Закарпаття – один з лідерів за кількістю не готових до 1 вересня шкіл

Прем‘єр Микола Азаров вимагає від чиновників правдивої інформації про стан підготовки шкіл до 1 вересня. Про це він заявив на розширеній колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, повідомляє прес-служба Кабміну.

Прем'єр підкреслив, що інформація чиновників МОНмолодьспорту про 100% готовність усіх навчальних закладів до нового навчального року не відповідає дійсності.

За словами прем'єра, він хотів на власні очі перевірити об'єктивність інформації чиновників про готовність шкіл до 1 вересня. Прем'єр наголосив на необхідності надання чесної, правдивої інформації у системі державного управління.

"Нам не потрібно нікого обманювати. Нам не потрібні цифри, які спотворюють реальну ситуацію. Тому що не знання реальної ситуації унеможливлює прийняття вірних державних рішень", – підкреслив він.

За його інформацією, найбільша кількість недобудованих та не готових до 1 вересня навчальних закладів у Одеській (39) та Тернопільській (28) областях. 21 школу не здали в експлуатацію у Закарпатській та по 20 у Київській і Хмельницькій областях.

Всього в Україні недобудованими залишаються 279 навчальних закладів.
 

26 серпня 2011р.

Теги: Азаров, школа, підготовка

Коментарі

орест 2011-08-28 / 20:51:00
Шейх Турицький, якщо тобі так цікаво чому і куди Качур, на твою думку, любить їздити, то піди і спитай його сам, а не пиши всяку маячню про гареми.

Шейх Турицький 2011-08-28 / 20:23:00
Цікавому цікаво хто за ким слідкує. Ну по-перше, для чого лізти у владу, якщо наперед знаєш що ти щось путнього там зробити нездалий. По-друге, йдучи у владу, ти вже маєш бути готовий до публічності, та й новий Закон цього вимагає. Але навіть мені шейху цікаво інше і це мабуть головне, за кордоном Качур полюбляє чомусь відвідуватии не жіночі а чоловічі гареми. ЦІКАВИЙ, тобі не цікаво чого б це? Я розумію в Штатах, там Закон про однополі браки вже прийнято - у нас поки ще ні.

Іван Васильович 2011-08-28 / 12:35:00
я б не сказав, що така важка ситуація з освітою в Закарпаття. Я у моєму селі є стара школа, ще за часів губернатора Гаваші на обіцяли побудувати нову школу, навіть був зроблений проект нової школи та на цьому нажаль все і скінчилося. І тільки цього року почалися справжні роботи, уже виділилися гроші на будівництво, дали землю під будівництво і завершується тендер на роботи. Тому я дякую тим людям при владі хто займається цими питаннями.

цікавий 2011-08-28 / 11:38:00
мені тільки цікаво одне, звідки у всіх присутніх тут дописувачів відомості про те, де відпочиває Качур, невже ви так всі слідкуєте за його кожним рухом

Нейтрал 2011-08-28 / 11:11:00
Robi, ти вже на Героя тянеш, так ви ж з попередниками КААЛІЦІЮ створили, й знову вже разом, шукаєте винних на стороні. Спасибі автору сатті, адже через вашу хвальбу, так й про хвальбу попередників істину встановити важко. А з статті випливає що область саме хуже готова до нового навчального року, а директора шкіл далі продовжують з батьків для ремонту шкіл кошти збирати. За роботу освіти в Ледиди відповідає Качур і за ці питання треба ВІДПОВІДАТИ. Ви разом з кааліцією, на відміну від Президента, відпочиваєте ПОЗАКОРДОННЮ.

robi 2011-08-28 / 10:22:00
ну тепер зрозуміло до чого все це йде - попердня влада була "гарна і пушиста", зрозуміло. Ви ще "Освітянин" зацепили проблему Порошкова. Дивно, а чому попердня влада ніколи не намагалась розвязати цю проблему. Звичайно, за підтримки деяких персон, схожі "проблеми" тепер виникають у області щораз найчастіше, цікаво кому це вигідно ?

Освітянин 2011-08-28 / 09:44:00
ROBI, ордени вже розписали, тобі з таким запалом ЛИЗАТИ ще цілий рік. Невже не противно? З самого заголовку статті випливає, що ці питання саме в нашій області вирішуються саме хуже, в інших то якось будівництво вели. Чи може хочеш порівняти відносно попередників й сказати що при Гаваші школи не будувались й не реконструювались? Мій колега педагог вірно пише, за які справи не берись, де за них відповідає Качур, всюди провал. Грати футбол ще нічого не значить. А хто курірує міжнаціональні питання в ОДА, не Качур випадково? Проблема в Порошкові тільки перша ластівка, там переконливий приклад як влада в області допоманає місцевим громадам проблеми вирішувати. Президент одне говорить, а місцеві князьки своє роблять. До речі, на відміну від Качура,Президент відпочиває в санаторіях нашої країни а не в Ємірітах. Чи може тобі показати виписку від прикордонників. Не облизуй!

robi 2011-08-27 / 23:03:00
Служака, звичайно є управління, що відповідає за дані питання, але я веду до того, що відразу не можна побудувати таку кількість шкіл. І якщо ти та інші цього не розуміють, це вже ваша справа і не потрібно тут принижувати інших, ви тільки показуєте цим свій рівень відношення до цієї справи!

Служака для ROBI 2011-08-27 / 22:47:00
Ти так облизуєш, що аж сі блювати хочеться. Хто ж по твоєму відповідає за підготовку шкіл до навчального року, може антимонопольний комітет, може фонд майна(хоч в певній мірі й так), чи може центр зайнятості, чи може охорона здоров"я, чи земельне управління, може пенсійний фонд чи цінове управління, податкова чи управління юстиції? Скільки тобі ще перераховувати? Є конкретне управління і саме його роботу курірує КАЧУР. Це вже проблеми Ледиди, що набрав собі в помічники гомосексуалістів. Чи ти думаєш що Азаров в облоасть їде на прогулянку? Не облизуй, нагороди вже розподілили.

robi 2011-08-27 / 21:59:00
як я розумію, некомпетентна людина у цій справі просить губернатра звільнити його працівників. Цікаво, звідки у "читача" така наглість і самозарозумілість аби просити про це?

читач 2011-08-27 / 16:36:00
КАчура і МОтильчака - у відставку! Пане Ледидо, проявіть мужність!

robi 2011-08-27 / 14:38:00
Педагог дивна ви людина, пишите дурницю про якісь гареми та ще й звинувачуєте людину у чомусь. Хто Вам на це дав право? Ви хоч би не підписувалися під таким ніком.

Педагог 2011-08-26 / 22:46:00
За ці питання а ОДА відповідає Качур і влітку йому необхідно було не по чоловічих гаремах Ближнього Сходу їздити, а підготовкою шкіл до навчального року займатись.

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини