Відновлено роботу Ужгородського міськкому СПУ. Першим секретарем обрано депутата Юрія Фогела

У вівторок в обласному центрі Закарпаття відбулися загальні збори членів Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України, які вів член виконкому Політради СПУ Леонід Болеславович Ходаківський.

Відновлено роботу Ужгородського міськкому СПУ. Першим секретарем обрано депутата Юрія ФогелаУ зборах також взяли участь перший секретар Закарпатського обкому СПУ Олексій Пристая, голова обласної контрольної комісії СПУ Микола Паранич та інші.

На порядок денний загальних зборів соціалістів м.Ужгород були винесені ряд важливих для міської партійної організації питань. Так, з інформацією про перереєстрацію міських соціалістів виступив член виконкому Політради СПУ Леонід Ходаківський. Як відомо, у травні Закарпатський обком СПУ прийняв рішення про розпуск Ужгородського міського комітету СПУ, яке 6 червня ц.р. було винесено на розгляд і затверджене на засіданні Політрадою СПУ. Нагадаємо, що це рішення було прийняте у період протистояння двох партійних комітетів СПУ — Ужгородського міськкому із Закарпатським обкомом.

За місяць, який був відведений на перереєстрацію — липень — цю процедуру, повідомив Л.Ходаківський, пройшли більше 170 соціалістів м.Ужгород із майже 700. Зауважимо, що липень — це період традиційних відпусток і канікул, тому багато хто із членів Ужгородської міської організації СПУ про неї навіть не знав. Відповідно, вони не могли й прийти і підтвердити своє членство в СПУ. Забігаючи наперед, повідомимо, що новообраний Ужгородський міськком СПУ має намір впритул зайнятися цим питанням, аби за партійним "бортом" не залишився жоден ідейно переконаний соціаліст-ужгородець.

Наступним питання порядку денного стало обрання нового складу Ужгородського міськкому СПУ, яке проходило дуже бурхливо. У підсумку переважною більшістю голосів учасники зборів обрали ядро нового міськкому СПУ - 25 відомих партійців, які активно проявили себе до,під час і після цьогорічної виборчої кампанії.

Необхідно також зазначити, що кількісно новообраний міськком зменшився з 29-ти до 25 членів. Стосовно його кількісного складу було кілька пропозицій — 17, 23, 25 членів. У підсумку переважною більшістю голосів збори проголосували за 25 членів міськкому — пропозицію, подану депутатом Ужгородської міської ради від СПУ Юрієм Фогелем. Склад міськкому оновився загалом відсотків на 15.
На загальних зборах обрано також контрольну комісію Ужгородської міськорганізації СПУ у складі 5 чоловік.

Того ж дня відбулося перше засідання новообраного Ужгородського міського комітету СПУ, на якому депутата Ужгородської міської ради від СПУ Юрія Фогела обрано першим секретарем міськкому. Секретарем Ужгородського міськкому СПУ з ідеологічної роботи обрано Сергія Олексіюка, директора Ужгородського міського центру зайнятості, секретарем з організаційної роботи — відому в колі ужгородських соціалістів Надію Тютюк.
Репортер
20 вересня 2006р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Політика

14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини