До відкриття BEREG FEST’у залишилося 100 днів

17 червня – своєрідна точка відліку для цьогорічного BEREG FEST’у. Саме з цієї дати до головного дійства фестивалю залишається рівно 100 днів.

До відкриття  BEREG FEST’у залишилося 100 днів

Як повідомили Закарпаття онлайн у оргкомітеті фесту, для масштабів проекту BEREG FEST 2011 навіть цей відрізок часу не є аж занадто великим. Адже заплановано не мало і не тільки безпосередньо на дату фесту – 25 вересня, але й загалом на весь період "стоднєвки". Змінивши минулого року концепцію BEREG FEST, ми крок за кроком втілюємо її у реальність. І якщо 2010-го ми досить побіжно торкнулись самого формату, то цього року вся стратегія збудована на змінах.

Власне, звідси йде ідея BEREG FEST Reloaded – ми намагаємось "перезавантажити" саме сприйняття свята, а тому мотиви відомої кінотрилогії "Матриця" тут не випадкові. "Матриці", складені кимось для блага інших, є лише відображенням уявлень про благо самого автора, але не благом для адресата. Справжнє свято можливе лише за умови власного творення. Тому ми кажемо - твори свято таким, яким ти сам його бачиш.

Першим кроком на шляху таких змін цього року стала кампанія "Обери зірку BEREG FEST". Протягом майже місяця кожен бажаючий міг запропонувати власного кандидата для концертної програми фесту і згодом у режимі "он-лайн" голосування сформувати "Сузір'я BEREG FEST". Нагадаємо, за результатами голосування оргкомітет наразі працює з запропонованою "п'ятіркою" і вже має підстави казати – голосування не було марним.

Наступним кроком ми бачимо кампанію "Стань зіркою BEREG FEST". За нашим задумом це має бути програма пошуку талантів, що бажають показати себе загалу. Немає локації? Немає ресурсів для "промо"? Немає потрібних засобів? З BEREG FEST це перестає бути проблемою. Головне, аби було бажання! Решту забезпечить оргкомітет фестивалю. Старт кампанії заплановано на початок липня.

З початком навчального року, для студентства та шкільної молоді оргкомітет започаткує акцію "Стань обраним на BEREG FEST 2011". Це буде міні-конкурс, переможець якого отримає ексклюзивні привілеї  у програмі святкування 48-го фесту. Звісно, наразі розкривати всі таємниці дійства зарано, але ми намагимемось максимально долучити всіх бажаючих до творення свята.

Зрештою, протягом всіх 100 днів, що залишились до фестивалю, подій та інформації навколо BEREG FEST 2011 не бракуватиме. Адже не лише ми запрошуємо гостей, а й нас люб'язно кличуть у гості колеги. Тому попереду цікаві дійства на різних святкових заходах краю, акції, презентації та звичайно ж святкування Дня народження нашого святкового духу та талісману – Чігабіги.

Довідка: Фестиваль "BEREG FEST" було започатковано у 1963 році у рамках святкування днів добросусідства між Українською РСР та Угорщиною як фестиваль "Дружба без кордонів", тодішнім керівником Берегівщини Миколою Семенюком. Протягом майже п'яти десятиліть фестиваль кілька разів змінював формат та місце проведення. У 2010 році, з ініціативи голови Брегівської РДА Ігора Свища та за підтримки Брегівської районної ради у основу його формату було покладено принцип відкритої участі, а головною ідеєю стало відродження давніх народних традицій краю. Разом з тим фестиваль отримав нову назву, символіку та оновлену програму.

17 червня 2011р.

Теги: BEREG FEST, фестиваль

НОВИНИ: Соціо

17:33
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
» Всі новини