Чотири найпотужніші громадські об’єднання Закарпаття спільно захищатимуть свої інтереси

21 квітня 2008 в приміщенні Ужгородського краєзнавчого музею відбулися загальні збори Закарпатського регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців. Результатом цього засідання стали дваі надзчивайно вагомі для РВ УСПП події.

Насамперед під час загальних зборів учасники РВ УСПП обрали виконавчого директора відділення. Ним став молодий, активний та ініціативний підприємець Алан Капраль. За його плечима — досвід роботи в облдержадміністрації, в таких потужних закарпатських підприємствах, як ВАТ „Закарпатінтерпорт”, ТОВ „СТС”. Алан Богданович очолював посади головного юрисконсульта, помічника-консультанта заступника голови ОДА, займається приватним підприємництвом. Саме з огляду на такий значсний досвід, позитивні відгуки та рекомендації, Алан Капраль, на думку голови правління РВ УСПП в Закарпатській області Маргарити Мощак, стане справжньою опорою відділення, зробить все задля його розвитку, розширення, для захисту підприємництва в регіоні.
У свою чергу Алан Капраль пообіцяв учасникам РВ УСПП використати свій досвід та знання на розвиток такої потужної громадської організації. „Оcтаннім часом на теренах Закарпатської області суттєво активізувалася позиція регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців. Про нього говорять, до організації активно вступають, неодноразово звучать відгуки про роботу відділення, про його досягнення. Як на мене, є реальний запас міцності в цієї структури, є потужна договірна база, але найголовніше — є незмінне бажання працювати. Я бачу себе в цій структурі як людину, яка зможе зайнятися приземленням положень цих угод до реальних потреб, втіленням положень Статуту організації, її розширенням й навіть становленням у районах Закарпаття,” — такі основні плани в своїй роботі назвав Алан Капраль. „Я маю кілька річний досвід роботи в громадських організаціях, комерційних структурах, знаю реалії сучасного підприємництва, тому, сподіваюся, зможу виправдати всі покладені на мене сподіівання та обов’язки”, — зазначив новий виконавчий директор РВ УСПП після одноголосного ухвалення його кандидатури  на посаду виконавчого директора РВ УСПП в Закарпатті. 
Другим питанням порядку денного засідання загальних зборів Закарпатського регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців стало підписання угоди між чотирма найпотужнішими громадськими організацяіями області, які займаються захистом прав підприємництва.  РВ УСПП (Маргарита Мощак), Асоціація платників податків у Закарпатській області (Марта Волощук), Європейська асоціація транспортників України (Федір Харута) та Спілка аудиторів Закарпаття (Юлія Кілару) підписали Угоду про співпрацю. „Ми ще раніше дійшли думки, що лише об’єднавши можливості своїх організацій, свої професійні знання та досвід, інтелектуальний потенціал можна вирішити низку тих нагальних проблем, якими нині оточений бізнес України. Причому вирішувати такі проблеми потрібно не тоді, коли вони вже виникнуть, а намагатися їх попередити, тобто спільно втілювати в життя основні принципи державної регуляторної політики, ініціювати внесення змін до законів та регуляторних актів  на стадії їхнього обговорення, використовувати величезний потенціал громадських організацій в частині сприяння чесній та прозорій діяльності будь-яких суб’єктів господарювання та їхнього розвитку”, — зазначила голова правління РВ УСПП Маргарита Мощак.
І традиційно під кінець засідання загальних зборів РВ УСПП голова правління вручила сертифікати членства новим учасникам Союзу, а ще повідомила про вже традиційну для Ужгорода акцію, яку завжди бере під свій патронат РВ УСПП, це проведення 18 травня Дня музеїв у місті. Цьогоріч свято обіцяє бути ще цікавішим й оригінальнішим, переконують його організатори.

Прес-служба Закарпатського РВ УСПП
22 квітня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини