Закарпатська ДПА: Затверджений наказ щодо економії використання коштів

ДПА України 7 листопада 2008 року затвердила наказ №694, який передбачає заходи для економного та раціонального використання бюджетних коштів.

Закарпатська ДПА: Затверджений наказ щодо економії використання коштів

Зокрема, цим наказом припинено придбання для органів державної податкової служби України за рахунок коштів загального фонду державного бюджету автотранспорту, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки.

Згідно наказу, буде проведена інвентаризація об’єктів органів ДПС, які ремонтуються та реконструюються, на предмет їх аварійності і договорів, згідно з якими проводяться ці роботи. Припиняється проведення за рахунок коштів загального фонду державного бюджету ремонту та реконструкції приміщень, у яких розташовані органи ДПС, крім приміщень, що перебувають в аварійному стані.

Припиняється придбання форменого одягу для працівників органів ДПС. Буде переглянутий перелік категорій працівників, для яких носіння форменого одягу є обов’язковим. Скорочуються на 10 відсотків видатки державного бюджету, передбачені у планах асигнувань на транспортні послуги, зв’язок, представницькі витрати.

Припиняється здійснення за рахунок коштів загального фонду державного бюджету відряджень за межі України, крім відряджень Голови і перших заступників Голови ДПА України, відряджень, у які направляються працівники для проведення міжнародних переговорів або переговорів із міжнародними фінансовими організаціями, а також відряджень, пов’язаних з розслідуванням кримінальних справ.

Припиняється використання коштів для оплати послуг залів офіційних делегацій в аеропортах України, крім оплати послуг, пов’язаних із перебуванням у відрядженнях Голови і перших заступників Голови ДПА України та офіційних делегацій.

Скорочуються на 15 відсотків ліміти пробігу службового автотранспорту. На 10 відсотків скорочуються обсяги видатків на преміювання працівників центрального апарату у листопаді-грудні 2008 року.

Згідно наказу, скорочуються на 20 відсотків кількість службових мобільних телефонів, на 10 відсотків – кількість міських телефонних номерів, на 20 відсотків – обсяг видатків на оплату розмов із мобільних телефонів. Проводитиметься аналіз тривалості міжміських телефонних переговорів, які здійснюються працівниками структурних підрозділів органів ДПС, та обмежується їх тривалість у центральному апараті – до трьох хвилин; у підпорядкованих органах ДПС – до двох хвилин.

Наказом зобов’язано припинити без нагальної потреби телефонні дзвінки зі службових телефонів на телефони операторів мобільного зв’язку, забезпечити внесення коштів у касу працівниками органів ДПС за особисті розмови.

Припинено використання без нагальної потреби обігрівальних приладів та забезпечено економію енергоносіїв. Визначено працівників, відповідальних за дотримання режиму економії електроенергії у закріплених службових приміщеннях та місцях загального користування. Не допускається подання звернень до ДПА України щодо збільшення чисельності працівників органів ДПС.

Наказом також передбачено:

- забезпечити взяття фінансових зобов’язань у межах плану асигнувань та залишків коштів на рахунках.

- забезпечити дієвий контроль за виконанням умов укладення договорів і дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2006 року №1404, наказу Міністерства фінансів України від 26.09.08 №1189 та розпорядження ДПА України від 02.10.08 №356-р щодо обмеження авансових виплат і недопущення виникнення простроченої дебіторської заборгованості.

- не допускати виникнення кредиторської і дебіторської заборгованостей за однією і тією ж бюджетною програмою шляхом здійснення перерозподілу бюджетних асигнувань.

- забезпечити спрямування виділених асигнувань в першу чергу на погашення заборгованості, яка виникла станом на 01.11.08.

- прискорити подання претензій до організацій, які не виконують умови договорів з органами ДПС, та відповідних позовів до суду з метою погашення ними дебіторської заборгованості.

- припинити використання бюджетних коштів для проведення святкових заходів і друкування продукції, не пов’язаної з виконанням завдань і функцій органів ДПС.

ДПА України в Закарпатській області
17 листопада 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини