Командир Мукачівського прикордонного загону заперечує, що був п’яним за кермом (ПРОТОКОЛ)

На адресу Закарпаття онлайн надійшло офіційне повідомлення прес-служби Мукачівського прикордонного загону.

Командир Мукачівського прикордонного загону заперечує, що був п’яним за кермом (ПРОТОКОЛ)

У ньому заперечується суть поширеної в закарпатських ЗМІ інформації про затримання начальника Мукачівського прикордонного загону полковника Ігоря Левадного в нетверезому стані за кермом автомобіля. Наводимо повний текст заяви.

У зв'язку з інформацією, яка з'явилася в ЗМІ стосовно затримання начальника Мукачівського прикордонного загону полковника Ігоря Левадного в нетверезому стані за кермом автомобіля, прес - служба Мукачівського прикордонного загону повідомляє подробиці даного інциденту.

12 грудня 2010 року з метою вибуття у службове відрядження до міста Київ полковник Ігор Левадний рухався з міста Ужгород до міста Мукачево до управління прикордонного загону для проведення службової наради.  Близько 14.00 години на автомагістралі Чоп – Київ,  полковник Ігор Левадний був зупинений спецпідрозділом „Кобра" УМВС України.

Після складання протоколу стосовно  полковника Ігоря Левадного по факту вживання алкоголю та вилучення автомобіля на штрафмайданчик, начальник Мукачівського прикордонного загону прибув до міста Мукачево і негайно  звернувся до Мукачівської ЦРЛ, щодо проходження медичного огляду для встановлення факту вживання алкоголю та стану сп'яніння.

Після проходження даного медичного огляду лікарями Мукачівської ЦРЛ, факту вживання алкоголю полковником Ігорем Левадним не було виявлено (протокол додається).
 
На даний час начальник Мукачівського прикордонного загону перебуває в місті Київ. За наказом Голови Держприкордонслужби полковник Ігор Левадний проходить в місті Києві незалежну медекспертизу, щодо вмісту алкоголю в крові, результати якої будуть додатково надані ЗМІ.

По прибуттю в місто Мукачево начальник Мукачівського прикордонного загону  полковник Ігор Левадний готовий особисто прокоментувати ЗМІ подробиці по даному  випадку.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

 

13 грудня 2010р.

Теги: Левадний, прикордонний, п'яний

Коментарі

Ihor 2010-12-14 / 22:22:00
Щиросердечне каяття пом’якшує покарання (КПК України)! Браво Серьога!!! Шефу пламений привіт!!!

Ниймет Сергій(лейтенант ВДАІ УМВС) 2010-12-14 / 21:23:00
Мені набридло читати те що ви пишите! я вирішив зізнатись!

того дня коли був затриманий пан Левадний я разом з спец. підрозділом Кобра обслуговував автодорогу Київ-Чоп! Кобра зупинила данний автомобіль і вирішили відпустити чесного полковника, але на мій мобільний телефон пролунав дзвінок де мій шеф, наказав "ви.бати" по повній программі!я чув раніше, що за ним полювали вже 2 дні!також мені наказали сфотографувати машину на штраф майданчику і продати іх в ЗМІ!я вже написав рапорт на звільненя, тому,що я відхзжаю у другу країну і мені похер! а те що я поступив підло у відношенні до заказу на полковника, мені однаково

Володимир 2010-12-14 / 21:02:00
2 Ihor:

Гарна версія-)
Проте навряд чи навіть 1% водіїв "у курсі" всіх тих тонкощів права, про які Ви пишете...
Думаю, якраз вся сіль історії ось тут - "... що "кобрівці" не підпорядковуються місцевим "божкам"...". Тобто, була надія, що "ксіва" все розрулить, а коли "найшла коса на камінь" то почалася гарячка і нестиковочки...

Це моя власна версія...

Ihor 2010-12-14 / 19:44:00
Володимир! Я не для того щоб Вас переконати. Презумпція невинності існує і прописана в КПК. Ала коли настають адмін. відносини між громадянином та особою яка уповноважена на виконання функцій держави, то громадянин вправі і повинен вимагати дотримання своїх конституційних прав. На рахунок "Кобри" - це понти для приїзжих, ніяких окремих повноважень у них немає, ці співробітники повинні діяти згідно Інструкції (затв наказом УМВС № 111). Лохи тримтять перед цими дутими "кобрівцями", а ті стрижуть цих лохів по повній програмі. Єдине що "кобрівці" не підпорядковуються місцевим "божкам" і адмінресурс до них не застосуєш. Але ЗАКОН для всіх один і ніхто не має право бути над ЗАКОНОМ. На рахунок аналізу крові, згідний це доказ, але якщо Ви не вживали то чого раді Ви маєте віддавати свою кров і щось доводити? Ви їх зупиняли чи вони Вас? Ви маєте до них претензії чи вони до Вас? Перш за все інспектор повинен зібрати належні докази Вашої вини, а Ви повинні скористатися його помилками, а їх повірте мені на слово, досить багато. Головне не нервувати. "Один в поле не воин" це тупа москальська приказка. На місці Левадного (якщо я б трохи вжив) я б закрився в автомобілі та вимагав прибуття на місце розгляду справи адвоката або іншого фахівця в галузі права. Згідно КУпАП забезпечити це повинен інспектор а не Ви. Крім цього сидячи в теплій кабіні свого авто зателефонував би в Київ на "хотлайн" УМВС та зафіксував би по телефону свою скаргу про те як "кобрівець" над Вами знущається, зловживаючи службовим становищем. І доки інспектор своїм куриним мозком вирішував що це за фігня і де йому взяти адвоката, він попутно напоров би стільки боків, що Ваш легкий запах алкоголю з рота - "детский лепет". А потім Ви його б відпустили, а не він Вас. Як Вам така версія?

Володимир 2010-12-14 / 18:58:00
2 Ihor:

Я щось не зовсім розумію, у чому Ви мене зібралися переконати. Що то був (міг бути) "наїзд"? Тоді Ви не зовсім уважно читали мій попердній допис, а саме :

"...у нашій державі де факто геть відсутнє поняття презумпції невинності. А тому, якщо пан полковник хоче щось довести ЗАКОННО, а не "телефонним правом", то без аналізу крові шанси його нуль цілих і майже стільки ж десятих і сотих. Нажаль."

Навряд чи п.полковник без свідків та свідоцтв "у голому полі" чогось вартий проти "Кобри", з якої наші долбануті закони (до речі, якщо не помиляюсь дії цього спецпідрозділу, тобто їх межі, окрім як спеціальними інструкціями, які, звісно, як мінімум ДСК, якщо не секретні - ніде не прописані) зробили справжню "віперу". Є лише один "залізобетонний" факт - забор крові.

Ihor 2010-12-14 / 18:44:00
Володимир уявіть собі ситуацію: Ви за кермом власного авто їдите з Ужгорода в Мукачево. Мужчина у формі спецпідрозділу "Кобра" жезлом вказує Вам зупинити авто, що на автомагістралях (в т.ч. Київ - Чоп) це заборонено, так як потрібно перетинати суцільну лінію праворуч від автомобіля. Але жест міліціонера вище ПДР тому Ви виконуєти його вимогу. Після зупинки цей самий мужчина в формі "Кобри" заявляє що від Вас тхне алкоголем, хоча на справді Ви не вживали, а запах спирту йде від рідини для омивання скла. Занюхавши здобич у "кобрівця" відключаються мізки і він починає погрожувати Вам що вилучить у Вас посвідчення водія, а саме авто відправить на штрафмайданчик, якщо Ви не усвідомити скільки заборгували бідному міліціонеру, який вже майже годину, на шару(!) мерзне на вітрі. На Ваші пояснення що він помиляється він реагує "адекватно", тобто погрожує зафіксувати протоколом не тільки факт керування Вами в нетверезому стані (130 КУпАП), а ще і злісну непокору з Вашого боку його законним вимогам (185 КУпАП), а це набагато гірше для Вас. Фінал історії один в один як у випадку з Левадним - Вас "відпускають" але без посвідчення водія і без Вашого авто. Як Вам така версія?

Istvan 2010-12-14 / 14:28:00
А где круглая печать диспансера?

Володимир 2010-12-14 / 08:38:00
2 Ihor:

Нєа, не вгадали. І що таке "...ихнего протокола по 130-й..." навіть не здогадуюсь.
Але разом з цим, на превеликий жаль, "маємо те що маємо" (як казав Макарович) - у нашій державі де факто геть відсутнє поняття презумпції невинності. А тому, якщо пан полковник хоче щось довести ЗАКОННО, а не "телефонним правом", то без аналізу крові шанси його нуль цілих і майже стільки ж десятих і сотих. Нажаль. І тим більше, якщо людина попала під роздачу. Ще на більший жаль...

Ihor 2010-12-14 / 07:53:00
Ув. Володя! Ты случайно не мент? Каждый из нас может попасть под такую раздачу и у каждого есть право защитить себя. Забор крови нужен для того чтобы доказать не употребление алкоголя. Доказательств у ментов что Левадный употреблял (кроме галимого субъектива - ихнего протокола по 130-й) нет. Левадному нечего доказывать. А за штрафплощадку заплатят менты, причём по евротарифу.

хватит ребята 2010-12-13 / 23:43:00
Ну уважаемые! перестанте лесть и подливать масло в огонь... очень прошу Вас! сами гаишники продались ...

мері 2010-12-13 / 22:18:00
вот є ж сліпі люди на цій планеті,їм вже потрібно окуляри надівати!!!!!

жьжь 2010-12-13 / 22:16:00
ця вулиця ще існує в ужгороді а документ дійсно виданий в мукачеві,на деяких лікарських документах написано тільки обл. адрес і якщо ви всі такі ж розумні чому самі не поїдете і не перевірите!!!!!!

Володимир 2010-12-13 / 22:15:00
2 ember - Ви прям пінкертон-)

Знизу у лівому кутку - "Мукачів.друк. 2003-851, т.2000", що людською мовою означає:

Мукачівська друкарня, 2003 рік, замовлення 852, наклад 2000шт.

Зверніть увагу - у формі бланку, ще мабуть за взірцем МОЗ УРСР, не те що вулиці з номерами телефонів не змінили, а навіть у 2003 році "штампують" -"т.2000", тобто радянський "тираж", замість укр. - наклад.

Щодо "прописки" та сама "загадка" - друкарня штампує папірці за зразком, а тому і в Усть-Чорній знайдете ті самі "реквізити". Тим більше, що місце освідчення жодного значення не має. Головне що дати збігаються і часовий проміжок не перевищує 4 год для дослідження трубкою...

От і вся "таємниця" протоколу, пане Херлок Шолмс -)))

P.S. А от чого немає даних по аналізу крові (освідчення до 72 год.) це вже ПИТАННЯЧКО!
І виходячи з цього, нічого путнього у п.полковника супротив "Кобри" немає...

Чорний 2010-12-13 / 21:28:00
А-ну відстали від нашого даху. Уже все налагоджено, а ви тут розійшлися хрен знає куди і на що. Хто нам зелене світло у Євросоюз робитиме, якщо нашого Шефа-Погранца закриють.
Звертаюся до Вас пане Литвин, прикрийте вашого підопічного і нашого благодетеля.
Спасибі заранее.
Ваша чорнота.

НЯНЯ 2010-12-13 / 21:23:00
ВСЕМ ПРЕКРАСНО ИЗВЕСТНО КАКИМ БЕЗПРИДЕЛОМ ЗАНИМАЮТСЯ НАШЫЕ МУСОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!

ember 2010-12-13 / 19:07:00
Hodyna, molodets!

Eto zhe faljshivyj protokl. Vy toljko posmotrite levyj, verkhnij ugolok, na nomer telefona: skoljko let v Uzhgorode telefony uzhe ne nachnajutsja na 1, a na 61.
Podozriteljno i to shto god nachinaetsja tak: 200... Ja sevodnja zapolnil kakoj to blank. Tam 201.....
Tem bolee somniteljnaja data, shto tirazh 2000. Neuzheli za 10 ne zapolnili stoljko protokolov, a toljko 1150?!

I jeshcho: nizhe otsutstvuet podpis samovo polkovnika, khotja po tekstu dolzhna by stojatj!


I, eto nado vyjasnitj, po moemu v Uzhgorode uzhe net ulisty Parizhskoj Kommuny!

Halo, gospoda zhurnalisty, any ka perezvonite gospozhe Olene Petyrivne (likarshe).

Ihor 2010-12-13 / 18:22:00

Ці "козирні" менти тіпа "Кобри" та інших гадів, за браком мозгів, думають що в них дуже багато прав і ведуть себе як звичайні рекетири. Якщо не звертати увагу на особистості то ми бачимо христоматійний приклад як ставити ментів на місце, *****. А зоро потрібно менше ******, слово не горобець!

Година 2010-12-13 / 18:10:00
О, нормальна тєма!

1. Офіцери, такі офіцери - вже готові посвідчити проти керівника, щоб його посунули.
2. Кобра - хіба їх не прикрили ще раніше?
3. У тексті написано, що мед.експертиза проведена в мукачеві, а бланк ужгородський.

потрібен Ерк’юль Пуаро, щоб це розв’язати. Біда лиш, що в кінці кінців простих людей це мало зачепить, бо якщо й посунуть п. Левадного, то на його місце прийде якийсь інший такий собі п. луговий, гайовий, дубовий, чи будь який інший неберихабар.

Кнут 2010-12-13 / 17:59:00
В армії кажуть: "Винуватий не той, хто винуватий, а той хто попався!". Полковник чуть-чуть не попався, але викрутився. А чуть-чуть - не рахується...
За законом "Кобра" зобовязана передати справу військовому прокурору Ужгородського гарнізону, а передавати нема чого.
Коротше, слідство завершено. Забудьте!

зоро 2010-12-13 / 17:31:00
Левадний в 15:30 12.12.10 в отряде проводил с оперативно-черговой службой инструктаж по случаю уезда в г. Киев, в 16:40 уехал на поезде, многие из присутствующих офицеров могут ето подтвердить

НОВИНИ: Кримінал

15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 2
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 5
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
» Всі новини