Рахівські міліціонери - переможці закарпатського чемпіонату УМВС з футболу

Чемпіонат УМВС з футболу серед міськрайвідділів та управлінь проходив із 16 вересня по 1 жовтня. Групові турніри відбулися в Тячеві, Іршаві, Берегові, В.Березному, Ужгороді та Перечині. У турнірі прийняла участь 21 команда.

Рахівські міліціонери - переможці закарпатського чемпіонату УМВС з футболу

Першими стартували команди, які грали у Перечині. Тут за путівку до фінального турніру боролися команди Перечинського райвідділу, Ужгородського райвідділу та збірна спецпідрозділу "Беркут". У цій групі здивували перечинці, які не змогли вийти з групи. Вони зіграли 1:1 із ужгородцями і з рахунком 1:0 поступилися "Беркуту". Ужгородці у матчі з беркутівцями пропустили два м'ячі і посіли третє місце. А єдина путівка дісталася збірній спецпідрозділу "Беркут".

Наступного дня, 17 вересня, відбулися матчі у В.Березному. Тут господарі взагалі провалили свої матчі. Дві великі поразки 0:6 від ужгородського міського управління та 0:5 від УДСО залишили великоберезнянських охоронців порядку вдома. У вирішальному поєдинку зійшлися ужгородці та УДСО. Перемогу з рахунком 4:2 отримали ужгородці, що дало їм право виступити у фінальному турнірі.

20 вересня в Ужгороді за путівку до фіналу боролися команди ВДАІ, "Грифон" та в/ч 3002 "М". Невдало виступив минулорічний чемпіон області УБОЗ. За відсутності лідера команди І.Гецка, який перейшов на іншу роботу, убозівців було не впізнати – 0:4 – поразка від ВДАІ та 0:3 – від в/ч 3002 "М". Перемога над "Грифоном" лише трішки підсолодила гірку пілюлю, але вище третього місця убозівці не піднялися. Усі перемоги здобули даішники. Набравши максимум очок, ВДАІ вибороло путівку до фіналу. Трішки не поталанило внутрішнім військам. Четверта позиція за "Грифоном".

22 вересня відбулися матчі у Берегові. Тут стосунки виясняли команди Мукачівського міськвідділу та Мукачівського і Берегівського райвідділів. Усі команди майже рівні за силами. Міськвідділ Мукачева поступився 1:0 своїм землякам із райвідділу і зіграв 0:0 із берегівчанами. У відносинах двох райвідділів кращим виявився Берегівський, рахунок матчу 1:0. До фіналу вийшли берегівчани, а Мукачівський міськвідділ, учасник трьох попередніх фінальних турнірів, залишився вдома. У цій групі за три гри було забито всього два голи.

23 вересня відбулися відбіркові матчі у групі на стадіоні Іршави. Тут за єдину путівку боролися команди райвідділів Іршавського, Воловецького, Свалявського та Міжгірського районів. Збірну Іршавського РВ очолював заступник начальника райвідділу міліції Федір Петер. У міжгірців хороший рівень гри показали начальник райвідділу Людвиг Файт та його заступник Михайло Кричфалушій. Саме команди, які очолювали керівники райвідділів, претендували на вихід до наступного етапу. У підсумку перше місце в іршавчан, міжгірці – другі, свалявці – треті. Замкнули турнірну таблицю воловецькі працівники правоохоронних органів.

У п'ятницю, 24 вересня, відбулися матчі в тячівській групі. Тут боротьбу вели команди Тячівського, Рахівського, Виноградівського райвідділів і Хустського міськвідділу. Тячівці теж постійні учасники фінальних турнірів, але на цей раз підопічним Михайла Немеша та Івана Паша, які самі вийшли допомогти команді, не поталанило. Спочатку вони поступилися рахівчанам 0:2, а потім ще й виноградівцям 1:3. Велика перемога 8:1 над хустянами вже тячівцям допомогти не змогла. Рахів упевнено провів усі матчі і зумів набрати максимум очок, вийшовши до фінальної частини. Виноградівський РВ на другому місці. Замкнув турнірну таблицю міськвідділ Хуста, який у відбіркових турнірах пропустив найбільше голів – 16.

У п'ятницю, 1 жовтня, на Берегівщині було проведено фінальний турнір. До групи А ввійшли "Беркут", Рахівський та Берегівський райвідділи. До групи В – команди Ужгородського міського управління, ВДАІ та Іршавського райвідділу. У групі А з рахунком 1:0 "Беркут" поступився Берегівському РВ і розійшовся миром 0:0 у матчі з рахівчанами. Унічию 0:0 рахівчани зіграли з Берегівським райвідділом. До півфіналу вийшли команди Берегівського та Рахівського РВ. У групі В Ужгородське міське управління з рахунком 1:0 перемогло ВДАІ та зіграло внічию 0:0 із іршавчанами. У свою чергу іршавчани поступилися 0:1 даішникам. Із цієї групи до півфіналу вийшли команди Ужгородського міського управління та ВДАІ.

У першому півфіналі зустрілися команди Берегівськго РВ та ВДАІ. Основний час завершився внічию 0:0, а ось у серії пенальті 4:3 перемогли даішники. Тут вирішальним виявився удар Бориса Фурика, а всього команди пробили по 9 пенальті. В іншому півфіналі Ужгородське міське управління зустрілося з Рахівським РВ. В основний час команди відзначилися по одному разу. В ужгородців гол на рахунку Степанова, а в рахівчан відзначився Цуперяк. У серії пенальті точнішими виявилися рахівчани, 4:3.

У матчі за третє місце жодній із команд не вдалося відкрити рахунок. Пенальті краще пробили берегівчани, які перемогли з рахунком 10:9. А всього тут команди пробили 26 одинадцятиметрових.

У фіналі, де зустрічалися команди ВДАІ та Рахівський РВ, більшість віддавала перемогу даішникам, але рахівчани блискуче провели цей поєдинок, а героєм матчу став рахівчанин Скорозвон, який відмітився трьома забитими м'ячами. Диригував діями своїх колег на полі колишній гравець ФК "Говерла" Валерій Цуперяк.

Уперше за останні роки головний приз їде до Рахова. Можна з впевненістю сказати, що у Рахові найкращі футболісти серед міліціонерів і найкращі міліціонери серед футболістів. Кращим воротарем оргкомітет визнав голкіпера Берегівської РВ Аркадія Івлєва. Кращим гравцем – Ернеста Скорозвона з Рахівського РВ. Команди "Беркута", Іршавського та Ужгородського МВ нагороджено м'ячами (як заохочувальний приз "За волю до перемоги"). Команда Берегівського РВ отримала кубок, диплом та бронзові медалі за третє місце. Збірна ВДАІ нагороджена кубком, дипломом та медалями за друге місце. Збірна Рахівського РВ нагороджена кубком, дипломом, медалями за перше місце, а також комплектом ігрової форми.

Нагородження проводили президент "Спортивного клубу міліції "Закарпаття", заступник начальника УМВС України у Закарпатській області, полковник міліції Володимир Петрицюк.

Василь Кузьо, "Спорт тайм"

05 жовтня 2010р.

Теги: футбол, міліція, чемпіонат

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини