Екс-учасниця дуету "Барселона" ужгородка Галина Гаврилко презентувалася як DIVА

Нова зірка українського шоу-бізнесу (екс-учасниця гурту «Барселона» Галина Гаврилко) презентувала на засіданні Ужгородського прес-клубу реформ програму свого першого сольного концерту, який відбудеться в Ужгороді до Дня св. Валентина 16 лютого.

Екс-"Барселона"
Екс-"Барселона"

Пішовши з гурту «Барселона», що прославився торік на конкурсі «Нова хвиля», ужгородка Галина Гаврилко розпочала роботу з новим продюсером – Олександром Сірим. Дівчина планує все ж підкорити сцену, поєднуючи естрадний спів із класичним. «Не знаю, що це буде за концерт, – каже Галина про виступ в рідному місті, – хотілося б показати якомога більше. Я співатиму сама, а також у дуеті з рідною сестрою Мар’яною та львів’янином Петром Рудейком». У репертуарі співачки, за її словами, те, що близько до душі. Це естрадно-класична програма, красива музика, гарні слова. Усі пісні — про любов. «Що може бути краще?», — каже DIVA. Нове сценічне ім’я Галина Гаврилко асоціює перш за все із оперними дівами, оскільки закінчила консерваторію за класом фортепіано та продовжує навчатися класичному вокалу у Львівській національній академії. У батьків Галини крім неї ще четверо дітей і всі вони пов’язані з музикою. У п’ятирічному віці майбутня співачка сіла за фортепіано, а вже у 12 років виступала на сцені облмуздрамтеатру.

У травні цього року DIVA планує випустити свій перший альбом. Запис здійснює студія її нового продюсера у Донецьку. Галина жартує, що її кар’єра йде на покращення — до світлого, адже змінила продюсера Чорного на Сірого. «Сподіваюся, що другий продюсер — останній», — розповіла Галина, зізнаючись, що з О. Сірим їй комфортно працювати. Раніше він продюсував також Ассоль та Алєксу. «За місяць роботи я бачу реальний результат: постійні фотосесії, готуємо концерт, записуємо альбом, скоро зніматимемо кліп. З Чорним такої активної роботи не було», — поділилася виконавиця. Новий продюсер знайшов для неї композитора Ігоря Чєрніка та навіть домовився про співпрацю з Еріком Сєра, який писав музику для кіно «Джеймс Бонд», «Таксі» та ін.

На концерті Галина співатиме французькою, італійською, англійською, іспанською, російською та українською мовами. Галина зізналася, що хвилюється, адже виступати перед рідним містом – відповідальніше, ніж будь-де. Це підтвердив і представник мистецької агенції «Флібон» Петро Онисько, за словами якого, земляки завжди критичніше налаштовані. Так, Елка на концерті в Ужгороді не назбирала навіть чверті залу, адже чимало ужгородців просто образились за те, що зірка спочатку зробила кар’єру у столицях, а вже потім згадала про рідне місто.

Галина Гаврилко розпочинає свою концертну діяльність саме з рідного Ужгорода. До цього вона брала участь у різних вокальних конкурсах України, в Італії та в Юрмалі, що дав найбільше популярності. «В Юрмалі здійснилися одразу дві мої мрії, — розповіла Галина, — виступити на естрадній сцені та ще й з класичним співом».

«Світ шоу-бізнесу важкий, бо в ньому багато», – каже Галина. Все ж вона знайшла друзів серед зірок — це Віталій Козловський, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, а також землячка Іванка Мелай. «Я дуже життєрадісна людина, – стверджує DIVA, – я люблю природу, повітря пташок, усе, що подарував нам Бог».

04 лютого 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Культура

16:06
Хор "Cantus" розпочинає концертний тур "Звуки небес, голоси землі"
15:00
Сьогодні в Ужгороді стартує ІІ Всеукраїнський конкурс хорового мистецтва імені Михайла Кречка
13:52
В Ужгороді в неділю зірковий склад акторів зіграє одну з кращих комедій XXI століття
11:20
/ 4
В Ужгороді розпочався IV Всеукраїнський фестиваль камерного мистецтва "Під цвітом сакури"
21:09
/ 1
Загублені у коханні
13:56
В Ужгороді вдесяте відкрили виставку-конкурс "Світ писанки"
06:00
Загадкова вісімка
10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
10:12
/ 1
У четвер відбудеться концерт Закарпатського народного хору "Загуди ми, гудаченьку"
11:08
Закарпатська філармонія запрошує на концерт "Музичне мереживо бароко"
» Всі новини