На "проект Тимошенко" Москва виділила $1 мільярд?

У Секретаріаті Президента України заявляють, що передають до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях чинного прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.

На "проект Тимошенко" Москва виділила $1 мільярд?

Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента, про це заявив заступник глави Секретаріату Президента України Андрій Кислинський.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Ю.Тимошенко на виборах Президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем`єр-міністра України та її політичної сили у конфлікті з Грузією.

«Координація проекту «Вибори-2010» покладена на створений у Москві центр на чолі із Віктором Медведчуком. До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс та Олександр Задорожний. Гуманітарними проектами в Україні буде займатися Дмитро Табачник, йдеться у повідомленні.

При цьому, зазначає А.Кислинський, на реалізацію проекту підтримки Ю.Тимошенко вже зарезервовано близько 1 мільярда доларів США.

«Минулого тижня ми заявляли про наявність інформації щодо системної роботи Ю.Тимошенко в інтересах російської сторони. На жаль, ця інформація підтверджується. Більше того, свій Рубікон Тимошенко вже перейшла, і дороги назад, очевидно, не має. Саме із цим пов`язана її позиція щодо війни в Грузії - вона позбавлена можливості політичного маневру», - заявив А.Кислинський.

«Роботу передвиборчого штабу вже фактично розпочато. До неї долучаються українські фінансово-промислові групи, які вже встигли відзначитися на підтримці проросійського проекту в 2004 році. Перебуваючи із найближчим оточенням на Сардинії, Тимошенко скликає під свої знамена «вчорашніх», які прагнуть реваншу на чолі з Медведчуком. Нещодавно, за особистим запрошенням Тимошенко Ю.В., до них приєднався і Кучма Л.Д., прилетівши в суботу на Сардінію», - наголосив заступник глави Секретаріату Президента.

«Почерк і методи цієї компанії ми дуже добре вивчили в 2004 році. Тому не має дивувати, якщо ми станемо свідками розгнузданої інформаційної кампанії, потоку брехні та шумових ефектів на кшталт нової політичної реформи чи спроб імпічменту Президента. Ми передаємо наявні матеріали до правоохоронних органів для детального вивчення. Суспільство має право почути відповідь на питання, як далеко можуть зайти політики за межу, де закінчується політична боротьба і починається зрада національних інтересів», - заявив А.Кислинський.

УНІАН
18 серпня 2008р.

Теги:

Коментарі

orange 2008-08-20 / 13:34:00
Я ставлю коментарі там, де вважаю за потрібне.



Особисто тобі можу цей свій коментар - щоб інші розуміли, про що пишеш - повторити і тут:



"2 SL_3000




Ну ти й насмішив, юлику!!!:)))))) Це ж треба, дати посилання на думку Погребинського - "соціолога" і політтехнолога Кучми і регіонів. І доказуй ти тепер, що Кучма і Ко не прилітали на Сардинію до Юльки домовлятися!..



У вас, юлики, правда справді вибіркова. Бо там же, в тій же статті, звідки ти і взяв цю кучмівську дурню, є й коментар іншого політолога (не Ющенківського) , якому варто довіряти - Небоженка:



"Віктор Небоженко, політолог:



АХМЕТОВСЬКЕ КРИЛО ПАРТІЇ РЕГІОНІВ НІКОЛИ НЕ ПІДТРИМАЄ ЮЛЮ



Я розумію, що Кремль точно не підтримає Ющенка на виборах. Тому Москві залишається невеликий вибір – або Янукович, який допустив фальстарт і вже програв президентські вибори, або перспективна Тимошенко. Звичайно, на місці сьогоднішніх кремлівських переможців я б зробив ставку на Тимошенко.




Важко сказати, чи співпрацюватиме Кучма з Тимошенко. Він доволі обережна людина. Але йому треба думати, як зберегти свій економічний і політичний вплив на майбутнє. Я не думаю, що він та людина, яка залишає сліди в політичних операціях.



Медведчук і Табачник – талановиті політтехнологи. Цілком можливо, що вони будуть задіяні в президентській кампанії. І одному, і другому потрібно буде повертатися в політику. Вони достатньо молоді. Зрозуміло, що і Табачник, і Клюєв, і Медведчук працюватимуть не на боці Ющенка, а на боці Тимошенко. Незрозуміло тільки, чому вони не працюють з Януковичем. Невже його вже списали в тираж?"



Ви, юлики, точно здали все, що завойовував Майдан. Бо не страшний Ахметов, страшні здача наших державних інтересів Москві і реінкарнація Медведчука. Чим ви тепер і займаєтеся.



Так що про темники помовч, московсько-есдепеушний прислужнику...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))"



Про мене ніхто,крім юликів, погано не пише. А їхні воплі і соплі - це для мене як відзнака Герой України за самовіддану працю на благо Вітчизни. Каганати разом з Юлькою розбудовуйте в Ізраїлі. А тут територія України і українців.



Бувай, прислужнику "космополітів" і Кремля!..

отець Сидор. 2008-08-19 / 22:35:00
Не надо на Тимошеко грехи ввязать она

за нас старается.

SL_3000 2008-08-19 / 22:29:00
orange, по-перше, розберися де і в якій темі ставиш коментарі. Для тебе, який не доганяє, я навів повну адресу новини, щоб бути об єктивним. Тож радий, що ти там хоч щось вичитав для себе.



По-друге, спілкування з тобою було не те що приємним, а пізнавальним - саме так лікарі спілкуються зі своїми пацієнтами, щоб пізнати історію хвороби.



Я більше не буду відгукуватись на твої коментарі -- їх справжню оцінку дадуть психіатри. Я ЗАКЛИКАЮ УСІХ НЕ ВІДГУКУВАТИСЬ НА ТВОЇ КОМЕНТАРІ - нема на що відгукуватись.



orange, почитай, що пишуть про тебе -- тебе або жаліють, або співчувають, або...




Я радий, що на наступних виборах проти Ющенка проголосує 99,9%, але 1 голос за нього буде твій. Якщо ти теж цьому радий, то вітаю.



На цьому бувай здоровий.

SL_3000 2008-08-19 / 07:43:00
Оскільки тут присутні темники, тиск на свободу слова і банальне зняття "неправильних" коментарів, то дозволю собі ще раз зацитувати іншу статтю із того ж таки джерела, звідки однобічно почерпнуто цю статтю.



Отже, УНІАН про цю подію також пише:



"Те, яким тоном і які речі говорить зараз Секретаріат Президента, свідчить про паніку всередині цієї будівлі, про істерику."



"Президент залишився в ізоляції зі своєю односторонньою позицією. І підтримують його тільки крайні русофобські політики і дуже незначна частина населення. Відчуваючи кінець політичної кар’єри, Президент вдається до такого..."



"Така лінія сьогоднішнього українського Президента ніяк не пов’язана з національними інтересами України."




"Що стосується Заходу, для Ющенка все одно вже все скінчилося. Так ефективно допомогти Тимошенко, як зробив зараз Кислинський, нічого не виграючи для себе (Президента), навряд чи можливо."



Для тих, хто хоче бути об єктивним -- http://unian.net/ukr/news/news-267824.html

Народ 2008-08-18 / 20:58:00
Все повртається на круги своя - поміняйте ЮВА на Кучму , а ЮВТ на ЮВА періоду 2002-03... Це вже було - це не цікаво.

Макс 2008-08-18 / 18:25:00
Чергова дурниця. Що зайвий раз підтверджує об*єктивність та незаангажованість даного сайту:)

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини