Єдиний Центр готовий віддіти половину місць у списках молодим політикам

Єдиний Центр пропонує найкращим представникам громад об’єднатися на виборах у місцеві ради. На виборах 31 жовтня партія готова віддати половину місць у своїх списках тим політикам, які принесуть користь Україні. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив колишній голова КВУ, екс-заступник глави Секретаріату Президента України, а нині член Єдиного Центру Ігор Попов.

Єдиний Центр готовий віддіти половину місць у списках молодим політикам

Ігор Попов наголосив, що партія  звертається до всіх, кому новий закон про місцеві вибори обмежує право балотуватися: до активістів партій, місцевих громадсько-політичних організацій, до незалежних кандидатів, які гідні стати депутатами місцевих рад. За його словами, політична сила пропонує об'єднуватися та разом перемагати на виборах. 

"Я особисто бачу в цьому перспективу, і саме тому сам вступаю до Єдиного Центру. Я вже отримав партійний квиток. Більше того, в партії я збираюся займатися саме залученням нових перспективних політиків до участі у виборчій кампанії", - сказав Ігор Попов.

Він зазначив, що партія вже зараз активно веде переговори із низкою цікавих політиків центрального і місцевого рівня, і найближчим часом вони самі оголосять про об'єднання.
 
"Єдиний Центр готовий віддати половину і більше місць у своїх списках та в округах тим політикам, які принесуть користь громадам і працюватимуть на майбутнє України. Від кандидатів, що будуть висунуті партією, Єдиний Центр не вимагає негайного вступу в партію", - уточнив Ігор Попов.

Він запевнив, що Єдиний Центр готовий розглянути пропозиції про висування від осіб із чистою репутацією, не пов'язаних із партіями вчорашньої чи сьогоднішньої влади. "Вимог до майбутніх депутатів, яких проведе партія небагато – не красти, працювати з виборцями, виконувати виборчу програму", - констатував він.

За його словами, Єдиний Центр і так отримає кілька тисяч мандатів депутатів місцевих рад, бо серед його членів відомі та авторитетні в регіонах особистості. Проте мета партії зараз інша – дати майданчик для потрапляння у владу найкращим прогресивним представникам громад. 

"Це будуть відкриті списки Єдиного Центру. Формування партійних списків і відбір мажоритарників буде відбуватися прозоро. Спеціальні технології вже готові. Лише виборці визначатимуть, кого висувати до місцевих рад. І всі, з ким ведуться переговори, пройдуть процедуру схожу на праймеріз, так само її пройдуть і діючі члени Єдиного Центру", - сказав Попов. 

Він додав, що програму відкритих списків представить з'їзд партії, який призначений на 14 серпня.

Ігор Попов
Народився у 1972 у Вінницькій області.

Отримав 2 вищі освіти – вчителя географії та практичного психолога, закінчив аспірантуру Інституту соціології НАН України.

Був одним із засновників ВГО "Комітет виборців України", а у 1996-2009 роках був його Головою Правління. Фахівець в галузі виборчого законодавства, виборчих технологій, партійного будівництва, медіа-технологій.

Брав участь у створенні кількох громадських організацій та коаліцій в Україні, в тому був першим виконавчим директором Українського Форуму Благодійників та ГО "Громадянська позиція".

У 2009-2010 працював заступником Глави Секретаріату Президента України – представником Президента у Верховній Раді. Має другий ранг державного службовця.

Брав участь у виборчих кампаніях у 20 країнах в якості міжнародного спостерігача, консультанта, тренера. В основному – регіон колишнього СРСР.

Автор півсотні публікацій та досліджень на теми виборів, місцевого самоврядування, конституційної реформи, розвитку демократичних інституцій, внутрішньої та зовнішньої політики.

З липня 2010 – член партії "Єдиний Центр".

Прес-служба Єдиного Центру
29 липня 2010р.

Теги:

НОВИНИ: Різне

18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
» Всі новини