Сергій Ратушняк: "Ну, типова жидівська істерія почалася, розумієте?"

Інцидент з агітатором "Фронту змін" в Ужгороді став черговим лакмусовим папірцем політичного життя України. Він міг би вичерпатись конфліктом між представниками діючої влади та опозиційного кандидата - з наближенням виборів такі зіткнення стануть буденними.

Сергій Ратушняк: "Ну, типова жидівська істерія почалася, розумієте?"

Однак в даному випадку конфлікт явно вийшов за рамки протистояння одних політиків з іншими. Заяви Сергія Ратушняка стали в один ряд з гаслами Олега Тягнибока на Говерлі в 2004 році: напередодні виборів нового президента в Україні знову намагаються розіграти "єврейську карту".

Іронія в тому, що в політичній площині ця тема може використовуватись не тільки проти Арсенія Яценюка - в ЗМІ вже неодноразово з'являлися матеріали про єврейські корені Юлії Тимошенко. З іншого боку, "єврейська карта" нічим не відрізняється від кліше "донецькі бандити".

Тим не менш, минуло вже п'ять днів як пролунали перші заяви Сергія Ратушняка, і до сих пір чіткої позиції щодо його висловлювань не висловили ані прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, ані лідер опозиції Віктор Янукович, ані спікер парламенту Володимир Литвин, який несе особисту відповідальність за дії свого однопартійця.

Але оманливо думати, що ця мовчазна змова – лише наслідок гостроти політичної боротьби між кандидатами в президенти. В першу чергу - це свідоцтво політичного варварства, неосвіченості і недалекоглядності всіх перших осіб країни.

Інцидент в Ужгороді, як і недавні події під час виборів в облраду Тернопільської області, можуть мати більш далекосяжні наслідки. Це не обмежиться стрибком або падінням чийогось рейтингу. На тлі економічної кризи подібні випадки можуть стати частиною об'єднання в країні реакційних радикальних сил.

Ми розмовляли з Сергієм Ратушняком по телефону в понеділок пізно ввечері з Києва. Вочевидь, мер ще не знав, що прокуратура Закарпатської області порушила щодо нього кримінальну справу. Час від часу в розмову втручався веселий дитячий сміх – мабуть, міський голова закінчував свій робочий день у родинному колі.

І всі його заяви гордо звучали теж в сімейному колі - в одній з комірок українського суспільства.

- Пане Сергію, наразі з приводу інциденту з агітатором "Фронту змін" вже порушено кримінальну справу. Ви усвідомлюєте, що вас може очікувати п’ятирічне ув’язнення?

- Яке ув’язнення, про що ви говорите?..

- Згідно з кримінальним кодексом, в разі доведення факту побиття, вас можуть позбавити волі...

- Не може бути це доведено! Так, гроші Яценюка, Пінчука, Фірташа в суді… але це треба довести.

- Добре, розкажіть свою версію подій того дня.

- Я вам скажу - нічого не трапилося! Я зупинився, підійшов до знайомих та директора комунального підприємства, з яким оглядали нові лавочки та фонарі: я там зробив такий скверик європейського типу, і ми підбирали все для нового парку.

І потім я кажу: зачекайте, я подивлюся, що там за намет. Підхожу до дівчини, кажу "Добрий день!". І вона мені – "Добрий день!", привіталась. Я кажу - дайте мені дозвіл ваш, ви забруднюєте скверик, який я з останніх сил завершив з бюджетних коштів. Ми його зробили, щоб прикрасити місто і дати можливість відпочивати людям.

Вона каже: є, є дозвіл, і забігає в намет... ну такий наметик типовий, метр на метр. Я кажу: чого ви тікаєте, покажіть мені, дівчинко, дозвіл! А вона: немає і не буде, йдіть звідси і не приставайте до мене. Кажу: дівчинко, я – голова міста і відповідаю за правопорядок, покажіть дозвіл! Немає і не буде, каже, йдіть звідси, щоб я вас не бачила!

Ну, я кажу, ні – то ні. Беру, штовхаю намет - намет падає. Вона кидається на мене, в правій руці – телефон. Б’є мене ним по голові – ну це механічно вийшло, бо в неї просто в руках був цей телефон. А другою рукою одразу нігтями в горло чіпляється. І так п’ять-шість разів: я її відштовхую, а вона кидається. Я вже навіть йду, а вона все одно на мене кидається! Я її і штовхнув. Ну от і усе...

- А як же потім в неї знайшли струс мозку?

- Це фальсифікація кримінальних справ, це вони вміють.

Но они прокололись - она в этот день позировала и это есть у нас на видео, все зафиксировано. (Ратушняк раптом перейшов на російську – М.Н.) На протяжении суток она была в прекрасном самочувствии и расположении. А после этого вечером позировала в ресторане, как обычно, полуголая на стуле - есть фотографии. Чего она сейчас умирает, чего у нее руки-ноги ломаются, и череп раскалывается на четыре части, и где они ее расчленят, и где ее искать – это меня не интересует! Она целый день автографы раздавала, интервью, стала кинозвездой, а потім на третій чи на четвертий день дуже знепритомніла!

Я не знаю, что после этого с ней сделал Яценюк. Я вообще думаю, что он ее может убить! Я думаю, что СБУ надо ее охранять, чтобы ее не убили и не списали на меня. Ведь Яценюк сейчас уже может делать все, что хочет.

- Існують свідчення про те, що ваша охорона намагалася викупити або відібрати відео побиття цієї дівчини...

- Ну, якщо це в вас були такі факти, чи можливо ви самі хотіли викупити – це інше! Я такого не робив. Я чув, що моя охорона побила батька цієї стриптизерки, вириваючи якісь відеоматеріали.

Так от, по-перше, в мене ніколи не було охорони, і немає. Я ні з ким не говорив в цей день - перевірте всі мої трафіки! Он Київстар той лазаренківський, який привласнили собі Пінчук з Кучмою – візьміть там роздруківки моїх переговорів. Я ж півтори доби ні з ким не говорив, я на своїй дачі відпочивав, ловив рибу.

А я вже і наїжджав, чинив тиск!.. Це ж покидьки кримінальні, брехуни! Істерія! Всі канали Фірташа з Пінчуком безапеляційно, без суда і слідства, в однобічному порядку, без доказів кажуть – бив, жорстоко, покалічив, зґвалтував… Да я пальцем нікого звісно не чіпав! Пальцем!

Я тридцять сиріт кормлю з своїх бізнесових прибутків! Чи я буду ходити приставати до якоїсь дівчини, бити її?

До речі, до всіх подано до суду. І яким чином я, називаючи жида жидом підбурив населення до ксенофобії? Чого вони істерію підняли? Чисто єврейські хохмочки!

- На кого ви подали в суд?

- На всіх журналістів, на всі телеканали і на всі заяви, що звучали. Включаючи Яценюка і на цього контрабандиста автомобілів, меблів та наркотрафіку Роберта Бровді, який тут очолює "Фронт змін".

Ратушняк - голова обласної організації Народної Партії України, яку очолює Володимир Литвин. Фото з офіціфного сайту партії.

- За інформацією деяких видань, ви і самі є кримінальним авторитетом на прізвисько "Рата". Наскільки це відповідає дійсності?

- Ну так і що? Кримінальний авторитет Балога керував цією державою три роки, його клікуха – "Барига". А "Рата" - це скорочене від прізвища. А що вас ніяк в школі не називали? Якщо в вас прізвище Квітка-Основ’яненко, як вас будуть діти називати в школі? Квітка! Це що прізвисько? Це скорочена частина прізвища!

- Батько постраждалої дівчини, в минулому міліціонер, стверджує, що в вас багато зв’язків в судах та прокуратурі Ужгороду та області, і саме через це ви уникаєте правосуддя…

- Я перший раз про це чую! Давайте так – є в вас питання по моїм родичам в прокуратурі? Немає? Тоді не треба говорити! Назвіть хоч одне прізвище! Жодної людини немає!

А що, цей батько став політиком? Він відробляє гроші контрабандиста Бровді. Хай гавкає! Я, вибачте за слово, не собака, що з ним через забор перегавкуватись. Якщо він буде казати, що я – африканський слон, я не буду давати ніяких коментарів.

- Також зараз почала спливати інформація, що раніше на вас вже подавали в правоохоронні органи за побиття людей, зокрема, депутата Ужгородської міськради. Чи мали місце ці факти?

- Не знаю. Не пам’ятаю. Спитайте в депутата. Я в житті дрався і не раз – це я знаю, а хто подавав, я не знаю. Кажуть, Яценюк вже подав, що я його зґвалтував, так? Але ви знаєте, він не в моєму вкусі, придурок! Зараз він подав, так що це правда?

Я знаю, що тиждень тому Балога набив морду голові апеляційного суду Закарпаття, який в нього на зарплаті. Оце я знаю – це було. Він якесь рішення не виніс на його користь, і Балога його побив в ресторані Петьовки. Бив ногами як свиню бездомну…. В нього ж ці суди всі приватні.
Ратушняк - голова обласної організації Народної Партії України, яку очолює Володимир Литвин. Фото з офіціфного сайту партії.

- А з чим пов’язані ваші подальші заяви проти Яценюка ксенофобського характеру вже після інциденту?

- Тому що почалась істерія, що я нападаю на цього покидька Яценюка. Ну, типова жидівська істерія почалася, розумієте? В них же як: дайте чергові мільярди, бо це холокост, і все інше... Виявилось, що коли єврея називають жидом – це образливо. Насправді, всім цим Рабіновичам та Червоненкам треба - по-перше, Червоненку перестати ховатися за українським прізвищем, - і вони повинні подати в суд на Яценюка, бо він вважає, що називати єврея жидом – це образа.

Я вважаю, що це не образа: на всіх мовах світу вони називаються жидами. На мовах нашого Закарпаття – це угорська, румунська, циганська, русинська, німецька, словацька – вони жиди. І вони все життя будуть жиди.

- Але так склалося, що в українській мові це слово має різко негативний відтінок і дійсно може бути образливим.

- Та це ви самі собі придумали, розумієте? Творець нашої нації Тарас Григорович Шевченко не згадує їх як євреїв, лише як жидів. Так що і він антисеміт і сволоч?

Я що, закликав їх знищувати, чи так далі? Чи заперечую талановитість цього народу? Але я не маю мовчати на сволочізм їх представників, розумієте? Які ведуть до погрому та кровопролиття в цій державі. Я до цього не байдужий. Я з громадянською позиції це кажу. Якщо вони зазвичай комусь топнули, і у всіх пробачте від страху потекло ногами, то бачите, Ратушняк – не такий.

Що вони десять тисяч років були жидами, а потім після жидівського заколоту у 1917 році, який назвали Великая отечественная социалистическая революція стали євреями? Все ж известно! Они придумали себе это, чтобы возглавить и семитизм и антисемитизм. И теперь имитируют борьбу между собой, чтобы вышибать миллиарды у международных фондов на свое собственное спасение. И им это успешно удается.

А сейчас здесь смотрите, что у нас: у нас голодные украинцы! В Закарпатье банда Балоги правит криминальными, административными, прокурорскими, судебными инстанциями, и никакого крика нет! 270 киевских детей травят в санатории, который Балога криминальным путем на себя переписал – тоже молчок. Потому что там нет еврейских детей!

- Чому ви взагалі вирішили, що Яценюк має якесь відношення до єврейської нації?

- Господи ти мій! Ну так это все равно, что смотреть на Майкла Джордана или Майкла Тайсона и спорить, что они не негры! Ну вот Майкл Джексон стал белым, так что, он перестал от этого быть негром?

Да вы посмотрите на Яценюка!… Во-первых, у него жена из ортодоксальных хасидов. Да с него можно иконы писать иудейские!

Господи вы мой! Еще немцы, когда устраивали вот эти еврейские погромы, к сожалению, - так они что, по паспортам проверяли или ДНК выясняли? Нет, они останавливали и говорили ты – жид, иди сюда. И чего он вообще тогда переживает и оправдывается, если он еврей, а не жид? Ось ви скажіть, ви афганець?

- Так.

- Коли я кажу, що ви афганець, я вас ображаю?

- Ні. Але мене ображає, що ви взагалі ставитесь до людей, виходячи не з людських якостей, а з їхньої національності.

- Почекайте, я називаю покидька Яценюка! А поскільки він має національність жида, то я кажу, що цей жидок – це кримінальний елемент, це безпардонна людина і покидьок рветься за кримінальні гроші до влади за підтримкою жидомасонів.

- Пане Сергію, ви щойно казали, що зробили в місті парк європейського зразку. Але Європа, до якої ви хочете рухатись, не визнає подібних проявів, коли про людину судять не з її якостей, а з національної приналежності.

- Секунду! Я взагалі не суджу! Я кажу, що жид, безсовісний жид, який обікрав всю державу, нічого корисного для неї не зробив, преться в президенти за кримінальні кошти. В кримінальний спосіб видає мільйонні тиражі, без дозволу ставить намети, підробляє мій підпис під дозволом.

Що це все?! Це кримінальні технології! Тобто кримінальні технології стали йому на озброєння в поході на президентство. Я проти цього!

Яценюк - це людина, яка безапеляційно називала парламент свинарником. Тобто він вважає наш електорат послідом? Він безапеляційно обливав брудом в якійсь жидовській істериці порядного міліціонера, якій махнув йому рукою – проїжджай. Ви що забули цю істерику протягом місяця? Поламав людині кар’єру, долю, облив брудом. Хто йому це дозволив?

Він вже сьогодні видає вказівки Генеральному прокурору і міністру внутрішніх справ, що зі мною робити. Сховали цю дівчинку стриптизерку, повезли у Львів... Зараз повезли вже в Київ. Надали їй якусь охорону, і я думаю по ходу її вб’ють і скажуть, що це від того, що вона зі мною контактувала. А вона цілий день роздавала інтерв’ю і позувала перед журналістами. Тут його покидьки кримінальні, контрабандисти, наркобарони і переправщики нелегалів дають хабарі, щоб їм намалювали необхідну експертизу! Всі кримінальні способи задіюють...

- На якій підставі ви висловлюєте ці обвинувачення?

- … та його цей Іванчук, чи як його, голова виконкому "Фронту змін" – це педофіл! І торгівець, до речі органами безпритульних дітей і бомжів Києва. І це також знає Яценюк, і він ці гроші також використовує в поході за владу!

- Чи є в вас конкретні підстави висловлювати такі речі?

- Бо він педофіл! Він пе-до-філ! І має причетність до торгівлі органами безпритульних дітей. Це нелюдь! Це фашист, розумієте? Це права рука нашого покидька Яценюка - кримінальний урод.

Це отака публіка рветься до влади. Це так Кучмі, Пінчуку, Фірташу, Ющенку треба свого внука призначити. Батько є десять років, який роздерибанив країну на користь 15-20 сімей. При Ющенку вони примножили капітал, а за цей час вони знищили моїх семеро мільйонів громадян. І зараз їм потрібно внука, щоб це царювання зробити вічним, а нас тримати рабами і кріпаками.

- Чи розумієте ви, що ви як представник влади своїми висловлюваннями не лише відстоюєте свої погляди, а й надаєте обличчя всій українській державі?

- А це обличчя – три дня мене поливати брудом, оббріхувати, а? Інша людина б інфаркт схватила. Але ви не на того напоролися!

А чи не лице нашої держави - тримати під керівництвом Балоги всі адміністрації, митниці, податкові та суди? Тримати весь край в терорі протягом чотирьох років? Це не обличчя нашої держави?

А коли президент веде Фірташа до Кремля і з 50 доларів робить 95 доларів за кубометр газу, і за це його брат отримує на рахунок одразу мільярд доларів – це не наше обличчя? Коли ми могли б до 2010 року платити по 50, а ми платимо 300!

А надрукувати 15 мільярдів доларів, щоб дати на рефінансування і видати на депозити своїм людям, обікрасти мільйони людей і вигнати їх закордон на заробітки - це обличчя якої держави?

А що ж ви мовчите?! Якої, я питаюсь, держави?! Хто власники цих банків? Коли Ющенко каже вам журналістам - закрий морду, коли він принизив всю молдавську націю – чого ви мовчали?

І те, що в нас сім мільйонів роз’їхалось по світу і за сто доларів миють унітази! Це - обличчя якої держави? Це не просто гастарбайтери! Це - сім мільйонів послів моєї держави, яких Кучма і Ющенко вигнали з країни. При живих батьках три чи чотири мільйона сиріт росте!

А це не обличчя нашої країни, що об нас ноги витирають? Що педофіли всього світу задовольняються у нас в Україні, Чехія вимагає вже довідки і про СПІД, сифіліс, туберкульоз і ще щось там, всі відбитки пальців на ногах і руках, а ми і безкоштовно і без візи все сміття в світі до себе пускаємо? А це ж і є обличчя держави! Йдіть на кордони і подивіться, як до нас ставляться! Як знущаються з наших людей, як з останнього скотом. А дзеркальне відображення має бути?! Де Ющенко?!

- Але наразі ви приєднуєтесь до цих людей і особисто не додаєте ніякого позитиву іміджу країни…

- Я роблю позитивний імідж. Я кримінального авторитета і покидька не пускаю до президента країни. Щоб знову якийсь дядько з Вашингтону не привіз гроші і знов не зробили помаранчевий Майдан, який при Ющенкові зробили. От я і роблю позитивний імідж. Я врятовую країну.

- Пане Сергію, складається враження, що з цього інциденту ви робите підготовчий піар-майданчик для участі у наступних виборах мера Ужгорода...

- А мені не треба готуватись. Я чотири рази ставав мером міста, стану ним і в п’ятий і в шостий раз, не переживайте за мене. І хай Яценюк, якщо він хоче перевірити свій рейтинг, стане моїм конкурентом – він побачить де його місце. Моє завдання - врятувати країну від цього яценізму, від цієї отрути Арсенія. Я врятовую Україну.

- А кого ви підтримуєте на президентських виборах?

- Ще нікого. Поки що український народ. Але я розумію, що ситуація склалась так, що переможе або Тимошенко або Янукович. Так сталося. І вони мають домовитися і співпрацювати. Один – на президента, інший – на прем’єра. Спільна коаліція, потрібні закони і динамічно йти вперед. Отака ситуація. А подобається це мені, чи ні – це інше питання.

- Після інформаційного вибуху, який стався навколо інциденту з агітатором Яценюка, багато людей вважають, що ваші випади на адресу екс-спікера продиктовані вашою симпатією та підтримкою Юлії Тимошенко.

- Що вона мені симпатична? Да, це правда, вона мені симпатична. Але я ніколи не підпишусь під чужим текстом, під чужими рекомендаціями, не зігнуся і ніколи не принижуся...

- Але ж і Тимошенко теж має відношення до всіх тих людей у владі, яких ви щойно критикували.

- Але ж треба починати з того, що вона позитивно показала себе як державний муж!

P.S. "Українська правда" звернулась до Арсенія Яценюка за коментарем. Зв’язатися з ними того ж дня не вдалося.

Мустафа Найєм, "Українська правда"
11 серпня 2009р.

Теги: Ужгород, Ратушняк, мер, побити, Яценюк, Фронт Змін

Коментарі

2009-09-27 / 14:12:00

2009-09-23 / 21:11:00

Віктор 2009-09-20 / 18:08:00
Взагалі, Сергій Миколайович це людина, що різко змінила думку Закарпатців про Яценюка! Думаю, що Закрпаття слабо додасть Яценюку в загальний виборчий кошик! А на мене особисто вплинули бігборди Яценюка, а особливо "Нова індустріалізація"

---

Прикольна Фотка з Литвином в статті, а особливо та дівчинка, що дивиться на Литвина, як на дядюшку Леніна:)

ОДТРК ТИСА-1 --- АДМІНУ 2009-09-14 / 16:29:00
Що за публікації на вашому сайті? Цього робити не можна, бо це суперечить журналістській етиці! Ви повинні створювати позитивний імідж краю. Привід для цього є: кожний деь якісь парадичкові фестивалі. Сьогодні - фестиваль "Доброньська паприка".

Ярослав 2009-09-10 / 08:50:00
Ратушняк завершений мерзотник і повинен сидіти в тюрьмі. Цей тип абсолютно аполітичний, але в своїх шкурницьких інтересах вміло використовує любу ідеологію. В тому числі і антисемітизм. Як ужгородці довірили цьому деграданту таку велику посаду?

Сергей 2009-09-09 / 21:02:00

Андрей Сербайло перестань лизать сраку Раты она итак уже в волдырях. Ты вчерашний день .То семберу ***** ,то Москалю.Определись наконец кто тебе Броцкий кому ты должен.

Тарас 2009-09-09 / 11:31:00
Єврейська громада вже не може існувати без антисемітизму, щось їх повинно тримати у купочці, бо євреї розбіжуться і заживуть звичайним, людським життям. Тому їхні лідери постійно і смішно генерують той антисемітизм. Є вже професійні генератори антисемітизму, такі як Табачник, котрий вважає українців: «вчерашними лакеями», которые лишь в первой половине двадцатого века «научились мыть руки и пить господский напиток кофе»" . Мабуть скоро не тільки Ратушняка, але й усіх німецьких вівчарок звинуватять в антисемітизмі і фашизмі.

Пофігіст 2009-09-06 / 11:54:00
Завтра відкриття в Ужгороді памятника жертвам холокосту за участю рабина Російської федерації. Завтра в Рати останній шанс для реабілітації: або він погоджується на публічне обрізання, або йому кронти!

jurius 2009-09-05 / 02:06:00
Полный п... С того что вижу во всем виноваты евреи, а мы типа такие слабые что нами постоянно крутят. Господа украинцы или русины как там вас, может хватит винить всех кроме себя. Рата вас разводит по полной, вспомнил что в этой стране не любят евреев и крикнул на всю страну что защитит всех от жидов. Как много сразу защитников Раты нашлось, забыли и о том что он бандит и о экономических проблемах и о хамстве других бандюков у власти. С таким подходом хочете строить Европу? Вы уверены что сейчас вы ведете себя как европейцы? Кстати не считаете ли вы что лизанием задницы Ратушняка закарпатцы оспаривают веками сложившийся миф о их исключительной толеранции, о том что в Закарпатье все народы как братья и все такое:)

Андрій 2009-09-03 / 13:04:00
Де відео з телефона де видно, як вони там питання вирішували біля намету. А то там від працівників Яценюка йдуть розмови ніби з мобілки зняли і там все видно!

Підскажіть будь ласка де можна переглянути те відео!!!

Дякую

Інна 2009-08-31 / 22:09:00
1)Відеоматеріали- великий простір для втілення будь якої фантазії. Щось вирізається, щось ретушується, щось пізніше до знімається і отримуємо художній фільм. Може йдеться про пряму трансляцію? Яким чином це можливо? Тільки у випадку заздалегідь продуманої і спланованої акції.



2)Що стосується побиття : приймаючи до уваги міцну статуру Ратушняка, його спортивну вправність, емоційність і те що йдеться про дівчинку, не вірю. Наслідки були б інші.



Звинувачення в кримінальних злочинах ? Є таке поняття, як «презумпція невинності».



3)Чорний піар? За це слід дякувати Яценюку. Сам того не бажаючи він, популяризував Ратушняка на весь світ (хороше швидко забувається, а погане (оскільки сильніше «ранить» і викликає більше емоцій) добре запам'ятовується) і одночасно позбавив себе будь яких шансів на перемогу у виборах. Жиди Арсенію не вибачать зради, а слов'яни -походження і істеричної вдачі.

З часом негатив розсіється, але про Ратушняка не забудуть. Йому тепер потрібно себе правильно позіціонувати і управляти своїми емоціями. Чи зможе він вправно розпорядитись «дарунком» Яценюка? Час покаже.

Для передвиборної компанії потрібні гроші і чималі. Окрім коштів, існує ще чимало чинників, яких немає наразі в руках мера для успішної реалізації проекту. Ракушняк - бізнесмен. Якщо не має прибутку, то не має бізнесу. Швидше за все, йдеться про технічного кандидата в президенти.



4) Те що трапилось, без сумніву - «на руку» Тимошенко. Але її участі тут - не має. Поталанило.

Весь цей інцидент: «Не такий вже й страшний чорт, як його малюють». Маємо надмірне вираження емоцій Ратушняка, маніпулювання певними ляльководами «народною» думкою і «намальовані» «антисемітизм», «нацизм», «кримінал».

ІННІ 2009-08-30 / 23:58:00
Про що ви говорите? Про які образи, що створили в цій ситуації журналісти? Вам моло того, що без всяких коментарів знято на відеокамеру й подано в телеефірі?

РАТУШНЯК - ЦЕ ВЕЛИКА ГАНЬБА ДЛЯ НАС, УЖГОРОДЦІВ! Не потрібно політизувати ситуацію, не потрібно шукати темної кішки в темній кімнаті, бо її там немає!

В даній ситуації Рата вчинив ряд кримінальних злочинів: хуліганський вчинок із побиттям громадянки, перевищив службове становище. Окрім того показав свою бандитську рожу всьому світови. Тільки за порушення суспільної моралі його потрібно усунути з посади. А що там вже говорити про уголовщину та антисемітизм..?

предок 2009-08-30 / 23:11:00
Да-а-а-а. Мы потихоньку в суете начинаем все ставить с ног на голову и что самое удивиетельное, верить что так оно и было. Все поносят Яценюка , за что? Это он избрал Рату мэром, или он позвал его в парк чтоб приложить руки к девочке? В чем он виноват - в том, что очередное хамство со стороны мера стало всеобщим достоянием? В чем причина для антисемитизма, какие у Раты есть причины ненавидеть Яценюка? Вдумайтесь.Никаких общих интересов и конфликтных сфер. Никаких "территориальных" претензий, ничего. И тут началось.Цепочка событий очень проста. Если вы внимательно читаете этот ресурс, то около месяца назад здесь прошла информация о том, что ЮВТ считает своим основным конкурентом на Западной Украине именно АПЯ. Прямых точек соприкосновения у нее с ним нет, что остаеться- правильно- искать человека который втянет его в локальный конфликт, который понемногу, при правильном пиаре и акцентах будет раскручен. Что для этого нужно - инцидент, жертва, повод -нашлось.Немногим ранее большое количество публикаций было посвящено не совсем "словянским" корням АПЯ - вот и есть Ахиллесова пята в которую можно бить, и при всем при том, что эта тема безотказна, кто виноват - как всегда евреи, в чем - да в том что они есть.

Дальше интереснее. Согласитесь резонно,что "Фронт" возмутился, плюс, если человек даже и совершил глупость, то попытаеться ее замять, тут же получаеться наоборот, конфликт усугубляется по причине не совсем корректных высказываний мэра по отношению к людям, которые ни к Рате ник Ужгороду никакого отношения не имеют, они якобы, факт не доказан, имеют отношение к АПЯ. Что далее, еще интереснее, в подвласных медиа ресурсах , общеукраинские про это забыли уже на следующей неделе, начинаеться черная пиар-компания, результатом котрой становиться что? - именно, якобы народная воля на выдвижение Раты в президенты, хотя кроме кучки полюцеров на его ресурсах никто больше эту идею и не педалировал. В результает имеем человека который посредством провокации ( судя по всему спланированой - как медиа повод) выходит на арену, под флагом который может поднять хоть кто ( кроме евреев разумеется) и занимает небольшую, но с точки зрения западного региона довольно существенную электоральную нишу. Что и требовалось доказать. До президенства ему как до Нобелевской премии в области химии, но именно ту часть голосов которую так неминуемо теряла ЮВТ в Закарпатье он успешно перетенул на себя ( уверен что не безвозмездно). Все кто знают мэра могут подтвердить, что без явных шуршащих девидентов этот человек ничем заниматься не будет. И напоследок. Все кто занимаеться или имеет отношение к вопросам антисемитизма - кто-то из вас хотя бы раз слышал о том, что бы борец с еврейским олигархатом защищал таким образом интересы простых евреев. Чтоб евреев на Украине делили на плохих и хороших, на тех с кем нужно бороться и тех кому нужно помагать. Нонсенс. Половинчатый антисемитизм получается. Вот в сущности и весь "патриотизм" на которых замешаны ужгородские события.

Інна 2009-08-30 / 22:45:00
Кожний журналіст знає, щоб створити певний образ і необхідні враження у читачів від цього образу, достатньо викласти матеріали інтерв'ю у відповідному стилі, використовуючи характерні вислови, навіть, якщо ті не властиві співбесіднику. Можна говорити про довільне відображення журналістом бесіди і про "риторику" автора, але аж ніяк не "героя".

Тільки знайомство з тим, що безпосередньо написане самим Ратушняком дозволяє давати оцінку його "бичій? риториці" і це тільки при умові, що сам оцінювач для цього достатньо компетентний. В іншому випадку, такі спроби являються шарлатанством.

Песимист 2009-08-30 / 15:04:00
Ратушняк не є антисемітом! Це звичайний козел, що намагається влізти в шкіру "...ізму" , щоб якось вигородити власні козлячі поступки. Це слаба, особа чоловічого роду, з низьким екю інтелекту. Саме цим й пояснюються численні факти рукоприкладства та бича риторика. Коли в козлинних мізках не вистачає аргументів - в дію йдуть кулаки. Але, як мовиться, проти лома нема прийома!!! Десь нарветься цей бичара на Іванкову лопату.

Інна 2009-08-29 / 22:23:00
Только в этом государстве?



Поняте "уродства" носит чисто субъективный оттенок. Кому урод, а кому мил человек.Образно говоря, «точка зрения зависит от кочки зрения».

Человек воспринимает мир в зависимости от условий и от того, каков он сам. Пытаясь описать кого-то, мы, в сущности, описываем себя. Если кто-то не соглашается, мы считаем такого человека ущербным.

Относительно "наград" : «Обиднее всего не то, что с нами происходит, а то, что это происходит с нашего согласия» (Ганди)

Нас "награждают" ровно настолько, насколько мы позволяем:) Хорошо хоть, кто-то пытается отстоять свою позицию и ставит "блоки" пытаясь защитить свое Я.

Прохожий 2009-08-29 / 21:58:00
Инна, вы тогда тоже "ДУЖЕ РОЗУМНА"!

Песимист 2009-08-29 / 20:30:00
Ратушняк, урод редкий! Однако, в этом государстве может случиться так, что из подонка сделают героя. Ещё и наградят. Приблизительно так:





- Президент, естественно, дарит свою любимую пчеломатку.





- СБУ - набор мягкой мебели со встроенным магнитофоном.





- Министерство транспорта - именной ключ от туалетов в любом вагоне.



- МИД дарит персональную ноту с правом награжденного вписать туда любого из родственников в графу «персона нон-грата».





- МВД награждает непробиваемым водительским бронеталоном.





- Министерство здравоохранения - именным больничным листом на предъявителя. К тому же вам дается право бесплатной операции на любом органе по выбору министерства.





- МЧС дарит багор, песок и огнетушитель в каждую комнату. Кроме того, у награжденного дома может постоянно дежурить бригада спасателей.





- Министерство коммунального хозяйства награждает круглогодичным горячим отоплением.









- Нацбанк может за сутки предупреждать об изменении курса валюты.





- Наконец, министерство обороны способно с почестями внести его дом в список наиболее важных стратегических целей, и тогда его честолюбие может спать спкойно - он получил по заслугам!

Інна 2009-08-28 / 20:10:00
До чого тут "національні корені", "комплекси", "проблеми із психікою"? Ратушняк є емоційною людиною, але аж ніяк не хворою. Він - ДУЖЕ РОЗУМНА і креативна людина (а такі люди зазвичай яскраві і емоційні). Називати його "нацистом" за те що він назвав жида жидом, і т.д.- це так "мілко" і примітивно. А між тим Ратушняк чимало робить для ужгородських жидів і ті прихильно до нього ставляться.

В той же час Яценюк привселюдно зрікається жидів і тут же зчинює ІСТЕРИЧНИЙ гвалт про расизм і "тцькування" жидів. У Яценюка занадто ХВОРОБЛИВА уява.

А це "побиття" - така відверта фальсифікація!

Хоча, завдяки цим подіям усі чітко побачили СПРАВЖНІ обличчя і сутність Яценюка і те наскільки він гідний бути ОБЛИЧЧЯМ української держави.

Ладислав 2009-08-27 / 23:59:00
Ті жиди вічно пищать, як баби, ми ще нічого не робили, а вони верещать... всі на купу...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини