Побиту прокурором Великоберезнянщини жінку з лікарні насильно виписував батько прокурора Виноградівщини (ДОКУМЕНТИ)

Учора Інну Конар, колишню дружину прокурора Великоберезнянщини В'ячеслава Конара, побиту ним у їх спільному помешканні, насильно виписали з лікарні.

Побиту прокурором Великоберезнянщини жінку з лікарні насильно виписував батько прокурора Виноградівщини (ДОКУМЕНТИ)

У жінки тривалий час не спадає температура і лікарі наразі не дали цьому факту пояснення, але при цьому поспішали - жінка провела в лікарні 13 днів. А 14 днів, проведені на стаціонарному лікуванні, відповідно до чинного законодавства, свідчили би про завдання прокурором колишній дружині травм середнього ступеня тяжкості, що створювало би для нього в перспективі неабиякі кримінальні проблеми.

Насильне виписування з лікарні проходило комісійно, тобто, за принципом розмивання персональної відповідальності. До честі головного лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні Івана Кураха він не брав участі в цьому дійстві, до якого, в силу тих чи інших мотивацій, зголосилися інші, менш перебірливі особи. Але, що найцікавіше, керував комісією заступник головного лікаря Валерій Черничко, "за сумісництвом" - батько прокурора Виноградівського району Валерія Черничка. "Прокурорське" коло замикається. І стає абсолютно зрозуміло, чому того ж таки 20 липня працівники прокуратури Закарпаття старанно занотовували в персоналу свідчення, що, начебто, в процесі лікування пані Конар на них не здійснювався тиск, хоча в процесі спілкування з кореспондентом Закарпаття онлайн ці ж люди за кілька днів до того свідчили про протилежне, а сам відставлений на час розслідування прокурор Конар, як свідчать закарпатські інтернет-джерела, ще зранку вчорашнього дня повідомляв всім на ліво і направо, що пані Інну сьогодні випишуть з лікарні.

На документі виписки сама постраждала чітко сформулювала свою незгоду з цим "медичним" лицедійством і тут же було знято відеоматеріал, який засвідчує, що навіть на момент виписки в неї була температура. Що цікаво, навіть в лікарняному листку чітко зазначено, що жінку виписали хворою, формулювання - "продовжує хворіти".

Зауважмо: за весь час, що минув з часу конфлікту, прокуратура Закарпаття не знайшла часу опитати постраждалу по суті справи.

Тобто, якщо констатувати коротко, речі, які відбуваються в так званій справі екс-подружжя Конарів. починають явно випирати за межі здорового глузду, порядності і, зрештою, законності. І громадськість і журналісти вже починають задаватися питанням, чи не час прокуророві Закарпаття Анатолієві Петруні покинути позицію пасивного спостерігача і персонально заопікуватися справою, яка вже почала активно формувати негативний образ закарпатської прокуратури вцілому?

21 липня 2011р.

Теги: Конар, прокурор, лікарня

Коментарі

психиатр 2011-07-29 / 10:08:00
досвиду:
Воистину был прав незабвенный Александр Сергеевич: "И опыт - сын ошибок трудных".

психиатр 2011-07-29 / 07:52:00

Флуд. Адмін


 

Досвід 2011-07-28 / 21:40:00
Мда. палата №6 розбушувалася. Наполеони, Конари, психіатри-проктологи

прокурор 2011-07-27 / 17:29:00
Оце як ви пишете так і є один до одного. Ну прямо слово в слово свята правда, а тому дуже рекомендую йти працювати у прокурори раз там такий рай.
І на остаток. Із фільму "Москва слезам не верит"
Героїня Муравьової дуже захотіла стати генеральшею, а подруга каже: "Для того чтобы стать генеральшей, необходимо сначала выйти замуж за лейтенанта".
Висновок: у чужих руках усе товще.

2011-07-27 / 09:20:00
1) Судьи у нас все очень честные, как и прокуроры и адвокаты. "Порядочные хранители" закона. Поэтому, жен прокуроров не бьют - жены прокуроров настоящие и бывшие падают только с лестницы. Прокуроры, судьи вовсе не явл. "женщинами" легкомысленного поведенья. Им за святость воздается благодать в виде шикарнейших особняков, дорогих машин, бизнеснедвижимости и сотен гектаров земли.

согласен 2011-07-26 / 20:18:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Я не у вас на зарплаті, щоби щось пояснювати. Читайте "Правила коментування". Адмін

согласен юрист 2011-07-26 / 20:03:00

Ви знову нахамили, а потім будете плакатися, що вас видалили.)) Адмін

NNN 2011-07-26 / 15:55:00

Флуд і тролінг. Адмін

согласен 2011-07-26 / 15:41:00
А еще, ей при жизни поставят бронзовый бюст, на набережной. Ну в смысле там, где она проводила языческо - бесовские праздненства, под егидой всемирно известной, та охраняэмой ЮНЕСКо, общественной организации "Червона калина".
И по ночам будут ходить к ней с поклонами, черти, вурдалаки, а может быть и Вий, деть она достойна пера писателя. Жаль упокоился Гоголь.

NNN 2011-07-26 / 15:33:00
Вы что, так и не поняли. что скоро Инна Конар будет причислена к лику святых великомученников? Вот как только Гошовский закончит малевать икону - нам всем будет это божье явленье представлено! А вокруг ее святого облика на иконе будут скакать черти с вилами и кулаками и в обличьи прокуратуры. медработников, нехороших коментаторов и прочих личностей, которые осмелились обижать это чудо природы!

юрист 2011-07-26 / 15:14:00
Аксиома правосудия -презумция невиновности.
Получил доказательство - обвиняй.
Если за каждоє падение бывшей жены с лесницы, а это утверждение Конара никем не опровергнуто до сих пор, винить мужа, пусть даже бывшего, то с этого получится большой пшик.
Права бить женщину не имееет никто, пусть даже женщину легкого поведения.
Ну вот беда-то в чем не бил он ее, споткнулась и покатилась по леснице, получив при этом ушибы, которые врачи посчитали легкими телесным повреждениями.
Если вы господа докажете в суде, что повреждения причинил ей Конар, я сниму шляпу перед вами. И не утверждайте потом, что Конар уже и суд купил. А то получается у нас все продажные: прокуроры, врачи, судьи, ну естесственно кроме журналистов, они у нас самые безкорысные.
Все привет.

2011-07-26 / 14:44:00
звинувачення проти Конара базуються на одному-єдиному киті: будь-хто не має права бити жінку, а тим більше - прокурор. все

теж колега 2011-07-26 / 14:28:00
Звинувачення проти Вячеслава Конара базуються теж на трьох фальшивих китах:
По-перше Конар В. прокурор -садист, страшно побив екс-дружику Інну, бив журналістку (найбільш страшний гріх).
Перше зауваження теж смішне, на ньому спекулює Інна, Федака і декілька журналістів, та членів УП, навіть не земляків Інни.
По-друге побив її до смерті. Так, консіліум лікарів міста Ужгорода констатував нічого страшного немає, рекомендували виписати, із гінекологічних питань рекомендували амбулаторне лікування.
Судмедєкспертиза визначила - легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоровя.
По- третє: Конар Інна ніколи не була штатною журналісткою, а є завідуючою Закарпатського відділення А-банку. Дописуванням до окремих газет та сайтів займається чисто як любитель, ну має таке хобі.
Дивно все це.

не колега 2011-07-25 / 21:28:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

не колега 2011-07-25 / 18:11:00

З плітками і хамством - на "Репортер". Адмін

Колега 2011-07-25 / 17:52:00
Звинувачення проти Інни Конар базуютьсяна трьох фальшивих китах: вона не з Закарпаття, винесла сімейний бруд на розсуд людей, у неї коханець Федака.
Перше зауваження просто смішне, на ньому спекулює купка виноградівських рогулів земляків Великоберезнянського прокурора. Кожна свиня хвалить своє болото.
Друге: якби не винесла цей злочин на люди то наступного разу прокурор-садист би її убив. Тоді всі рогулята писали би, ой-ой нещасний випадок.
Третє: У Інни багато статейна різних сайтах. На Закарпаття онлайн свій блог. На неї виливали чимало бруду,але про Федаку ніхто чомусь не згадував. Лише з моменту побиття її колишнім чоловіком той,рятуючи власну убогу шкуру запустив через мукачівський сайт інформацію про прочитану смс, автором якої був Федака. Дивно якось, правда? У таких випадках чоловіки-коханці вихваляються своїми сексуальними подвигами, а тут підняв вереск чоловік-рогоносець.
Дивно все?

закарпатець 2011-07-25 / 16:52:00
Що зробите такий менталітет у людей, адже вона не закарпатка.
Наша жінка зібрала б родичів та в сімейному колі вирішили б усі проблеми потихеньку. Деякі питання вирішили б за погодженням, інші через суд.
Але стовідсотково ніхто б ніколи не виносив бруд із хати, як би не ненавиділи один одного, зауважали б бітьків, родичів та дитину.
А коли без роду та без племені та ще й без відповідного духовного виховання, тоді всі помиї на загальнолюдський розсуд. Ганьба такій пані, хоча прости господи звідки ж тут взятися пані. Ганьба такій жінці.

NNN 2011-07-25 / 15:15:00
Щось не ясно з брудом! Наскільки випливає- весь бруд від парочки К-Ф. І ніколи такого не було в історії Закарпаття, щоб жінка такий бруд виносила за межі сім*ї

мельпомена 2011-07-25 / 14:10:00

Спочатку назвавшись журналісткою, вирішила позбавити його роботи та вигнати з хати, а тепер взиває до совісті.


Хто посіє вітер, пожне бурю, говорили древні.


Треба було мовчки розбиратися в суді, а не трубіти на всю державу, на всіх сайтах. Хорошу пораду отримала від Федаки.


Син якось розбереться без усіх вас, все-таки 15 років, не грудна дитина.


Думаю, що краже жити з батьком тираном, чим з матірью *******.

феміда 2011-07-25 / 12:34:00
Прокурор Конар не копай під когось яму(це про фінансові махінації), бо сам у неї попадеш. Що ж ти правоохоронець стільки років кришував її "махінації", а тут совість проснулась і ти закидав УБЕЗ заявами про "економічні злочини" жінки з якою кажеш розлучився тільки фіктивно. Дивним виглядає твоє пояснення причини про розлучення, а потім спільна покупка будинку, а також твій позов про поділ спільно нажитого майна. ↲ Тобі син ніколи не простить ні побиття матері, ні того, що ти на неї наговорив та облив брудом, ні того що ти з нею намагаєшся зробити.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини