Голова Закарпатської ОДА представив нових очільників гірських районів краю (ФОТО)

Як повідомили Закарпаття онлайн в Управлінні інформації та зв'язків
із громадськістю облдержадміністрації, 20 квітня голова облдержадміністрації представив нових очільників чотирьох районів краю. Ці кадрові призначення були затвердженні відповідними розпорядженнями Президента України від 17 квітня.

Голова Закарпатської ОДА представив нових очільників гірських районів краю (ФОТО)

Рахівщину очолив Дмитро Андріюк - успішний менеджер, який вдало проявив свої можливості у бізнесі. На новій посаді Дмитро Дмитрович планує активно долучитися до відродження цього високогірного району.

- Насамперед, йдеться про створення нових робочих місць. Вже проведені попередні переговори з інвесторами, які готові відновити потужне деревообробне виробництво в нашому районі, - розповів новопризначений голова РДА. - Плануємо й надалі активно залучати інвестиції. Актуальними в районі є проблеми з утилізацією побутових відходів, а також ремонт і відновлення доріг.

Представляючи активу району нового очільника, голова ОДА Олександр Ледида додав, що в районі також чимало необхідно зробити для захисту населених пунктів від паводків.

- Тут живуть працьовиті люди. Невирішених проблем є ще чимало. Над ними і буде працювати нова команда,- зауважив керівник краю.

 Представлення голови Рахівської РДА

ДЛЯ ДОВІДКИ: Дмитро Дмитрович Андріюк народився 16 червня 1967 року в селищі Ясіня Рахівського району. У 1996 році закінчив Львівський державний сільськогосподарський інститут. Спеціальність - механізація сільського господарства. Трудову діяльність розпочинав в Рахівському автопідприємстві. З 1987 до 1992 року Дмитро Дмитрович працює на різних посадах в колгоспі імені О. Борканюка (смт. Ясіня). З 1992 року - директор приватного підприємства "Крокус".
Депутат Рахівської райради.

Найбільший сільський район України - Тячівський, очолив Михайло Шелевер. Правоохоронець із багаторічним стажем обіцяє насамперед взятися за відновлення промислового потенціалу. Серед пріоритетів - вирішення проблем Солотвинського солерудника та реалізація нового проекту на базі Дубівського вертолітобудівного заводу. Ці першочергові крови він озвучив під час представлення.

Звертаючись до присутніх у залі представників виконавчої влади, депутатського корпусу, сільських голів, Олександр Ледида наголосив на необхідності консолідації громади.

- Пріорітетними мають стати інтереси району. Представники політичних сил повинні об'єднатися задля вирішення нагальних проблем, - вважає голова облдержадміністрації.

Олександр Ледида також наголосив на проблемі зайнятості у гірських районах, адже чимало людей звідси їдуть на заробітки. На його думку, ситуація може покращитися після відновлення діяльності вільних економічних зон, які дадуть поштовх створенню нових робочих місць.

Представлення голови Тячівської РДА

ДЛЯ ДОВІДКИ: Михайло Іванович Шелевер народився 2 грудня 1954 року в селі Бедевля Тячівського району. У 1976 році закінчив історичний факультет УжДУ. З 1976 до 2005 року проходив службу в органах внутрішніх справ УМВС України Закарпатській області. У 2005 році виходить на пенсію. У 2006 році - заступник директора приватного підприємства "Салвіл". Наступні два роки працює помічником-консультантом народного депутата України. З 2009 року - директор ТзОВ "Шел-Ков".
Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня. Депутат Тячівської райради.


Нового керівника Хустської райдержадміністрації Федіра Турчина Олександр Ледида під час представлення назвав ефективним державним управлінцем, який має значний досвід. Голова облдержадміністрації вважає, що Федір Федорович може зробити ще чимало корисного для рідного району. В свою чергу, для нового керівника Хустщини головним завданням є формування дієвої команди, яка зможе взяти на себе тягар відповідальності за вирішення проблем району. Першочерговими також стануть формування нового районного бюджету, взаємодія з сільрадами з питань екологічного стану населених пунктів, тощо.

До речі, на питаннях благоустрою та санітарної очистки під час представлень особливо акцентував увагу голова ОДА. Він закликав організувати роботи, щоб привести у належний естетичний та санітарний стан населені пункти краю.

Федір Турчин - голова Хустської РДА

ДЛЯ ДОВІДКИ: Федір Федорович Турчин народився 14 березня 1951 року в місті Хуст. В 1977 році закінчив навчання в УжДУ. Спеціальність - фінанси та кредит. Розпочинав трудову діяльність слюсарем будівельно-монтажного управління тресту "Хустхімбуд". 1972-1978 роки - газозварювальник, інженер в Хустської пересувної механізованої колони облспоживспілки. З 1978 до 1983 року Федір Федорович працює в Хустській механізованій пересувній колоні тресту "Закарпаттяводбуд" на посадах економіста, начальника планового відділу. З 1983 до 1987 року - інспектор Хустського районного комітету народного контролю. 1987-1994 роки - заступник голови Хустського райвиконкому, Хустської РДА. 1994-19950ті роки Федір Турчин очолює Хустську райраду. Наступні три роки працює головою Хустської РДА. З 1998 до 2006 року - голова Хустської райради. 2006-2007 роки - помічник-консультант народного депутата України. Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня. Депутат Хустської райради.

Єдиний район в області, де керівник був перепризначений - Міжгірський. За словами голови ОДА, після ретельного моніторингу ситуації в районі було прийнято рішення призначити головою райадміністрації Івана Романа, який обіймав цю посаду останні три роки.

- Тут сильна вертикаль влади, є порозуміння з депутатським корпусом, органами місцевого самоврядування, - констатував голова ОДА.

Серед основних орієнтирів для Міжгірщини має стати туризм та рекреація. Олександр Ледида зазначив, що у планах влади - розробка загальнодержавної програми розвитку туризму Закарпатської області. І що надзвичайно важливо - в цьому питанні є відчутна підтримка Глави держави Віктора Федоровича Януковича.

Представлення голови Міжгірської РДА

ДЛЯ ДОВІДКИ: Іван Юрієвич Роман народився 8 травня 1967 року в селі Рокосово Хустського району. У 1992 році закінчив Ленінградський інженерно-економічний інститут ім. П. Тольятті. Спеціальність - організація механізованої обробки економічної інформації. Трудову діяльність розпочинав в колгоспі "Червона зірка" (с. Синевир Міжгірського району). З 1992 - на різних посадах в Державній податковій інспекції Хустського району. Іван Юрієвич працює інспектором, начальником управління, заступником начальника інспекції. У 2007 році призначений начальником Державної податкової інспекції у Міжгірському районі. Цього ж року призначений головою Міжгірської РДА.
Депутат Хустської райради.

21 квітня 2010р.

Теги: представлення, Ледида

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини