У середу в Ужгород приїде лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко

У середу Ужгород відвідає народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони, голова політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

У середу в Ужгород приїде лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко

Як повідомили Закарпаття онлайн організатори, зустріч ужгородців з Анатолієм Гриценком відбудеться у форматі живого спілкування, запитань та відповідей у середу, 13 жовтня, о 17.30 в приміщенні закарпатського українського облмуздрамтеатру.

10 жовтня 2010р.

Теги: Гриценко, Громадянська позиція

Коментарі

ВИБОРЕЦЬ 2010-10-12 / 11:27:00
Я вибачаюсь , мабуть мене не правильно зрозуміли, або я не правильно виразився, але я не мав на увазі кандидатів які находяться в списку ГП , я мав на увазі всіх тих злодіїв які "табунами"поперли в депутати від різних партій.

Антон 2010-10-12 / 09:09:00
Аноніме, дякую за таку утаємничину інформацію щодо любовних преференцій. А тепер вже про злодіїв: хто зі списку злодій?

анонім 2010-10-11 / 21:22:00
жона рогатого боксера: який перебуває до цього часу у нірвані після 4-х нокаутів :)
у них з кошт*** уже давно визначена своя "позиція" улюблена :(.
А лачик просто открывался.
А якщо чесно, то "заслуговувати місце в цій партії - це смішно. Не велика честь. Хіба що більше ніхто нге візьме.

Антон 2010-10-11 / 13:33:00
Аноніме, так ми знайомі? Я не знаю, чому Вам усюди ввижаються лозунги, але за людьми у списку я більше бачу справ і думок, аніж порожніх лозунгів. І на останок, хто, на Вашу думку, не заслужив місце у списку, а потрапив суто через ліжко, як Ви стверджуєте?

анонім 2010-10-10 / 16:44:00
до того ж про яку моральність партії можна говорити, якщо уже на місцевому рівні іде протекція аморальним проявам -коханкам/коханцям і т.д.

2010-10-10 / 16:41:00
Місцеву "команду" знаю добре :) І причини там знаходження бвільшості теж знаю. Повірте, вони з вашими словами трішки дисонують.
Ідти на зустріч з Гриценко? Говорити йому "фе":) А навіщо? Це щось змінить.
Ви ж лозунгами говорите. Нема думок лише лозунги.
До того ж, час занадто дорогий. Волію його з розумом витрачати.
І потім в "Нашій Україні" від Гриценка особливої користі не було. Тому коли дочка помаранчевих утворилась (символіку і колористику навіть зберегли) не буде і від "громадянської позиції".

Так ,за Гриценко немає особливого негативу, але це тільки тому що і позитиву не спостерігається.
Від перестановки складових сума не змінюється: Гриценко, Ющенко, помаранчеві... Це все одна файта, якби вона не маскувалась.

Антон/А. Симкович 2010-10-10 / 15:35:00
Аноніме, якби важлива була суто ціль, то повірте, йшли би люди в раду не від ГП, а від "розкручених" і профінансованих ПР, "Батьківщини", ФЗ чи СУ. Це Ваше право не сприймати мету інших людей.
Я особисто волівив би бачити Гриценка в Парламенті, і побільше гриценків, і менше литвинів, чечетових і плющів. І якщо я біомаса, бо допомагав і допомагаю Гриценку розширити свою підтримку, то хай буде так.
Я би радив Вам прийти на зустріч у середу і сказати своє "фе" особисто Гриценку і місцевій команді. Там люди адекватні і демократичні, і критику цінують. Я це кажу без жодного сарказму.

анонім 2010-10-10 / 14:32:00
Тепер з приводу коментаря Антона:

1) Фрази-штампи: " я не сприймаю існуючу ситуацію в місті чи державі і хочу змін. Але я вірю, що не лише мета важлива, але й засоби. Тому йти в раду від олігархічних партій, в т.ч. від Тігіпка (Податковий Кодекс якого саме для олігархів -- себя людимых, як Ви кажете), не виправдає самі ідеальні цілі.
"

Куда Ви йдете. Йдете аби лиш ідти. Головне ціль. А Ваша ціль- пусте місце, бо ви біомаса Гриценко. У якого ціль одна: ПАРЛАМЕНТ.
А для цього йому потрібна розкрутка.

За Ваш рахунок. Йдеться про його розкрутку, і про його цілі. Ваші цілі Гриценко - побоку.

Ви нічого не зміните, бо не матимете шансів. Проте даєте шанс Гриценко пройти в парламент. Але це тільки його вигода, якої він досягає маніпулюючи свідомістю людей з масовки.

Блін! Я Вам і Вашій партії розкрутку на халяву роблю ....
Добре :) дарю.

А. Симкович 2010-10-10 / 14:24:00
Я не А.Симкович. Проте, так підписався, щоб продемонструванти цінність і реальність ніків.

Вірити можна в Бога.
А я лише констатую факти. Образи- це лише ваше сприйняття фактів. А чому Ви так сприймаєте.

Добре:)
Повторюю Ваш коментар, спробуте його проаналізувати:
1)Аноніму: (1) назвіть, будь ласка, злодіїв в "Громадянській Позиції". (2) Хто з команди "Громадянської позиції" назвав когось із кандидатів від "ГП" злодієм??

2)Аноніме, не приписуйте мені слова інших, будь ласка. Про злодіїв і борди я не писав. Гаразд? На відміну від багатьох, я не ховаюся за псевдонімами/анонімами. Я так розумію, Ви мені слова "Виборця" приписуєте. А потім переходите на образи і кажете, що я "навіть не розумію сенсу написаного". Повірте, щоб зрозуміти коментарі в Інтернеті мені освіти вистачає.

А. Симкович 2010-10-10 / 14:20:00
Аноніме, не приписуйте мені слова інших, будь ласка. Про злодіїв і борди я не писав. Гаразд? На відміну від багатьох, я не ховаюся за псевдонімами/анонімами. Я так розумію, Ви мені слова "Виборця" приписуєте. А потім переходите на образи і кажете, що я "навіть не розумію сенсу написаного". Повірте, щоб зрозуміти коментарі в Інтернеті мені освіти вистачає.

Анонім- А.Симковичу 2010-10-10 / 14:09:00
Здається Ви навіть не розумієте сенсу написаного. Це ще раз підтверджує принцип відбору в цю групу.
Повторюю свій коментар. Попробуйте осмислити те що ви написали і те що я:

"Якщо він не вішає Ваших злодіїв на борди, то чому набирає їх в команду?

Я писав саме про тих, хто балотується в місцеву раду від цієї партії . А Ви своїх обізвали ж злодіями. Негарно.
Там є у вас може і не популярні, не ініціативні люди і не дієві, проте порядні. "



Антону 2010-10-10 / 14:05:00
На якому імені? Гриценка? Та його майже ніхто і не знає. Тому на ньому ніхто і не збирається і не пройде. А от на своєму імені деякі люди які попали в цей список і мали б шанси. Та Гриценкові паралельно це.
Бо йому не потрібно щоб вони кудись проходили.
Для Гриценко важливо щоб він в парламент пройшов і ці люди йому зробили ЗА ВЛАСНИЙ рахунок розкрутку.
А щол він в замін? Та нічого!!!
Тому він кинув клич- берем тих хто не має своєї позиції, не дуже мозговити (з цими проблеми завжди) і радо буде скандувати лозунги, та зомбовано вигукувати заштамповані фрази.
Я спілкувався з Коштурою. Це людина яка взагалі не знає за що береться.Фрази, фрази... А ця жіночка з бокс-клубу- приємна, але з неї такий лідер як з мене балерун. Ще добре хоч її чоловіка не включив у списки.(враховуючи ким коштурі приходиться ця наташа). Це все такнеприємно, особливо коли ці двоє починають розповідати про моральність і порядність.

А. Симкович 2010-10-10 / 14:05:00
Аноніму: (1) назвіть, будь ласка, злодіїв в "Громадянській Позиції". (2) Хто з команди "Громадянської позиції" назвав когось із кандидатів від "ГП" злодієм??

анонім 2010-10-10 / 13:57:00
Якщо він не вішає Ваших злодіїв на борди, то чому набирає їх в команду?

Я писав саме про тих, хто балотується в місцеву раду від цієї партії . А Ви своїх обізвали ж злодіями. Негарно.
Там є у вас може і не популярні, не ініціативні люди і не дієві, проте порядні.

Антон 2010-10-10 / 13:24:00
Володимире, підкріпіть, будь ласка, Ваш аргумент щодо Гриценка прикладами. Дякую!
Аноніме, Ви не знаєте кандидатів від ГП. Ніхто на імені Гриценка кидусь проходити не збирається. Проходять від БЮТ, ПР тощо, а потім полюють на селян чи однопартійців.
Мені здається, у Вас свідомість політичного заробітчанина: партія повинна фінансувати своїх кандидатів, роздавати людям ручки, гречку, парасолі... ГП у цьому сенсі унікальна для України, оскільки вважає таку практику аморальною і неприйнятною. Ви питаєте: "Нафиг Вам это надо?" Відповідаю: я не сприймаю існуючу ситуацію в місті чи державі і хочу змін. Але я вірю, що не лише мета важлива, але й засоби. Тому йти в раду від олігархічних партій, в т.ч. від Тігіпка (Податковий Кодекс якого саме для олігархів -- себя людимых, як Ви кажете), не виправдає самі ідеальні цілі.

ВИБОРЕЦЬ 2010-10-10 / 12:38:00
Аноніму! Гриценко не вішае наших злодіїв на борди тому, що знае чим вони дишуть. А Гриценко, одна порядна людина в ВР і йому знашими злодіями не по путі.

Володимир 2010-10-10 / 11:59:00
"...приїде лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко..."

Лідер то є, позиції немає...

2010-10-10 / 11:48:00
Оно конечно так, только люди для него субстанция, которая должна помочь в парламентских выборах. К примеру, Вы нигде не увидите бордов или плакатов с изображением местных людей которые идут в депутаты от его партии. Все должны цеплять по городу только его личико и символику партии. Зачем спросите Вы. Ведь его почти никто не знает и на его имени и имени партии в депутаты не пройдешь. А ведь люди-кандидаты с этих мест и многие уже успели о себе положительно заявить.
Да все просто. Гриценко плевать пройдете в местный совет или нет. Ему надо чтобы Вы раскручивали А.Гриценко.
И делать Вы это будете только за свой счет. Так как партия на прославление себя любимой денег не дает.
Нафиг Вам это надо? Правильно. Поэтому и бегал бедный коштура и искал людей без особых амбиций (желательно с деньгами), не сильных в личностном, лидерском отношении, но готовых дружно скандировать лозунги и жить этим скандированием.

Но это не только Гриценко так делает. Винский - та же опера. А вот Тигипко- уже другая история. Он действительно хочет занять определенну нишу местных советах.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини