Закарпатська "Свобода" протестувала проти розчинення українців у масі нелегалів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15 квітня у Мукачеві Закарпатська обласна організація ВО "Свобода" провела акцію проти нелегальної міграції.

Закарпатська "Свобода" протестувала проти розчинення українців у масі нелегалів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Про це Закарпаття онлайн повідомила прес-служба Закарпатської Обласної Організації  ВО „Свобода”.

Свободівці організували символічну ходу проїздною частиною міста від пам'ятника Т.Г.Шевченка до мукачівської ратуші. У заході, що тривав приблизно півтори години, взяло участь близько 100 молодих людей.

Учасники акції, йдучи вулицями Мукачева, тримали в руках плакати з гаслами "Ідея нації проти деградації", "Україна – понад усе!", "Нелегали – геть!", "Лишаймося господарями власної землі!", "Слава Україні! Героям слава!" та інші. Дорогою лунали вже звичні для свободівців гасла: "Слава Україні – Героям Слава!" і "Слава Нації! Смерть ворогам!", а також "Зупинимо міграцію, врятуємо Націю!". До молодих людей приєднувалися перехожі, уважно роздивлялися гасла, розпитували про акцію.

"Через навалу чужоземців ми ризикуємо загинути фізично, занепасти культурно, духовно, морально, розчинитися як етнос генетично", — каже координатор всеукраїнської кампанії ВО "Свободи" проти нелегальної міграції Андрій Іллєнко.— Тому ми вимагаємо скасування угоди про реадмісію з Європейським Союзом, яка набула чинності з 1 січня 2010 року. Адже Євросоюз висилатиме до нас усіх нелегалів, які начебто потрапили туди з України. Ми бачимо, що олігархічна верхівка намагається змінити етнічну структуру населення України, перетворити українців на безправних аборигенів, а сюди заселити мільйони нелегальних мігрантів. Подібні акції ВО "Свобода" проводить по всій Україні. Але особливо актуальним є такий захід у на Закарпатті, яке межує з чотирма країнами.

Іллєнко також розповів, що за останні роки з України у пошуках кращої долі виїхало близько 7 мільйонів працездатних українців. Натомість, до нас в’їхало майже стільки ж нелегалів з африки, Азії та Кавказу. Для них на територіях військових містечок будують гуртожитки. свободівець висловив припущення, що з такими темпаминезабаром нелегалів поселятимуть і в оселі українців.

Відтак слово мали мукачівські свободівці. Люди пригадали, як лише силами громади вдалося відстояти заборону будівництва пункту утримання нелегалів. також закликали Мукачівську міську раду звернутися до президента, Прем’єра та до Верховної Ради зі своїми вимогами. Про це було підготовлено і вручено керівництву ради відповідну петицію.

Трьома основними вимогами організаторів акції є негайне розірвання угоди про реадмісію із Європейським Союзом, прийняття нового Закону України "Про громадянство", який би унеможливив прийняття нелегалами українського громадянства, і, накінець, – перекриття каналів нелегальної міграції, яка йде в Україну.

Як відомо, Закарпаття є основним українським коридором для нелегальної міграції. Після Закриття пункту тимчасового утримання нелегалів поблизу села Павшино Мукачівського району, минулоріч уряд задумав спорудити подібний захід у селі Дерцен на тій же Мукачівщині. Закарпатська обласна організація ВО „Свобода” засуджує такі дії і виступає проти організації на території області такого розсадника хвороб та інфекцій.

Для довідки: Сьогодні на відправку на батьківщину одного нелегала Україна витрачає близько 1000 долларів. Разом з тим, щороку провадимо близько 100 тисяч таких "гостей". 

      

Фото Павла Білецького
15 квітня 2010р.

Теги: Свобода, нелегал, громадянство, нація

Коментарі

Istvan 2010-04-16 / 08:10:00
"Привітав з перемогою мадярських нацистів. У програмі яких є пункт про повернення Закарпаття (Угорської Русі) в лоно Угорщини."

Українець, процитуйте, будь ласка, цей пункт з програми.



Урзус, не Дюрчень а Дюрчань.

Українець 2010-04-16 / 06:49:00
Суперечка з мадярами, щодо Верецького перевалу може бути вирішена лише тоді коли завойовницький монумент знесуть.

Вітати мадярських нацистів, які готові зубами вчепитися у Закарпаття це принижувати українців. Йому за перевалом це не видно.

А циган і мадярів треба відправити на батьківщину. Хлопці - молодці.

Урзус 2010-04-15 / 20:27:00
Українцеві - все нормально.

"Йоббікі" прийшли на обіцянках згорнути соціяльну підтримку циган та іншого баласту. Останні роки правління Дюрченя та соціялістів призвели до економічного колапсу Угорщини (державний борг - 100 млрд. євро). Вони - проти заселення країни мігрантами, проти наднаціонального капіталу, що знищив усе угорське виробництво тощо.



Так, вони мають вкрай неприємні для нас ідеї - типу повернення Великої Угорщини. Але самі розуміють, що це утопія. А от згорнути виплати неробам - зможуть. Тому "тягнибакс" правий, коли вітає правих. Ліва справа веде Європу до краху, і праві мають знаходити спільну мову в таких умовах, навіть попри давні суперечки (типу Верецького перевалу тощо).

Дейнека 2010-04-15 / 20:26:00


Пане, Українець, а проти акції у Мукачевому у вас й нема? Ви думаєте. що колишні комуністи це краще7

Українець 2010-04-15 / 17:22:00
Тягнибакс зовсім втратив розум. Привітав з перемогою мадярських нацистів. У програмі яких є пункт про повернення Закарпаття (Угорської Русі) в лоно Угорщини.

«Свобода» вітає перемогу правих Угорщини на виборах

11 квітня 2010 року в Угорщині на парламентських виборах переконливу перемогу у першому турі отримала права консервативна партія ФІДЕС («Угорський громадянський союз») на чолі з Віктором Орбаном. За останніми даними ця партія набрала 52,77 голосів виборців. Третє місце дісталось угорським націоналістам - партії «Йоббік» («За кращу Угорщину») - 16,71. Правляча Угорська соціалістична партія отримала 19,29.

Перемога правих повністю змінить розклад політичних сил у країні, де останні 8 років при владі знаходилися соціалісти.

Партія «Йоббік» є партнером Всеукраїнського об'єднання «Свобода» по участі в Альянсі європейських національних рухів, створеного європейськими правими наприкінці 2009 року. Угорські націоналісти вперше потрапляють до парламенту країни.

Голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок привітав очільника партії угорських націоналістів пана Габора Вону з першою значною перемогою, що засвідчила реальні пріоритети угорських виборців, які віддали перевагу позиції захисту національної ідентичності угорської нації в сучасних умовах космополітизації Європи.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Свобода»

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 9
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини