"Політична тварина" Орбан публічно віддав перевагу китайській вакцині перед російською

Прем'єр-міністр Угорщини кидає виклик європейцям за допомогою вакцин із Росії та Китаю, констатує Le Figaro

"Політична тварина" Орбан публічно віддав перевагу китайській вакцині перед російською

"(...) Російська вакцина від Covid-19 "Спутник V" ще не затверджена Європейським агентством з лікарських препаратів, як і китайська вакцина, вироблена компанією Sinopharm. Але в Угорщині першим їх уже зареєстрував Національний інститут фармакології та харчування Угорщини (OGYÉI). У найближчі тижні остаточне затвердження має дати Національний інститут громадської охорони здоров'я.

Відповідно до недавнього указу, тепер в Угорщині можна використовувати вакцину навіть без погодження Національного інституту фармакології та харчування, за умови, що її отримали мільйон людей закордоном у трьох країнах, одна з яких повинна бути членом ЄС або країною-кандидатом... Китай вже відправив мільйон доз в Сербію, країну-кандидата в члени ЄС та союзника Віктора Орбана. У цій країні також вводять вакцину "Спутник V", - пише журналістка Le Figaro Елен Бенвеню.

"22 січня міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, перебуваючи з візитом у Москві, пообіцяв прибуття у свою країну 2 мільйонів доз "Спутника V", не уточнивши дату. Тиждень по тому він оголосив, що підписав контракт з китайською владою на поставку 5 мільйонів доз за чотири місяці в чотири етапи", - зазначає автор статті. "В Угорщині від пандемії щодня вмирають 100-150 осіб, в той час як санітарні обмеження призводять до збитків від 10 до 15 млрд форинтів (...), тому в наших національних інтересах прискорити процес вакцинації, - заявив глава угорської дипломатії у відео, опублікованому у Facebook 29 січня. - Централізоване європейське постачання, на жаль, повільніше, ніж очікувалося, тому нам довелося звернутися до інших джерел".

"За кілька годин до цього в своєму звичному інтерв'ю на державному радіо прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що зробить собі прививку китайською вакциною, виправдавшись такими словами: "Одні люди довіряють російській вакцині, тому що свого часу вони отримували радянські вакцини, інші, коли ми говоримо з ними про вакцини, розмірковують з ідеологічного кута зору, і їм потрібен Захід, а не Схід... Я думаю, що китайці знають цей вірус довше за всіх (...). Ітак, я очікую на свою чергу, і, за можливості вибирати, я попрошу китайську вакцину".

"(...) Є пандемія чи ні, Віктор Орбан нагадує, що нині, майже за рік до майбутніх парламентських виборів, він більше, ніж будь-коли, проявляє себе як політична тварина", - коментує журналістка.

"Коли уряд показує, що він здатен імпортувати російські або китайські вакцини, а якщо це не вдасться, просто заявляє про це, створюється враженняя, що він діє, і "ми просуваємося далі, ніж "злощасний і безсилий Брюссель", - робить висновок опозиційний депутат Акош Гадгазі.

04 лютого 2021р.

Теги: вакцина, Орбан, Росія, Китай, Угорщина

Коментарі

кіса 2021-02-05 / 19:46:19
як усі переживають орбан сяк угорці тяк статті підходящі находите де якась олена обс""ає орбана, так ви нашою вакциною журіться чи дійде вона до нас взагалі

Злому 2021-02-05 / 19:21:32
Нащо тут стілько того мотлоху?!?
То та вся жаболюбляча агентура так чітко парєбріковською володіє? Що ім до того Орбана? Чудить і най собі чудить - нехай з ним мадяри, іхні дохтори з ним розбераються

злий 2021-02-05 / 17:53:19
ого, як орбанівських пропагандонів ковбасить ))
ви собі уявляєте, щоби проста людина потратила купу свого часу на переклад і вибирання з цього масиву коментів ті, що "працюють" на відмивання ущербленого іміджу цього Модьор-баші ))
Гібридна війна в дії )

::: 2021-02-05 / 17:23:34
Переглянув я Ле Фігаро і коменти до омінозної статті (всього 228 коментів), в основному всi підтримують Орбана, деякі варто уваги, хоча б тому щоб ознайомитися з думкою читачів Ле Фігаро. (Сподіваюся адмін не видалить їх)

Оклесгарс 02.03.2021 в 08:18
Эта пандемия раскрывает многое, то есть во зле можно найти добро. Я надеюсь, что мы все это вспомним через два года, чтобы двигаться вперед и менталитет, о чем вообще не говорится

Мадиран 02.03.2021 в 07:12 Зная, что большая часть потребляемых нами лекарств производится в Китае ... Более того, насколько мне известно, вакцины для российского спутника одобрены международными организациями. И мне кажется, что способ, которым Брюссель управляет поставкой вакцин, требует большей диверсификации с точки зрения поставок. А это не ?

Machepro 02.03.2021 в 00:37 Что заставляет Орбана оставаться в Европе, которой он так недоволен?

ДЖОН ФРЕНЧИ 02.02.2021 в 15:47 Орбан никому не бросает вызов. Его страна вполне могла решить лицензировать вакцины и заказывать их независимо от ЕС, и когда дело дошло до российских и китайских вакцин, он был прав, купив их. Протестированные на миллионах людей, недорогие, они, кажется, демонстрируют отличное соотношение пользы и риска. Эти вакцины будут очень популярны в Азии, Африке и Южной Америке. Россияне и китайцы прекрасно владеют этими технологиями. Орбан (чей расизм и жестокость я не поддерживаю) принимает здесь здравые решения.

3927257 (немодерируемый профиль) 02.02.2021 в 15:03 Восточный блок никуда не делся. Бывшие коммунистические страны никогда не играли в игру ЕС. Лучше бы они остались в лоне Москвы. ни один.

Никто 02.02.2021 в 13:47 Орбан решает: не жаловаться глупо перед многочисленными задержками с поставками западных вакцин и проверяет решения, которые должны быть очевидными. Не говоря уже о том, что вакцина астразенека настоятельно не рекомендуется для людей старше 60 лет (= люди, действительно находящиеся в группе риска) как в Германии, так и в Италии ... на данный момент ни один.

Никто 02.02.2021 в 13:40 Если бы поставки этих российских и китайских вакцин были доставлены немного раньше графика (в отличие от многочисленных задержек с поставкой других вакцин для ЕС), и, кроме того, они были бы более эффективными, чем вакцины США / Великобритании. / DE, и это было бы настоящей пощечиной правительствам Западной Европы с резко возрастающей вероятностью восстания народов (против их некомпетентных, мафиозных и коррумпированных лидеров).

Эдмонд 02.02.2021 в 12:17 Виктор Орбан думает о своих гражданах, чего нельзя сказать о безответственных «демократах» ...

Правда ничего, кроме правды 02.02.2021 в 11:07 Орбан станет ли он лучшим президентом Европы? 0 нападений в Венгрии, резкое падение преступности, уровень безработицы вдвое по сравнению с Францией, в 25 раз меньше задолженности, чем во Франции (65% ВВП против 105% для Франции!), Индекс коррупции, деленный на 2 против Франции !, налог показатель также делится на 2, занимает 24 место в рейтинге мира (66 место для Франции), уровень самоубийств делится на 8 ....

анонимный 02.02.2021 в 11:00 он прав, желая китайских вакцин, эффективных и дешевых.

Жан-Клод 95 02.02.2021 в 08:41 Брюссель поставил Орбана на место с соблюдением прав человека, предостережение в отношении вакцин несовместимо с пандемией. Это их выбор, вероятно, ему не пришлось договариваться о ценах, в отличие от европейцев.

Марко Поло 01.02.2021 в 19:27 Политика здравоохранения каждого государства-члена Союза - это его собственная ответственность, а не ответственность Союза. Пандемия является исключением в том смысле, что упорядоченная и справедливая логистика отвечает интересам членов, чего Трамп не понимал в случае с его Соединенными Штатами. ЕС плохо подготовлен к этой задаче, это уже другая история. Орбан берет на себя ответственность, будущее покажет, прав он или нет. На этот раз он никому не «бросает вызов».

Доминик Фроментин 01.02.2021, 18:26 Ба! Вакцины, предназначенные для Венгрии, будут перераспределены среди других стран-членов, если они больше не будут нужны.

Марионкобретти 01.02.2021 в 18:05 ЕС просто хорош в создании рекомендаций по размеру пиццы (правда) ... рекламе для веганов и размещении жителей дома престарелых в Брюсселе (Borrell, Barnier, Tusk и компания)!

Эдмонд 01.02.2021 в 18:01 Интересно, что вы собираетесь нам спеть, когда Европа, столкнувшись с дефицитом, вызванным сомнительными маневрами AstraZeneca, разрешит российские вакцины ...

чпу 01.02.2021 в 17:48 Какое странное название. Единственная цель, по-видимому, состоит в том, чтобы получить как можно больше вакцины, особенно с учетом того, что в ЕС мало средств. Наоборот, по идеологическим причинам, которые мне кажутся вызовом здравому смыслу.

Марионкобретти 01.02.2021 в 17:39 Орбан бросает вызов кому? Европейцы? а не 27 комиссаров Брюсселя полностью
компетентный? в таком случае было бы неправильно с ним не согласиться !. Когда в доме пожар, не спрашивайте у пожарных национальность ...!. ЕС разрушен, ЕС разрушен, ЕС разрушен! .
Анонимный 01.02.2021 в 17:27 Давайте прекратим платить за людей, которые оскорбляют нас или банедогана, и страна должна покинуть Европу и евро и присоединиться к своей родной стране, которая является Россией и Польшей, в то же время мы, французы, действительно глупы
Barocko 01.02.2021 в 16:58 Виктор Орбан нашел в Петере Сийярто замечательного министра иностранных дел, работоспособного, умного и прагматичного. Вот одно из доказательств. Эжени Эчеверри 01.02.2021 в 16:58 Орбан никому не бросает вызов; он считает, что необходимо срочно вакцинировать своих сограждан. Он видел проблемы, с которыми сталкивается ЕС при закупке западных вакцин. и он доверяет российским вакцинам, потому что это те же самые российские лаборатории, которые поставляли Венгрии во времена СССР.
анонимный 01.02.2021 в 16:04 Китайская вакцина тоже неплохая, молодец за ваше мужество против политкорректности Европы.
RGB95 01.02.2021 в 16:00 Когда мы хотим выиграть войну, поскольку это действительно война за здоровье, мы не сражаемся с ней с помощью деревянного оружия и пытаемся спасти нашу страну и нашу кожу, даже если это происходит за счет компромисса. И ЕС во всем этом показывает, что он очень устал от своей бюрократии.
упаковка 01.02.2021 в 15:42 В течение нескольких недель их вводили миллионам людей, и не только в России и Китае, которых можно было заподозрить в желании сократить результаты. Когда они расскажут нам о результатах и побочных эффектах? В конце концов, большая часть планеты будет использовать эти более дешевые вакцины.
ДЖОН ФРЕНЧИ 02.02.2021 в 15:47 Орбан никому не бросает вызов. Его страна вполне могла решить лицензировать вакцины и заказывать их независимо от ЕС, и когда дело дошло до российских и китайских вакцин, он не ошибся, купив их. Протестированные на миллионах людей, недорогие, они, кажется, демонстрируют отличное соотношение пользы и риска. Эти вакцины будут очень популярны в Азии, Африке и Южной Америке. Россияне и китайцы прекрасно владеют этими технологиями. Орбан (чей расизм и жестокость я не поддерживаю) принимает здесь здравые решения.
анонимный 02.02.2021 в 11:00 он прав, желая китайских вакцин, эффективных и дешевых.

Степан Крук-Михайло 2021-02-05 / 12:33:01
Ви вимагаєте від АДМІНА ЗО, щоб той визначився із інформацією. Однак, це смішно, оскільки уряд Угорщини ще не до кінця визначився із цим: є "хотєлки" Орбана та є несприйняття медичним загалом Угорщини того, що він творить. А медики Угорщини надають перевагу європейським та американським взірцям вакцини. Пане Михайле, попросіть того самодура Орбана, щоб він визначився, а вже потім апелюйте до ЗО

Х-man 2021-02-05 / 10:22:17


Беззмістовнеи хамство. Коментар видалено. Коментуйте по суті публікації. Адмін


Михайло 2021-02-05 / 10:16:38
Європправда пише що з наступного тижня в Угорщині починають прививати російської вакциною,ви вже определітся .....

Оленка Бенвенюшка 2021-02-05 / 09:38:09
Та Оленка Бенвенюшка вже зовсім головою чпокнулася? Добре, Орбан - бяка (для Києва), але Україна не доходить до того, щоб його "маргою" прозивати! Україна культурніша за якусь там Францію. Він щось поганого робить жабоїдам? Вони з мадярами спільний кордон мають? Та Оленка якась реально журнашлюшка.
Може і добре, що з Азії притягне? Он у нас ниякої не має, і хто знає коли буде.
Ті євровиробники багатьом країнам 2-3 місяці тому понаобіцяли, що мільйонні партії будуть до кінця березня... а тепер постачі зриваються - ледве пару сотень тисяч доз у лютому і то з перебоями.

12345 2021-02-05 / 07:27:36


Опонування до Адміна. Коментар видалено. Адмін


НОВИНИ: Різне

18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
» Всі новини