Ігор Гамула: "Це марення божевільного, що я буду комусь мстити"

Післяматчева прес-конференція наставника "Закарпаття" Ігоря Гамула почалася з обговорення висловлювань, нібито зроблених ним перед грою з "Арсеналом".

Ігор Гамула: "Це марення божевільного, що я буду комусь мстити"

- Хочу почати ось з чого. У сьогоднішньому номері "Спорт-Експресу" написане якесь марення, що я мститися комусь буду. Це маячня. У мене немає ніяких стосункыв з "Арсеналом" і претензій до цього клубу. Я працюю в "Закарпаття" і мене не цікавить, що діється в "Арсеналі" чи ще десь. І те, що кореспондент трошки пожартував, він зробив мені цим дуже великі неприємності.

Я йому сьогодні дзвонив, з ним розмовляв. Ще раз кажу - це все маячня, ніяких претензій до "Арсеналу" у мене немає. Кажу це й панові Грозному, і пану Рабиновичу, нехай мені повірять. У кожного свій клуб, завдання і цілі.

Щодо гри, ви все розумієте, де ми знаходимося. Кожне очко - на вагу золота. Якщо ми будемо так в кожній грі виходити і битися, у нас буде менше проблем. Хлопці сьогодні вийшли, билися, старалися. Гри як такої не вийшло, була в основному боротьба на кожній ділянці поля. Я подякував хлопцям за самовіддачу. Крім того, ми тільки в перший раз вийшли на більш-менш сухе поле, адже до цього ми весь час грали в багнюці. Сьогодні сонце, все вийшло по-іншому. Я задоволений, що ми сьогодні взяли очко.

- Сьогодні Ваша команда повністю виконала установку на гру, чи "Арсенал" не показав тієї гри, яка від нього очікувалася?

- Не знаю щодо "Арсеналу", ми ж вийшли грати з одним нападаючим, повністю виконали установку, не дали створити біля наших воріт моменти. Дуже добре оборонялися, ледь-ледь не вийшло втекти в контратаку. Хоча були моменти.

- Все-таки ви за "Арсенал" помстилися...

- ...Давайте не будемо нагнітати обстановку. Причому тут я помстився? Це марення божевільного, ще раз кажу. Я не хочу влазити в цю полеміку, у нас свої цілі, у них свої. Ніякогъ помсти немає.

- Я від Вас це дізнався, "Спорт-Експрес" не читаю. Запитання таке. Фраза Валерія Карпіна, що гра була рівна, вона по Вашому теж стосовно сьогоднішнього матчу?

- Ще раз кажу, що гри як такої не вийшло. Була боротьба, ніхто не хотів поступатися. Може "Арсенал" і хотів більшого, але для нас кожне очко життєво важливе. Помилитися в кінці було дуже небезпечно. Ми йдемо кожен раз як в останній бій, не можна помилятися. І це очко нам у скарбничку.

- З огляду на те, що Ви захищалися в останні хвилини і в той же час робили серйозні тактичні перестановки, зокрема Болохан пішов грати лівого захисника, Леандро висунувся. З чим це пов'язано, з пошкодженнями?

- Кадрові проблеми. У нас перед грою випав Трішович, основний футболіст, Малиш хворіє, півзахисник. Почали ми другий тайм двома нападниками, потім серединка початку трохи просаджується. Я прибрав нападаючого Алексєєва. Але не тому, що він не потрапив в гру, він грав як раз нормально, чіплявся, боровся. Просто потрібно було трохи підсилити середину, ми у свій час програли підбір, потім трохи підправили.

- Прийшовши в "Закарпаття", Ви говорили, що головне Ваше завдання - залишити команду в Прем'єр-лізі. Зараз, коли до кінця чемпіонату залишилося не так багато турів, як Ви вважаєте, Вам це вдасться, чи зараз не можете сказати точно?

- Мета одна. А вдасться чи ні, побачимо в кінці. Ми дуже багато втратили очок у осінній частині чемпіонату, напропускали незапланованих м'ячів на 93-й, 92-й хвилині. Як би ці очки нам зараз стали в нагоді. Мета одна, чи вдасться - інше питання. Але те, що я зі своїми хлопцями спробую все зробити, а вони у мене найкращі, найкращі, це однозначно.

- Футболістам і Вам особисто не заважає, коли з трибун чути кожен вигук, крик. Ви до речі себе так тихо сьогодні вели...

- Я другу гру веду себе тихо (сміх у залі). Не знаю, як це у мене виходить. Беремо очки, я роблю висновки, може і не треба кричати. Будемо брати очки, то я буду взагалі мовчати. Я можу підготувати команду і вийти куди-небудь за ріг стати і дивитися там. Ми беремо очки, ну а футболістам іноді потрібно щось підказувати, десь підбадьорити. Я ж не обзиваю нікого, я роблю чисто робочі підказки.
 

Sport.ua
20 березня 2010р.

Теги: Гамула, Закарпаття, Арсенал Київ, Чемпіонат України

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини