В Ужгороді відбулися загальні збори обласної організації Партії регіонів (ФОТО)

Згідно рішення Політради партії Регіонів та її центрального виборчого штабу учора в обласному центрі Закарпаття під лозунгом «Будуємо нову Країну!», «Будуємо нове Закарпаття!», відбулися загальні збори Закарпатської обласної організації Партії регіонів.

В Ужгороді відбулися загальні збори обласної організації Партії регіонів (ФОТО)

На зборах,що, як повідомляє прес-служба Закарпатської організації Партії регіонів, проходили під головуванням народного депутата України Сергія Мошака у приміщенні обласного музично-драматичного театру, були  присутні понад 850 представники всіх районних та міських партійних організацій Закарпатської області. Вони обговорили і затвердили виборчу платформу Закарпатської обласної організації партії Регіонів та прийняли підсумкову резолюцію.   

Першим виступив голова Закарпатської організації Партії регіонів Олександр Ледида. Про проблеми,які отримав уряд Віктора Януковича від попередньої влади та шляхи їх подолання у своєму виступі акцентував голова Тячівської організації Пртії регіонів Михайло Данилюк, більша частина виступу якого була присвячена тавруванню персони і політики Юлії Тимошенко.

Підтримали Михайла Данилюка, як повідомляє прес-служба облорганізації партії,  й інші виступаючі на загальних зборах Закарпатської організації Партії регіонів — голова Ужгородської міської організації партії Регіонів  Олег Адамчук, член Партії регіонів  Володимир Приходько.

На завершення загальних зборів Закарпатської організації Партії регіонів прийняли " Регіональну виборчу платформу Закарпатської обласної організації Партії регіонів—Стратегічні задачі і проекти Закарпатської області на 2011-2015 роки." та  Резолюцію регіональних зборів Закарпатської обласної організації Партії регіонів:

РЕЗОЛЮЦІЯ

РЕГІОНАЛЬНИХ ЗБОРІВ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

"Ми, учасники регіональних зборів Закарпатської обласної організації Партії регіонів, кандидати у депутати місцевих рад, на посади сільських, селищних, міських голів, урочисто засвідчуємо всім мешканцям краю готовність і здатність захищати інтереси територіальних громад, дбати про добробут кожного громадянина.

 Ми висловлюємо підтримку курсу масштабних реформ, проголошених Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, його знаковим ініціативам та ефективним практичним діям, спрямованим на зміцнення фінансової самостійності територіальних громад, перетворення місцевого самоврядування на дієвий, самодостатній інститут народовладдя.

 Вітаємо консолідацію всіх гілок влади, досягнення якої відповідає суспільним очікуванням, повертає Україну у русло сучасного прогнозованого цивілізаційного розвитку, стає надійним підґрунтям майбутніх перетворень.

Відчуваючи дієву допомогу та сприяння Президента України, ми сповнені рішучості досягти нашої спільної мети - забезпечення системного оновлення всіх сфер суспільного життя краю, створення сприятливого та комфортного жттєвого простору для кожного закарпатця.

 Першочерговими завданнями на цьому шляху вважаємо збереження політичної стабільності та громадянського миру, налагодження конструктивної взаємодії між органами державної влади та місцевого самоврядування.

Закликаємо всі політичні сили регіону гідно провести чергову виборчу кампа¬нію, не перетворюючи її на майданчик для відпрацювання брудних політичних технологій.

Схвалюємо та приймаємо до практичної реалізації передвиборчу програму обласної партійної організації "Будуємо нове Закарпаття", як складову частину національної загальнопартійної програми „Будуємо нову країну!", яка спрямована на забезпечення нової, кращої якості життя для кожного громадянина нашої області і держави в цілому, розвиток місцевого самоврядування, налагодження соціального партнерства органів державної влади та територіальних громад.

Підтверджуючи прихильність до ідеалів демократії, ми завжди готові до плідного діалогу та співробітництва, і надалі будемо спрямовувати свою практичну діяльність на досягнення взаєморозуміння та політичного консенсусу, об'єднання зусиль заради подальшого розвитку Закарпаття, національного прогресу, ПОБУДОВИ НОВОЇ КРАЇНИ - УКРАЇНИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!"

10 вересня 2010 р.

11 вересня 2010р.

Теги: Партія регіонів, Ледида, Янукович

Коментарі

Коля 2010-09-15 / 11:38:00
Приходько буде представником ПР, він єдина кандидатура, якій вдасться перемогти теперішнього мера міста. За Приходька Володимира!

($) 2010-09-12 / 14:54:00
РЕЗОЛЮЦІЯ- ДЛЯ ЛОХІВ!!!

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини