Що думають про кандидата у мери міста його друзі…

Про Володимира Приходька розповідає його друг із 32-річним «стажем» Володимир Панов

Що думають про кандидата у мери міста його друзі…

Один з найкращих способів дізнатися правдиву інформацію про людину – звернутися до її друзів. Їхня думка особливо актуальна тоді, коли треба зробити важливий вибір – варто довіряти чи ні. А для цього миттєвого враження недостатньо, адже лише при наявності багаторічного досвіду дружби чи співпраці можна скласти достовірну думку.
 
Щоб познайомитися із кандидатом на одну з найважливіших посад – мера свого міста – недостатньо вивчення одних тільки рекламних плакатів. Тому ми вирішили звернутися по інформацію до товариша і колеги Володимира Приходька -- одного із найбільш популярних в Ужгороді кандидатів на посаду міського голови.
 
Володимир Панов – друг Володимира Приходька із 32-річним "стажем", оскільки познайомилися вони ще у студентські роки. З того часу доля зводила їх як у родинній дружбі, так і в роботі у спільній сфері, співпраці у потужних корпораціях, реалізації спільних задумів.

На прохання об'єктивно охарактеризувати Володимира Приходька Володимир Панов відреагував оригінально – назвав 10 переваг, якими, на його переконання, володіє кандидат на посаду міського голови Ужгорода.

Отже, цитуємо...

1. Вміння співпрацювати замість воювати. Володя -- неконфліктна людина, але проблеми чи непорозуміння він не замовчує, а вміло долає. Добре вихований, ніколи не образить. Вміє слухати і чути. І вміє те, що почув, втілити у життя. Зможе співпрацювати з іншими, тож в Ужгороді більше не буде війни. Під час війни не можна конструювати, війна – це розруха... А нам потрібен розвиток.

2. Столичний досвід. Має величезний потенціал досвіду роботи у столиці, а також, що важливіше, -- доступ і можливість вільно заходити до кабінетів керівників найвищого рівня. А отже, має шанс залучити до вирішення міських проблем і Кабмін, і Верховну Раду і окремо кожне міністерство. Наприклад, одне з них могло б взяти на баланс частину доріг і відремонтувати їх, інше – реалізувати проект реконструкції системи водопостачання.

3. Авторитетність. Поважана і авторитетна в області людина. До нього лояльно ставляться і ставитимуться депутати, тож зможе вплинути на те, щоб кошти обласного бюджету були спрямовані і на потреби обласного центру. Зможе разом із депутатами переконати офіційний Київ, що Ужгород – обличчя країни на Заході, тож місто має виглядати відповідно.

4. Міжнародний "стаж". Ужгород розташований поблизу кордонів зі Словаччиною та Угорщиною, тож має усі шанси скористатися європейськими фінансами, як це робили свого часу і угорці, і словаки, і чехи. Приходько має величезний досвід міжнародної роботи, знає грантодавців, його оточують люди із значним досвідом в міжнародній діяльності.

5. "Спец" по інвестиціях. А для Ужгорода це реальний шанс. Наше місто зможе слугувати прикладом того, як слід залучати іноземні потужності – у сфері туризму, торгівлі, розваг, промисловості. Приходько зуміє застосувати нові підходи до роботи з ужгородськими промисловими гігантами радянського періоду. Володимир -- професіонал в цій роботі, вміє і знає, як залучити інвестиції та найкращі світові бренди.

6. Об'єднавчий. Отже, зуміє створити потужну команду людей. Вважається важковаговиком українського та закарпатського політикуму, тож на його запрошення відгукнуться фахівці своєї справи, авторитетні в Ужгороді особистості.
Крім того, зможе, за потреби, залучити найкращих світових експертів, які допоможуть вирішити те, що місцевим наразі не під силу.

7. Креативний, сприймає нові технології. Виходець з великого бізнесу, де неможливо вижити, якщо ти не вмієш забезпечити результат і не знаєш сучасних підходів до управління. Зможе поступово ввести в Ужгороді передові досягнення в сфері розвитку міст.

8. Закоханий у тисячолітній Ужгород. За першою освітою - історик, він закоханий у рідне місто і не дасть спаплюжити його архітектурне обличчя, архітектурне середовище, яке формувалося в Ужгороді сторіччями. Не дозволить руйнувати цінні для городян будівлі. Захистить надбання історії.
Власну любов до міста зможе трансформувати у його розвиток як туристичного центру. Ужгородський замок та Жупанат обов'язково перетворить у привабливі місця як для ужгородців, так і для українських та іноземних туристів. Знаю, що це його мрія. Зробити Ужгород найкращим містом України – не лише стратегія Приходька, і зовсім не пафос, він мріє про це насправді.

9. Бачить майбутнє за освітою. За його спиною -- роки педагогічної роботи. Зможе організувати реальну співпрацю міста і його вузів, щоб університети та інші навчальні заклади готували фахівців на вимогу міських реалій, заповнювали ті сегменти, яких не вистачає на ринку. Школу і медицину зробить пріоритетними у своїй роботі.

10. Порядний. Людина високої моралі, відповідальний сім'янин. Як до своєї, ставитиметься до сімей усіх ужгородців, бо це закладено вихованням, присутнє у ньому на генетичному рівні.

19 жовтня 2010р.

Теги: Приходько, друг

Коментарі

Беня 2010-10-26 / 08:35:00
Аноніму:

1. По-перше, я вже казав комусь з комсомольців Приходька, що вказувати на орфографічні помилки в інтернет-дискусії - це означає виказувати повну відсутність інших аргументів. Вкотре переконуюсь, в правоті цього положення.
2. Слово, на яке ти вказав є жаргонным і не має усталеного написання.
3. Статистика yandex.ru
"обсерать" - 103 тис. співпадінь
"обсирать" - 1млн. співпадінь
4. Ти тупий. Dixi.

Бене 2010-10-25 / 21:17:00
Умный Беня, слово "обсирать" пишется через букву е

Беня 2010-10-25 / 14:13:00
Анонімчику:

что-что я должен вуалировать? Если я обсираю приходьковский штаб, то только потому, что работа штаба дает для этого многочисленные поводы. Кроме того, меня пытаются выставить дураком, а мне это не нравиться. Вот и приходится опускать вас мордой в грязь.
Кстати, лично против Владимира Опанасовича ничего не имею. Более того, считаю, что именно Панов и убогий (интеллектуально) штаб и убили все шансы для Приходько стать мером

2010-10-22 / 15:56:00
Беня лох который даже не может завуалировать что он купленый

2010-10-22 / 15:15:00
Беня воин с ветряными мельницами

-)) 2010-10-22 / 12:33:00
Складається враження, що у Бені дійсно завдання коментувати всі статті, бо протягом всього дня сидіти на цьому сайті і робити якусь реальну роботу важко.

Беня 2010-10-22 / 10:45:00
-)
Дуже влучно.

-) 2010-10-22 / 10:14:00
Панов комсомолець, цим ВСЕ сказано. Багато метушні та мало толку/результату. Це сценарій сумнозвісного БАМу і школа панових-приходьків. Головний принцип майже як в армії: подалі від начальства, поближе до кухні, тільки тут точніше буде - подалі від роботи, поближе до бухгалтерії -) ану, спробуйте знайдіть Панова там, де нема "жирної" бухгалтерії, де треба реально працювати.

У чому Панов майстер, так це "ліпити" конфетки з какашок за допомогою яскравих обгорток та гучних назв. У результаті на вигляд ніби солодощі, а на смак ...., у жебчику наварчик і наступний фантіково-лозунговий проект.

Беня 2010-10-22 / 10:02:00
І чому це ти вирішив, що всі хто зайшов в мережу "Приходько" проголосують за вашого кандидата? Якщо ви на основі статистики провайдера робити прогнози на вибори, то ви, м"яко кажучи, наївні.

Беня 2010-10-22 / 10:00:00
Аномімус
Я знаю, що в мережу зайшло багато людей. Правда більшість з них моментально з мережі вийшла, бо працювати з настільки повільним інтернетом неможливо. Сам пробував :-) Головне, що Приходько попіарився, а штабісти відрапортували про 15 тис. унікальних юзерів.

2010-10-21 / 22:29:00
На сегодняшний день в сеть "Приходько" зашло 15000 пользователей из них 1800 постоянных, инфа от провайдера, так что Беня подбери слюни и доложи хозяину что всё пропало

Wi-Fi 2010-10-21 / 16:55:00
Хочу Вам сказати, що ноут, комп чи телефон, через який також можна також заходити в інет, вже не являються речами розкоші, скоріше необхідності. До речі, майже 8000 ужгородців вже скористались послугами Wi-Fi.

Беня 2010-10-21 / 16:38:00
Безсумнівно, безкоштовний інтернет - це дуже корисно і прогресивно, але в Ужгороді, де середня зарплата складає 200 дол, скористатися ним з ноутбука або смартфона зможуть людей 500. Так само багато або ще менше людей придуть на конкурс краси або на виставу в театрі. Кампанія Приходька-Панова розрахована на інтелігенцію і людей з високими прибутками. Це непогано, але оскільки таких людей в Ужгороді небагато, то хай Приходько розраховує на відповідний результат - максимум 6-7%.

Я - ЗА! 2010-10-21 / 14:58:00
Краще такі справи робити, ніж жалюгідних ведмедів по місту ставити, які вже розвалюються, або викидувати шалені гроші на піар-акції (афіші, білборди, сіті-лайти незрозумілого салатового кольору), як Погорєлов. Зробіть щось краще, а тоді вже пишіть.

Беня 2010-10-21 / 13:58:00
Ну дожилися....
Чим більше Панов нахвалює Приходька, тим менше у того шансів. Приходько міг би і виграти, якби не займався всякою дурницею на кшалт конкурсів краси і безкоштовного wi-fi (дуже повільного доречі). Не на тому акцент зроблено. На полі розважальних заходів пасеться пан Жолтані зі своює партією. Панов похєрив за великим рахунком досить перспективного кандидата.

НИК 2010-10-21 / 12:59:00
Каждый пишет в меру своей распущенности. А Панов нормальный мужик, и если Вы ему завидуете, то НА ЗДОРОВЬЕ!!!!!

2010-10-21 / 12:30:00
"Накінець Панов посадив пару дівчаток написати коменти..."
Чиста правда, бо тоті дівочки за нього носять мозги!

Буба Касторский 2010-10-21 / 11:21:00
Кошута дает очередной спиритический сеанс под названием пресс-конференция. Делать это ему удается с умным видом. Присутствующая журналистка спрашивает Миколу:
- По – поводу злоупотреблений Малинича все понятно. Скажите, пожалуйста, а кто взял Бастилию?
Кашута в растерянности бежит к Ратушняку и докладывает об провокационном вопросе.
-Какая разница кто?, - говорит Рата, - все равно к концу года спишем.

Буба Касторский 2010-10-21 / 10:00:00
Анекдоты о Рате
1. К выборам Ратушняк возобновил производство водки "РАТА" в бутылках с левой резьбой. Такого западло с похмелья избиратели от него не ожидали!

2. Рата сдает документы в ТВК. Председатель комиссии его спрашивает:
- Вы владеете иностранными языками?
- Да, я знаю пять языков: русский устный, русский письменный, украинский устный, украинский письменный и английский.
-О-о! Вы владеете английским! скажите что-нибудь.
-Хенде хох!
-Так это же немецкий...
- тогда я знаю шесть языков!

3. на выборах в местные советы за Ратушняка проголосовало 666 избирателей и шесть медведей!

4. Избиратели Ужгорода готовы проголосовать хоть за чeрта лысого, но ни в коем случае не проголосуют за Лысого черта!

Тарас 2010-10-20 / 22:38:00
Накінець Панов посадив пару дівчаток написати коменті бо в Ужгородв ніхто з ціею високомірною людиною спілкуватись не хоче.Пока. А дівчаток охмуряти полюбляє.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини