Радіотелевізійники і зв’язківці Закарпаття гідно зустріли своє свято

Урочисто і гідно зустріли своє професійне свято працівники радіо, телебачення і зв’язку - однієї з найповажніших і суспільно значимих професій у нашій країні.

Радіотелевізійники і зв’язківці Закарпаття гідно зустріли своє свято

Минулої п’ятниці у затишному залі готельного комплексу «Золота гора», що на Ужгородщині, зібралися люди, завдяки праці яких в інформаційному просторі всієї держави, нашої області немає глибинок. Адже навіть у найвіддаленішому гірському селі, присілку, телеглядачі, радіослухачі дякують, найперше, їм за можливість нарівні із жителями великих міст бути у вирі сучасних подій, відчувати пульс часу, збагачуватись духовно, прилучатись до вітчизняних і світових надбань культури.

Сучасне радіо і телебачення - це унікальна галузь, яка об’єднує фахівців найрізноманітніших професій. Саме тут найяскравіший прояв синтезу творчості висококласних інженерів і техніків, електронників і журналістів, літераторів і менеджерів, взагалі широкого кола трудівників культурно-мистецької ниви. І трудяться вони в активній взаємодії із працівниками зв’язку. Тож цілком об’єктивно й справедливо, що на святковому зібранні були присутні кращі із кращих медійників краю, які за свою багаторічну працю, високий фаховий рівень, творчу працю, достойні великої уваги, шани і щирої вдячності.

Як зазначив заступник голови обласної ради Василь Брензович, «Обласна рада високо цінує труд теле- і радіожурналістів та зв’язківців.

Свідченням цього є ухвалені депутатами довгострокові програми про розвиток телевізійної і радіомережі Закарпаття. Це дало можливість суттєво розширити аудиторію глядачів і слухачів. Сьогодні програму телеканалу «Тиса-1», завдяки супутниковому зв’язку, дивляться в багатьох країнах Європи, інших континентів. Отже, ми знаємо все про світ і нас, закарпатців, знають у всій Україні і світі. Це – велике досягнення і велика відповідальність. Разом із цим, він відзначив, що з року в рік зростають і вдосконалюються творчі й технічні можливості інших телерадіокомпаній: Мукачівської - «М-Студіо», Ужгородської - «Даніо», «Виноградів», ТРК «Карпати» в м.Хусті.

У ці урочисті хвилини дозвольте від імені обласної ради, особисто від себе щиро привітати вас, а у ваших особах усіх трудівників радіоефіру, телеекрану, зв’язку із професійним святом!», додав на завершення Василь Брензович.

До теплих вітальних слів також долучився в.о. заступника голови ОДА, депутат обласної ради Омелян Мателешка, який, виголосив вітання перших керівників краю Олега Гаваші та Михайла Кічковського, у якому, зокрема, йдеться: «Необхідною та вагомою є творча праця теле- радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з вами, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Адже щодня ви не тільки інформуєте нас про події в області, країні, світі, формуєте суспільну свідомість, працюєте над створенням духовно сильної нації. Без електронних засобів масової інформації неможливий суспільний поступ, наближення до світових стандартів демократії.

Бажаємо вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег.

Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!».

Відтак великій групі мас-медійників Закарпаття, які представляють увесь спектр електронних ЗМІ області, були вручені почесні відзнаки обласної ради, облдержадміністрації, облпрофради.

Зокрема, найвищої нагороди обласної ради – нагрудного знаку «За розвиток регіону» були удостоєні перший заступник генерального директора Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії Золтан Кулін та режисер цього ж творчого колективу Галина Орешнікова.

Владислав Бильов, Закарпатська обласна рада
20 листопада 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 1
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 5
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 9
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 1
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини