Закарпатська "М-Студіо" знімає фільм на тему НЛО - "Аномальне Закарпаття"

У Мукачівській телерадіокомпанії "М-Студіо" (Закарпатська область) ось-ось на світ з'явиться перший фільм на тему НЛО із серії "Аномальні Закарпаття".

І мабуть, перший не тільки з серії, а й взагалі в історії Закарпатської області - оскільки до даної теми в області досі ніхто серйозно не звертався.

Закарпатська "М-Студіо" знімає фільм на тему НЛО - "Аномальне Закарпаття"

Основний матеріал знятий наприкінці липня - очевидці та думки мешканців Закарпатської області про феномен НЛО. Не обійшли стороною і закарпатський клуб УФОДОС, унікальний в області (та й за межами України відомий). Все це йде в перемешку з історією НЛО в Україні, Росії, світі.

Основний ініціатор і автор "аномального Закарпаття" - журналіст Віктор Тар. Перш ніж показати тему на екрані з півроку вивчав і придивлявся до "аномальних темам". Так що обіцяють "цікавинки"!
Крім цього, сценарій фільму про НЛО на Закарпатті схвалювався і коректувався Ярославом Сочкою. Спільну роботу уфологія та журналістів судити глядачам! Орієнтовний вихід у світ програми на телеканалі "М-студіо" - кінець серпня 2009 року.

Найбільш цікаві НЛО-події в регіоні:

Масове спостереження НЛО мало місце 17.11.1989 р. "Небесний вогонь" у вигляді хмари пролетів над містами та селами (від Рахова до Ужгорода) при оціночної швидкості в 175-190 км / год. Тисячі людей бачили "вогонь", беззвучно летить в нічному небі (маються повідомлення в пресі та показання свідків, які не суперечать один одному). А на наступний день в 00.15 з подібним видовищем зіткнулися окремі жителі села Ворочево Перечинського району.

У серпні 1990 року редакція "Закарпатської правди" була завалена листами та телефонними дзвінками про спостереженнях НЛО в районах Мукачево, Ужгорода, Тячів ... А житель Сваляви В. Сверловіч зробив кілька знімків НЛО у вигляді яскраво-оранжевого кулі, який висів над містом (де-то поряд з вокзалом і Лисій горою).

25.03.1991 року пенсіонер села Білкі Іршавського району став свідком посадки сліпуче яскравою сфери: "Від перепугу я впав на коліна. Кругом було світло як вдень ... У" космічному кораблі "відкрився квадратний люк, і я почув розмову незрозумілою мовою .. . Після закінчення декількох хвилин об'єкт повільно став підніматися вгору, поки не зник з виду ... "

13.04.1991 року "пульсуючий золотистий куля" бачили пожежники Воловця ліворуч від вершини гори Менчул, а 2 травня в 6.15 ранку аналогічний об'єкт спостерігався ліворуч від вершини гори Темнатик.

У квітні того ж року яскравий куля, пролетевшій низько над землею з скаженою швидкістю, зірвав головний убір з жителя м. Іршава В. Тенкача.

Влітку 1992 року був ряд повідомлень про виявлення кіл на пшеничних полях Іршавщіни (діаметром від 6 до 13 метрів).

А 19.08.1992 року я особисто спостерігав НЛО: яскрава біла точка демонструвала в небі майстерність "порхаючих птахів" - повороти під різними кутами, різке прискорення польоту і зупинки. А 1 листопада того ж року В. Микитюк та І. Юрик з Міжгір'я стали свідками поліморфізму (зміни форми) НЛО: "Прямо по зірках дуже швидко летів зелений ромб. Несподівано він став жовтим кругом, потім - червоним "апострофом"... Перед тим як зникнути, він спостерігався як дві жовто-червоних кулі ".

У лютому 1994 року відбулася подія, що іменується в уфологічній літературі словом абдукція (викрадення людей інопланетянами), добре освітлене обласною пересою. Мешканка Ужгорода І. Целлар отримала травму з переломом ребер. Після необхідних процедур в лікарні жінка повернулася додому і наступні події описала так: "Сіла на диван і прийняла анальгетик. Біль не проходив, і я довго не могла заснути... Від болю я почала втрачати свідомість. Близько першої ночі мені почудилося, що в моїй кімнаті хтось є. Дуже граційні, стрункі створіння, зростом 2,5 метра, стояли поруч зі мною... Блискавично, немов крізь туман, мене кудись повели. Приміщення пофарбовані у жовто-білий колір. Увійшов інший інопланетянин -- сіре обличчя, великі сині очі, довгі пальці. На кожному пальці блищали голки. Прибулець одним помахом віткнув усі голки в довколареберні тканини, в область болю, і щось ввів туди. Мене підняли й понесли. Біль пройшов. Я відчула себе краще і подякувала Богові за надіслану допомогу... Через два тижні дивний внутрішній голос змусив мене зайнятися лікувальною фізкультурою ... "

У березні 1998 року десятки (якщо не сотні) очевидців в селах Лоза, Дубрівка, Білки Іршавського району спостерігали проліт яскраво-червоного НЛО на фоні темного неба. А в листопаді того ж року активність НЛО була помічена жителями села Дротинці (6 км від Виноградова). Розповідь одного з очевидців: "22 листопада квапився на електричку. Тільки село залишилося позаду, над деревами, що ростуть уздовж дороги, виник об'єкт у формі еліпса, що випромінював світло. Посередині мав опуклість, як у тарілки. Я оцінив розмір - 25 метрів у радіусі. Він летів над деревами, на дорогу не вилітав... "

05 серпня 2009р.

Теги: НЛО, "М-Студіо", феномен, аномальний

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
» Всі новини