Закарпатські регіонали та їх колеги вважають, що партії потрібно рішуче очищатися від надто прагматичних попутників

У центральний офіс Партії регіонів надійшли заяви з підтримкою ідеї чистки партійних рядів

Закарпатські регіонали та їх колеги вважають, що партії потрібно рішуче очищатися від надто прагматичних попутників

Як стало відомо "Фраза" з достовірних джерел, у п'ятницю в центральний офіс Партії регіонів надійшли заяви від переважної більшості обласних організацій з підтримкою ідеї проведення невідкладного очищення партійних рядів напередодні президентської кампанії.

Як повідомило джерело, за станом на ранок суботи заяви надійшли від 22-х обласних організацій, а також ряду народних депутатів-регіоналів.

В документах в тій чи іншій формі підтримуються останні заяви кількох керівників Партії регіонів про необхідність виключити з партії випадкових людей. Причому жодне з прізвищ, від кого збираються позбуватися, не називається.

У той же час, автори заяв, не сумніваючись у перемозі на президентських виборах Віктора Януковича, вважають за необхідне негайно зміцнити партійні ряди.

Наприклад, народний депутат України, голова Миколаївської обласної організації Микола Круглов заявляє, що, крім перемоги у президентській кампанії, "партії потрібно перемагати на парламентських виборах". На його думку, "з огляду на ймовірність швидкого переходу країни на нову виборчу систему, що передбачає голосування по відкритих списках, необхідно заздалегідь очиститися". "Я згоден з думкою Ахметова, Колесникова, Азарова, Клюєва, Рибака та інших лідерів нашої партії, що деяке люди, які використовують партію для вирішення своїх особистих проблем, повинні піти, а спілкуватися з виборцями на майбутніх виборах будуть ті, хто дійсно працює на благо України ", - заявив Круглов.

"Перш, ніж перейти до нової системи виборів, партія повинна позбутися від баласту, очиститися від тих, хто використовує партію в своїх особистих цілях, - йдеться в заяві Херсонської обласної організації.

У спільній заяві Волинської, Кіровоградської та Закарпатської обласних організацій кажуть, що партії потрібно "рішуче очищати свої ряди від прагматичних попутників".

А як зазначається в заяві Івано-Франківської обласної організації, ненормально, коли "емоційні висловлювання окремих партійців звучать в унісон з інсинуаціями конкуруючих сил".

"Ми вважаємо, що ті, хто не поділяє програмні принципи партії, повинні шукати своє місце в інших політичних силах", - заявляє голова дніпропетровської обласного осередку, депутат Олег Царьов.

"Повністю підтримую заяви своїх однопартійців Рибака, Колеснікова, Ахметова та Клюєва із закликом припинити чвари та закликати колег до порядку. Тільки в умовах найжорстокішої дисципліни під керівництвом голови партії Віктора Януковича ми зможемо приступити до наведення порядку в країні", - заявив від імені запорізької обласної організації її лідер, народний депутат Борис Петров.

"Ми підтримуємо нашого соратника народного депутата України Рината Ахметова, який відкрито позначив проблему очищення рядів партії від тих, хто займається дешевим піаром та інтригами, підриваючи її авторитет. Нас в цьому підтримує більшість депутатів фракції "регіоналів" і практично всі організації Партії Регіонів областей та АРК", - зазначають у своїй заяві депутати Ландик, Рибак і Звягільський.

А голова Київської міської організації, депутат Василь Горбаль від імені київських регіоналів висловив упевненість, що найближча політрада партії зніме всі неузгодженості. "Партія регіонів завжди була сильна командним духом, а згуртованість і єдність, цілеспрямованість і принциповість - якості, що характеризують здоровий партійний дух. Саме такої позиції дотримуються ті, що користуються вагомим авторитетом серед партійців - Рибак, Азаров, Колесніков, Ахметов, Клюєв ", - заявив Горбаль.

Як повідомлялося раніше, голова Центральної контрольної комісії Партії регіонів Микола Азаров заявляв про можливість розставити всі крапки над "і" уже на найближчому засіданні партійного політради.

"Фраза"
16 травня 2009р.

Теги: Партія регіонів, виключити, випадковий, чистка

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини