Закарпаття: Державні службовці відзначають професійне свято (ФОТО)

Сьогодні у нашій країні державні службовці відзначають своє професійне свято. Це є закономірним визнанням важливості і значимості роботи державних службовців і своєрідним вшануванням тих, хто своєю професійною діяльністю на різних посадах у державних органах влади та органах місцевого самоврядування забезпечує практичну реалізацію законів України, Указів і доручень Президента України, реформ і програм, започаткованих у державі.

Адже будь-які зміни, реформи і програми починаються державою і доводяться до логічного завершення лише завдяки дієвим починанням, за ділової ініціативи і активної роботи службовців, яких у нашій області трудиться більше 8 тисяч.

У нинішніх умовах державна служба вимагає не просто чиновників-виконавців, а всебічно підготовлених, ерудованих ініціативних менеджерів, які досконало володіють законодавчою базою і сучасними управлінськими навичками, постійно підвищують свій фаховий та професійний рівень, здатні до кваліфікованого аналізу і прийняття ефективних управлінських рішень.

Про роль і відповідальність державних службовців за соціально-економічний розвиток і поліпшення стану справ у області ішла мова на урочистих зборах з нагоди Дня державної служби, які відбулися сьогодні у малому залі обласної ради. Присутніх привітав заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Попович, вручивши великій групі працівників структур виконавчої влади Почесні грамоти та Подяки ОДА.

Начальник управління державної служби в Закарпатській області Василь Попадинець підбив підсумки другого туру всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", вручивши переможцям відповідні дипломи. Серед них – Уляні Курташ - головному спеціалісту управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, Оксані Латкало з хустської райдержадміністрації, Людмилі Гірич – заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення Брегівської райдержадміністрації та ряду інших.

Від імені керівництва та депутатського корпусу обласної ради учасників засідання привітав керуючий справами обласної ради Віктор Бульчак. Він відзначив, що тільки за умови ефективної роботи державних службовців та всебічного розвитку місцевого самоврядування можлива успішна реалізація регіональних галузевих програм та основних положень Стратегії економічного та соціального розвитку Закарпаття.

Закарпаття: Державні службовці відзначають професійне святоВідрадно, що серед державних службовців чимало депутатів обласної ради, які очолюють районні, міські, обласні управління, відділи та державні установи, працюють в керівництві ОДА. Між структурами виконавчої влади області та представницької влади на місцях, між обласною радою і облдержадміністрацією склалися справді партнерські, конструктивні і взаємо вимогливі ділові відносини. Бо ж завдання перед ними одне – працювати на розбудову незалежної України, зміцнення її демократичних основ, повсякчас дбати про інтереси людей в ім’я їх блага і добробуту.

В нинішніх умовах для кожного державного службовця першочерговою вимогою часу є дотримання високих принципів служіння своєму народу, демократизму і законності, гуманізму і соціальної справедливості. Саме ці риси характеризують високе і почесне звання “державний службовець”.

З нагоди Дня державної служби Віктор Бульчак вручив заступнику начальника державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Михайлу Гайдуру нагрудний знак "За розвиток регіону", а головному економісту відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин головного фінансового управління облдержадміністрації Анатолію Малику Почесну грамоту обласної ради, яких вони удостоїлися за сумлінну працю та високу професійну майстерність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток краю.

А голова обласної ради профспілки працівників держустанов Марія Петечук відзначила з цієї нагоди кращих профспілкових активістів служби.

Іван Діус, Закарпатська обласна рада
23 червня 2009р.

Теги: Ужгород, державна служба, держслужбовці, свято, нагороди, відзнаки, фото

НОВИНИ: Соціо

11:28
/ 1
Підтверджено загибель на Запоріжжі ще в червні минулого року Віталія Чонки з Великої Копані
21:05
/ 11
У православних і греко-католиків України розпочався Великий піст. Вперше в історії – без греко-католиків Закарпаття
19:25
/ 10
Ужгородський депутат-військовий звинуватив Ужгородську міськраду, мера Андріїва та депутата-блогера Глаголу у "дроновій" брехні
14:45
В Ужгороді за тиждень народилося 26 малюків, у Мукачеві – 24
14:34
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Сергієм Шпонтаком
23:18
На Закарпатті збирають підписи під зверненням до міністра захисту довкілля проти забудови Карпат вітряками
21:36
Відкрито продаж квитків на перший рейс потяга RegioJet Чоп – Прага на 27 березня (ДЕТАЛІ)
18:08
/ 1
В Ужгороді попрощаються з полеглим Героєм Сергієм Нестеренком
10:37
/ 16
Закарпатський "військкомат" розповів про спробу самогубства, вчинену в Хустському РТЦК затриманим на кордоні "ухилянтом"
20:05
/ 1
У Вишківській громаді зустріли та провели в останню дорогу Героя з Яблунівки Василя Канюку
13:28
У Тячеві бюджетним коштом стерилізують, вакцинують і чипують безпритульних собак
02:33
/ 4
У Білках провели в останню дорогу полеглого Героя Юрія Пітру
23:23
На Закарпатті відзначать 85-ї річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження Августина Волошина
19:38
/ 8
Ужгородці вимагають від міської влади зберегти Липову алею. Триває збір підписів
17:42
/ 19
Військовослужбовець ЗСУ і депутат міськради повідомив, що влада Ужгорода не закупила жодного дрона
18:32
/ 26
Щоби відкрити аеропорт в Ужгороді треба сотні мільйонів доларів, які потрібні для армії – нардеп
16:17
На Тячівщині медики "швидкої" майже годину пішки добиралися до травмованого хлопчика-велофрістайліста
15:36
/ 1
В Ужгороді на Фединця - Баконія збільшили кількість платних паркомісць
09:54
/ 2
"Титановий" Стас з РТЦК та СП: "Гидко бачити чоловіків, які ховаються, замість захистити свою країну"
18:34
/ 6
У середу в Берегові поховають ексзаступницю мера і ексдепутатку міськради, військовослужбовицю ЗСУ Ольгу Бізілю, яка загинула в ДТП
15:43
/ 1
У Поляні попрощалися з полеглим Героєм Дмитром Куцкіром
21:48
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Олексієм Хотіним
21:25
/ 3
Нересницька громада на Закарпатті блокує евакуацію людей із прифронтових територій – "Схід SOS"
10:36
/ 2
В Ужгороді відбудуться громадські слухання щодо перейменування ряду вулиць і площі
15:01
/ 1
У понеділок в Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Олексієм Хотіним
» Всі новини