Любителів забороненої "полунички" на Закарпатті вистачає

У першій декаді червня на території нашої області (як і загалом по державі) була проведена оперативно-профілактична операція під умовною назвою "Нічне місто". Основна мета цього заходу – посилення боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, у сфері суспільної моралі та працевлаштування наших земляків за кордоном.

Любителів забороненої "полунички" на Закарпатті вистачає

Відпрацювання проводили співробітники відділу БЗПТЛ ГУМВС, а також підрозділу карного розшуку та відділу громадської безпеки, і відбувалися вони у два етапи. Як виявилося. Любителів "полунички" у нашому краї вистачає.

…39-річний Тарас вирішив собі якось підзаробити, аби поліпшити матеріальне становище. Для цього спритник зустрів 26-річну Валерію, жительку одного з населених пунктів гірського району і запропонував їй прокрутити спільну справу. Пояснив, що має можливість працевлаштувати жінку в Росії. Яскраво описав добре та сите життя за кордоном, тож Валерія погодилася виїхати на роботу. На жаль, у сусідній країні на неї чекало глибоке розчарування. Куди й поділася галантність цього чоловіка. Тарас змушував молоду жінку під впливом фізичних та психологічних тортур надавати сексуальні послуги тамтешнім клієнтам. Згодом про цей факт довідалися працівники міліції, котрі затримали зловмисника. За фактом торгівлі людьми порушили кримінальну справу.

А 31-річний хустянин Василь, який ніде не працював, за кордон наших громадянок не вербував. Цей молодик здавав своє помешкання за відповідну винагороду для сексуальних утіх одній молодій парочці. Квартировинаймачів затримали працівники міліції. Аналогічним чином вирішив підзаробити і житель Мукачівщини 41-річний Володимир. Сімейним підрядом працювали на "сексуальній ниві" 39-річна виноградівка Олена і її 18-річна дочка Ганна. А "допоміг" їм знайти "роботу" тип на ім'я Влад. Мати і дочка пропонували через мережу Інтернет торгівлю власним тілом. У гонитві за грошима виноградівка навіть погодилася продати своє чадо… одразу двом прихильникам "полунички", домовившись про любовні пристрасті в одному з місцевих готелів. Але про їхнє заняття довідалися оперативники і під час відпрацювання обох "жриць кохання" затримали.

В одному сумнозвісному готелі на Ужгородщині у сильця правоохоронців потрапив приватний підприємець. Бізнесмен "приторговував" тілом молоденьких дівчат для інтимних розваг. Та замість сексуальних утіх усім довелося давати показання у міліцейському кабінеті. Затримані дівиці виправдовувалися, мовляв: погане матеріальне становище, треба якось жити, бо всі з неблагополучних сімей. Про мораль мови немає. "Роботу" зазвичай підшукували в Інтернеті. На відповідному сайті знаходили "потрібні" для себе пропозиції.

Не обминають працівники ВБЗПТЛ ГУМВС увагою і твори порнографічного характеру, а також такі, котрі пропагують культ насилля та жорстокості. Свалявський приватний підприємець Олександр, наприклад, продав диск з фільмом, де на кожному кроці насильство та жорстокість, 18-річному місцевому жителю Юрію. Та під час продажу обох на гарячому затримали працівники міліції. 37-річна мукачівка Світлана вирішила поповнити свій бюджет, продавши два диски з порнографічними фільмами місцевому молодику Євгену. Однак після реалізації їх одразу затримали правоохоронці. Гроші та диски вилучили. Спробував заробити на "полуничці" й ужгородець Сергій. За всіма фактами порушені кримінальні справи, винуватців притягають до відповідальності.

Під час відпрацювання Перечина міліціонери зупинили для перевірки місцевого 17-річного школяра. У мобільному телефоні юнака виявили відеоролик порнографічного характеру, який, з’ясувалося, йому переслав 18-річний приятель. "Трубки" з порнухою у хлопців вилучили.

За інформацією оперативників, під час відпрацювань виявлено 12 подібних фактів, у десятьох випадках вже порушені кримінальні справи.

Іван Ладжун, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
12 червня 2009р.

Теги: Ужгород, "Нічне місто", розпуста, проститутки, насилля, порнографія, секс, сексуальні послуги

НОВИНИ: Кримінал

17:54
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
» Всі новини