Недавній соратник Ратушняка закликає голосувати проти чинного мера

Роберт Левицький, член фракції "Народна" в Ужгородській міськраді, тобто - недавній член команди чинного міського голови Ужгорода, який добре знає особисті якості Сергія Ратушняка, оприлюднив звернення, в якому закликає ужгороців голосувати проти нього.

Недавній соратник Ратушняка закликає голосувати проти чинного мера

Шановні ужгородці!

Як депутат Ужгородської міської ради з 2002 року, хочу поділитися з вами своїми роздумами про вчорашнє, сьогоднішнє і майбутнє.
 
Ставши міським депутатом, я почав працювати над реалізацією своєї програми та проектів, які на моє глибоке переконання мали принести добробут громаді, котра довірила мені свої голоси. Сталося так, що в силу певних обставин, я був змушений піти в опозицію до тодішньої міської влади в особі мера міста Віктора Погорєлова. Але незважаючи на це, протягом каденції зумів реалізувати дуже багато проектів, які пішли на користь громаді Ужгорода та мікрорайону Доманинці, від якого я був обраний депутатом.
 
В ті часи у нас була чудова команда, до якої входили Павло Чучка, Юрій Чижмар, Олександр Солонтай, Володимир Панасенко. Нам вдавалось реалізовувати свої програми в силу того, що з нами — тодішньою опозицією — рахувалися як з повноправними депутатами Ужгородської міської ради, яка тоді діяла як повноправна інституція. Незважаючи на ряд розбіжностей в поглядах на розвиток Ужгорода, ми сідали за стіл перемовин і завжди досягали консенсусу з тодішнім мером Віктором Погорєловим, котрий дозволяв нам відчути себе дієвими депутатами. Освітяни, медики, працівники бюджетної сфери, підприємці, городяни тоді не чули грубощів, не бачили неадекватних дій в свою адресу з боку голови міста, а ми завжди знали, що голос представників влади буде почутий.

Все змінилося у 2006 році, коли Ужгород очолив Сергій Ратушняк. Як член команди міського голови, я, на жаль, став свідком того, що інституція ради депутатів для нового мера просто перестала існувати! Почався масовий пресинг та обливання брудом не лише нас, неугодних депутатів міської ради, а й почесних і заслужених людей нашого міста (особливо це стосувалося освітян, медиків, працівників бюджетної сфери, митців). На жаль, багато хто з нас не витримав цього шаленого тиску, який чинився з єдиною метою — задоволити амбіції та збільшити матерільні статки Сергія Ратушняка. Люди, котрі раніше дотримувалися чіткої громадянської позиції, просто перестали її виявляти, оскільки небезпідставно боялися за своє майбутнє.
 
Розвиток міста зупинився на 4,5 роки і наразі немає в Ужгороді жодної людини, котра не відчула б це на собі. Я не був і не є прихильником жодної з воюючих політичних сил нашого краю, мені просто хочеться вільно дихати в своєму рідному місті, бачити, що депутати Ужгородської міської ради  мають змогу справно виконувати свої обов'язки та служити виборцям, а люди не боятимуться, що за свою позицію їх будуть обливати брудом , звільняти з найманих посад, переслідувати.

Шановні ужгородці! Напередодні важливого дня виборів, я хочу заявити, що ставлюся з великою повагою до відомого науковця Володимира Приходька, відомого бізнесмена Миколи Жолтані та інших кандидатів на посаду міського голови Ужгорода й не виключаю, що саме за цими особистостями майбутнє. Але сьогодні ситуація склалася так, що найвищі шанси на перемогу мають саме Сергій Ратушняк та Віктор Погорєлов. Зважаючи на власний досвід роботи з обома кандидатами, я закликаю вас, шановні виборці, підтримати саме Віктора Погорєлова, оскільки в іншому випадку ми з вами ризикуємо остаточно втратити наше місто та можемо стати свідками повної розправи над тими, хто прагнув змінити наше життя та місто на краще.


З великою повагою до вас,

канадидат у депутати Закарпатської обласної ради від Народної партії  Роберт Йосипович Левицький

28 жовтня 2010р.

Теги: Ратушняк, Погорєлов, вибори

Коментарі

ГУЦУЛ 2010-11-05 / 21:28:00

МУДАК!!! ТИ НЕ В ФРАНЦІї!! ДОСЯГНЕННЯ ТВОї- СРАНА РИГАЛЬНЯ ФАН-ФАН! І ТО ПРИ РАТІ ЗАМУТИВ! НИРЯЙ У"УЖ" Й ПЛИВИ ********!

соло 2010-10-28 / 22:53:00

Роберто, сколько можно врать и **** ***** за деньги, твои любимые Доманинцы в полном дерьме ( в прямом смысле слова),даже место на кладбище за две штуки баксов продаешь, чувак тебе ли песни петь - женился и то по выгоде за бабло, а чудеса творишь с адвокатшами , самому завидно...

Тарас 2010-10-28 / 22:41:00
Макс! Я,спілкувався недавно з з партійцями Литвина у Киіві ,з однопартійцями в Ужгороді- більшисть не сприймає Ратушняка,як представника їх політичноі сили .Крім того він відійшов від партіі.Тому чому Левицький мае знятись?Повна несенітниця.

антирата 2010-10-28 / 22:14:00
Если ты, Роберт, ставишься с уважением к брехуну и мошеннику Жолтани, а таже бежишь, как крыса с тонущего корабля, то ты есть то самое НИЧТОЖЕСТВО, о котором противно даже говорить.

Майстренко Наталка 2010-10-28 / 21:06:00
Роберт, приємно здивував Ваш заклик, що пролунав від душі. Хоча помітно, що не спонтанно, а продумано та зважено викладена позиція. Моя повага та сподівання, що Ваша і подібних молодих однодумців, що вболівають за Ужгород, близьке та подальше його майбутнє, ,енергія та ідеї будуть мати поле для застосування саме в вашому рідному місті.

Слизький тушканчик :) 2010-10-28 / 21:00:00
.

нн 2010-10-28 / 18:03:00
Странно, перед выборами глаза открылись и голос прорезался, а до этого где был? Увидел, что у Раты шансы равны 0 и вперед - лизать ж...Погорэлову....мда

Антон 2010-10-28 / 16:47:00
Ужгород знову може відзначитись: якщо до цього "тушки" з"являлись після виборів, то зараз є шанс отримати перебіжчика за чотири дні до виборів. Але Ратушняк на таке заслуговує, та й блукання політиків від партії до партії є -- у нас -- загальноприйнятим явищем. Варто глянути на сьогоднішніх кандидатів: половина з них на минулих виборах були обрані від зовсім інших партій. Схоже, українцям до вподоби "тушки".

Nik 2010-10-28 / 16:28:00
Тоже мне новость. Просто Роберт мелко мстит Рате за то, что тот в свое время уволил с доходного поста главврача роддома его тестя - Панаита. Ну, а заодно зарабатывает себе баллы перед Погореловым.

В рядах ратушняка пошел полный разброд. Левицкий пока только первый который набрался храбрости заявить про переход, остальные боятся и тихо саботируют выборы, выжидают 2010-10-28 / 15:32:00
.

Антон 2010-10-28 / 15:31:00
Все це добре, але чого (1) за 4 роки не виказав свого несприйняття методів Ратушняка (хамство і феодалізм мера проявилось не вчора і не позавчора), (2) пішов на вибори від про-Ратушнякової партії? Чи як зрозумів, що у Погорєлова шанси більші, то одразу прокинулась чи то громадянська позиція, чи моральнсть, чи банальне бажання засвічити свою лояльність потенційному меру (теж ляльці кланів). Пане Левицький, пам"ятаєте, ще Пушкін писав: "береги честь смолоду".

Макс 2010-10-28 / 15:11:00
Ага, очень смелое. Партия поддерживает Ратушняка, он - выступает открыто - против. Чего бы ему не начать с себя и снять свою кандидатуру с выборов - не красиво ведь, получается

Сергей 2010-10-28 / 13:59:00
Смелое заявление, отважній поступок. Левицкий - молодец!
Присоединяюсь.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини