єт-англійської у недовченої учілкі і "свабодна владєют са славарьом".

Павліна 2011-09-12 / 22:18:00
Шановний Словянине, про ''тупих америкосів'' дуже люблять розповідати якраз ті, хто ні разу не були в Америці, а натомість сидять вдома і дивляться чомусь ті ж американські (!!!) фільми. А такі як Задорнов вміють заробляти гроші, мусолячи як погано в Росії жити, і які тупі американці, і потім переїжджають і купують собі вілли в тій же тупій Америці...
А до чого тут взагалі американці до Чічарронес? Чи може вас так збентежило міжнародне слово ''паті''? Можна казати тільки ''вечорниці''? :)
P/S Будучи в Америці і Європі, я жодного разу не зустрічала таких недалеких і невихованих людей як у себе на Україні... які не люблять туристів, іноземців, не цікавляться іншими культурами і мусолять всім свій націоналізм...

Словянин 2011-09-12 / 21:00:00
Як у нас все запущено! Скоро ми забудемо рідну мову й дух і будемо користуватися америкоським суржиком і жити не власним розумом, відчувати не власною душею... Воно завжди так: чим більше понтів і епатажу, тим більше тупості і пустоти. Рекомендую подивитись дуже корисні виступи Михайла Задорнова на тему "тупі америкоси". Як би талановитий сатирик побачив вказане дійство він би зварганив щось не менш корисне на тему "Тупі чічаронеси".

Чіча 2011-09-12 / 15:21:00
2 олтугезер?
Заздрять мовчки!!! Є люди, які й без трави знають круто відриватись!!! А не залипати в пафосних клубах з тупими вівцями!
А щодо "херні", то це була вечірка для друзів, а не офіційний прийом, тому кожен говорив так як йому завгодно...

Чічарронес, ви супер!!! Ми вас любимо!!! Не зникайте на довго!!!

олтугезер? 2011-09-11 / 11:28:00
"А зараз ми будемо розбивати цю херню..." (0:23 останнього ролика) - розуму нема - пиши "каліка"!
Якої трави бики обкурилися?

НОВИНИ: Соціо

15:47
/ 6
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
20:22
ФОТОФАКТ. До прийдешнього Великодня закарпатський кондитер Штефаньо створив нову велику шоколадну писанку
15:47
/ 1
Через фальшивий обліковий запис Instagram невідомі заблокували фейсбук екологині, що пише про ризики будівництва вітряків у Карпатах
14:15
За минулий тиждень в Ужгороді з'явилися на світ 53 малюків, у Мукачеві – 39
» Всі новини