У фіскальній службі обіцяють завершувати роботи з реконструкції КПП, зокрема й на Закарпатті, власним коштом (ВІДЕО)

Євросоюз припинив фінансування проектів із розбудови західних кордонів України.

У фіскальній службі обіцяють завершувати роботи з реконструкції КПП, зокрема й на Закарпатті, власним коштом (ВІДЕО)

Як повідомляло Закарпаття онлайн, Євросоюз офіційно повідомив, що припиняє фінансування проектів з розбудови більше ніж 10 КПП на західному кордоні України, причому частину коштів Україна буде вимушена повернути.

Нові пункти пропуску на межі з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією мали закінчити ще 3 роки тому, та всі строки Україна провалила. Зараз пункти пропуску нагадують довгобуди. 6 проектів нині згортають, а виділені на них гроші треба повернути Євросоюзу.

Чому за 26 млн грн Україна так і не спромоглася виконати обіцяне - у сюжеті телканалу СТБ.

24 лютого 2018р.

Теги: реконструкція, пункти пропуску, фіскальна служба

Коментарі

Микола 2018-02-25 / 17:48:57
гроші спиз...в Сєня з Гройсманом, а повертати будуть з бюджету за наш рахунок

Вуву 2018-02-25 / 06:40:41
Ну як вже євросоюз відкрито зробив таку заяву ... Чого ще більше.
Не можуть вони сказати злодіям що ви злодійі ... Але ми всі все зрозуміли.
Які злодійі і бандити ... і базарні бариги керують нашою крайіною.
І які в нас реформи ?
(І ті хто це зрозумів , робить ноги).

Степан Крук -Пітьо 2018-02-24 / 21:12:57
Все буде добре! Ми не можимо лицем в грязь перед Заходом впасти. Гроші ми їм повернемо. Ось скоро Гройсман підвищить ціни на газ і ми дружньо назбираємо грошей, щоб повернути їх Євросоюзу. А КПП нам непотрібний: через "зельонку" ходили і ходити будемо. Хоч без комфорту, зате круто!

Пітьо 2018-02-24 / 20:46:19
Ахахах "ВЛАСНИМ КОШТОМ", як то якщо готові Європейські гроші не змогли реалізувати (розкрасти) 100%, а свої відки візьмуть? Осталось ще Тиск і Березний реконструювати а то в общу картину КПП Закарпаття не вписуються ( ще хоть щось там по людськи).

Степану КРУКУ 2018-02-24 / 17:14:42
І на тому кінець?.... Бо замяли із-зі вимоги із Києва... І що далі? А чому мовчить Лора Ступачка по цьому питанню? І хто скаже - ДЕ шукати цю справу та конкрентих осіб, що дали вказівку ЇЇ ЗАМЯТИ. ТЕПЕР ЩЕ БІЛЬШЕ ЖАЛЬ "НЕБЕСНОЇ СОТНІ" - Царство ЇМ НЕБЕСНЕ!!! Лише ВОНИ найшли би цю справу та осіб, що давали вимогу її замяти, неговоря про те, що ще й кошти вкрадені вернулись би.

Степан Крук - на передостанній коментар 2018-02-24 / 16:57:46
Так! Була справа, але ї замяли із-за вимоги із Києва

Степан Крук -Миколі 2018-02-24 / 16:55:32
Все вірно пишеш! По документах Москаля там не стояло і кінці у воду! А повинно було стояти згідно його функціональних обовязків. Питання в іншому: це злочинна діяльність Москаля, чи злочинна бездіяльність Москаля???

Миколі. 2018-02-24 / 16:48:47
Ти Миколо повністю правий. Одно не розумію чи може журналісти не памятають, як на сайті резписали про те, що по згаданих фактах в Закарпатській області вже порушували справу по фірмі, що робила роботи на митниці. Фірма з ЧЕРНІВЦІВ. ДЕ та справа? ХТО із ЖУРНАЛІСТІВ може вияснити та пояснити громадянам України чи вона розслідується чи сховали в сейфи правоохоронні органи Закарпаття.

Микола 2018-02-24 / 16:34:00
Ах...ть, експертів налізло. Троль "Москальоненависник" Стьопа жодної публікації не пропустить щоб не написати гидоту про Москаля. При чому тут Москаль? Урядовий проект з ЄС, координатором була ДФС, замовником (по бумагах) була ДФС,... Акти підписували начальник митниці а затверджував начальник ДФС... Тут і до ворожки не ходи!

Степан Крук -Соні 2018-02-24 / 15:23:36
Схема кражі Європейських коштів розроблена в Кабміні. Аналогічна ситуація із зникненням грошей та недобудованими обєктами і в інших прикордонних регіонах. На місцях "координатори" злочинної оборудки голови ОДА. Державну фіскальну службу зробили цапом відбувайлом. Зверніть увагу на коментар Гройсмана, там і натяку нема про якесь службове розстеження чи, неприведи Господь, порушення карної справи. Там тільки дитячий лепет: не справилися із задачею, так ся стало,будемо виправляти ситуацію...

Степан Крук - горожанину 2018-02-24 / 15:14:28
Коли "губернатор" не дотримується покладених на нього повноважень, тоді й ха-ха!

Горожанин 2018-02-24 / 14:56:48
Ха-ха , розсміявся ..як там "гладко було на бумаге ...а в реалії...ага ,погоджує , ага і дослухаються ...Прямо ідилія ....

Соня 2018-02-24 / 14:47:10
А що знайти,хто гроші свиснув , ніяк не мож?знову з бюджету за рахунок платників?

Степан Крук - Горожанину 2018-02-24 / 14:26:04
А я не фантазую! До мене вже нафантазували. Ось Вам витяг із Повноважень голови обласної державної адміністрації: "Координує діяльність територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади та сприяє їм у виконанні покладених на них завдань. Погоджує у встановленому порядку призначення на посади та звільнення з посад їх керівників. Порушує перед міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади вмотивовані питання про їх відповідність займаній посаді. Погоджує у встановленому порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників не підпорядкованих підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління органів виконавчої влади вищого рівня, крім керівників установ, підприємств і організацій Збройних Сил та інших військових формувань України". Я б до такої фантазії не додумався!

не спорьте горячі закарпуцькі хлопи 2018-02-24 / 14:26:02
просто продати треба хоть один раз конфіскат, прозрачно, відкритий аукціон, хоть авто, хоть цуря, хоть що, і будуть вам НЬЮ Васюки, айбо кому то треба?

ДФС 2018-02-24 / 14:21:00
Спочатку розікрали гроші Євросоюза, зараз бюджетні будуть красти на вибори

Горожанин 2018-02-24 / 14:16:34
ДФС - центральний виконавчий орган України .Спрямовується і кординується кабінетом міністрів України .Голову ДФС призначає Кабінет міністрів Украіни за поданням премєр- міністра України .Яким боком тут голова облдержадміністрації ? ! Це структура " замкнута " на Києві і підпорядковується Києву .
Не треба тут як кажуть філософствувати , а прямо сказати ,ніяких реформ нема ,є їх імітація .І в армії нема ,як була ментально совецька так і лишилася
, з поправками на капіталістичне сьогодення .Незнаю чт вкрали ті гроші , але факт недобудови на лице .

Степан Крук -Горожанину 2018-02-24 / 13:56:11
Москаль представляє в області не орган місцевого самоврядування, а державу Україну! Будівництво КПП на кордоні - це державна програма із іноземними інвестиціями. Тому контроль за дотриманням термінів будівництва, якості побудови обєкту та ефективності використання коштів саме на ОДА. ДФС на території нашого регіону також має окрім центрального ще й місцеве підпорядкування.Жодна перша посадова особа в тій, чи іншій галузі без погодження з "губернатором" не призначається.Візьмем елементарне: неякісна новобудова на кордоні вже роками руйнується. Цікаво, скільки листів Москаль скерував в ДФС України, як виявляв свою стурбованість? Чи піднімав він це питання в Кабміні? Ні!!! То нафіга він такий гарний потрібний??? А в пресі ви десь зустрічали повідомлення, що Москаль дуже стурбований ходом проведення робіт? Москаль за все своє джинсопротирання не спромігся організувати жодної прес-конференції для ЗМІ. А там би журналісти його спитали і про хід будівництва КПП... Не контролював, бо провал проекту був вигідний йому та його київським "папікам"

Горожанин 2018-02-24 / 13:40:40
До чого тут Москаль ??? Він керує ДФС ? Він неодноразово виступав проти кадрових рішень в цій канторі .В країні маразм на маразмі .І коли Москаль обізвав Супрун ї..нутою , думаю він в думці мав на увазі все керівництво .В країні тотально ніхто нізащо не несе відповідальності .

Степан Крук - до попередника 2018-02-24 / 13:36:26
Не треба так! Серед єврейського народу є дуже багато гарних людей. Якось в буремні 90-ті я потрапив у велику халепу із своїм "бізнесом". Ціна питання на той час була 15 000 доларів. Це була для мене космічна сума. Але в моєму житті трапився евреєць (назву прізвище, бо я йому дуже вдячний) Едік Дубрішман із Запоріжжя, котрого на той період я ледь знав. Він дав мені цю суму, не питав коли віддам. Я віддав через 8 місяців, бог мені допоміг. Але такі єврейці, на жаль, у наших владних кабінетах джинси не протирають... І українців там таких нема!

НОВИНИ: Соціо

21:05
/ 9
У православних і греко-католиків України розпочався Великий піст. Вперше в історії – без греко-католиків Закарпаття
19:25
/ 9
Ужгородський депутат-військовий звинуватив Ужгородську міськраду, мера Андріїва та депутата-блогера Глаголу у "дроновій" брехні
14:45
В Ужгороді за тиждень народилося 26 малюків, у Мукачеві – 24
14:34
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Сергієм Шпонтаком
23:18
На Закарпатті збирають підписи під зверненням до міністра захисту довкілля проти забудови Карпат вітряками
21:36
Відкрито продаж квитків на перший рейс потяга RegioJet Чоп – Прага на 27 березня (ДЕТАЛІ)
18:08
/ 1
В Ужгороді попрощаються з полеглим Героєм Сергієм Нестеренком
10:37
/ 15
Закарпатський "військкомат" розповів про спробу самогубства, вчинену в Хустському РТЦК затриманим на кордоні "ухилянтом"
20:05
/ 1
У Вишківській громаді зустріли та провели в останню дорогу Героя з Яблунівки Василя Канюку
13:28
У Тячеві бюджетним коштом стерилізують, вакцинують і чипують безпритульних собак
02:33
/ 4
У Білках провели в останню дорогу полеглого Героя Юрія Пітру
23:23
На Закарпатті відзначать 85-ї річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження Августина Волошина
19:38
/ 8
Ужгородці вимагають від міської влади зберегти Липову алею. Триває збір підписів
17:42
/ 19
Військовослужбовець ЗСУ і депутат міськради повідомив, що влада Ужгорода не закупила жодного дрона
18:32
/ 26
Щоби відкрити аеропорт в Ужгороді треба сотні мільйонів доларів, які потрібні для армії – нардеп
16:17
На Тячівщині медики "швидкої" майже годину пішки добиралися до травмованого хлопчика-велофрістайліста
15:36
/ 1
В Ужгороді на Фединця - Баконія збільшили кількість платних паркомісць
09:54
/ 2
"Титановий" Стас з РТЦК та СП: "Гидко бачити чоловіків, які ховаються, замість захистити свою країну"
18:34
/ 6
У середу в Берегові поховають ексзаступницю мера і ексдепутатку міськради, військовослужбовицю ЗСУ Ольгу Бізілю, яка загинула в ДТП
15:43
/ 1
У Поляні попрощалися з полеглим Героєм Дмитром Куцкіром
21:48
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Олексієм Хотіним
21:25
/ 3
Нересницька громада на Закарпатті блокує евакуацію людей із прифронтових територій – "Схід SOS"
10:36
/ 2
В Ужгороді відбудуться громадські слухання щодо перейменування ряду вулиць і площі
15:01
/ 1
У понеділок в Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Олексієм Хотіним
10:52
/ 1
У лікарні в Дніпрі від важких поранень, отриманих на початку березня, помер Юрій Пітра з Білок
» Всі новини