"Ґендерники" за брудну лайку на адресу Супрун вимагають від Москаля вибачень та відповідальності, а Тука – негайної відставки

Хамство голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля вперше викликало несприйняття і спротив загальноукраїнського масштабу

"Ґендерники" за брудну лайку на адресу Супрун вимагають від Москаля вибачень та відповідальності, а Тука – негайної відставки

Міжфракційне депутатське об'єднання сприяння ґендерній рівності "Рівні можливості" засудило поведінку очільника Закарпатської облдержадміністрації Генадія Москаля, який під час засідання нецензурно вилаятися на адресу в.о. міністра.

Про це йдеться на сторінці об’єднання в соціальніймережі Фейсбук.

Вони вимагають, зокрема, публічних вибачень від Москаля.

«Нагадуємо пану Москалю, що відповідно до ст.3 Конституції України, честь та гідність людини визнаються найвищими соціальними цінностями! Вимагаємо від Геннадія Москаля публічних вибачень та у майбутньому під час своїх виступів дотримуватись етичних та правових норм, які гарантують повагу до людської честі, гідності та професійної репутації!» – йдеться у повідомленні.  Окрім того, об’єднання звернулося до Адміністрації Президента України та Національного агентства України з питань державної служби із вимогою притягнути Москаля до дисциплінарної відповідальності відповідно до Закону України «Про державну службу».

А  заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука вважає, що Геннадія Москаля потрібно звільнити з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Про це він заявив на своїй сторінці в Фейсбуку: "Якщо в Адміністрації Президента та в Кабінеті Міністрів є Чоловіки, то завтра Москаль має бути звільнений!" - написав він. Слово "чоловіки" він акцентовано написав з великої літери.

Москаля обурила заява міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином і від них відмовляються медики. На сесії облради Москаль прокоментував ціслова у хамський спосіб: "Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь", – грубо відреагував Москаль. 

ОБЕРЕЖНО, НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА!

Така поведінка є для Г.Москаля загалом типовою. Скажімо, раніше він обклав матом пенсіонерів, що прийшли під його кабінет.

23 лютого 2018р.

Теги: лайка, хамство, Москаль

Коментарі

Мигаль 2018-02-27 / 14:50:43
Воване! Памнйатаву, бо то боло ни так давно, ош ни Москаль, ни йеден из виликых писак-патрийотув Пудкарпатьйа даже ни пікнули, когдыть Министром обороны Украины был гражданин РФ товарыщ Лебедев, а - СБУ - гражданин РФ товарыщ Якименко. Че гаришь,товарыщ Вован?

Свiй 2018-02-25 / 11:37:22
Цю курву псевдо реформаторку трёба зробити сiмейним доктором Гройсмана та Порошенка!

ДЕДА 2018-02-25 / 11:34:49
Супрун уже уволили!

Гуцулу 2018-02-24 / 22:29:28
Так як в канаді чи америці буде не скоро . Бо люди тут працюють так що срака мокра. Але такі як ти , завжди будуть "дути в трембіту".

Гуцул 2018-02-24 / 17:44:15
Ура!!! Якщо Москаль як Трамп то у нас буде скоро як у Америці. Земляки заробітчани повертайтеся додому у нас буде вдосталь роботи. І у мене небуде часу дути у трембіту.

варош 2018-02-23 / 20:58:58
Маскаль як і Трамп-що в голові то і на язиці.Всі так говорять,лише не публічно,в кабінетах...

Люстратор 2018-02-23 / 15:15:59
Лікарі самі цитую "від вухатої відбми" в шоці, а Москаль правий бо до неї до клептоманки інакше би недійшло.

Доля 2018-02-23 / 14:49:24
Комент від "папа". Ти що мадам ? Так обурена ...... -може обкурена ?

Степан Крук - Зірки 2018-02-23 / 14:48:54
Саме так я собі і уявляю початковий період реформ. А стосовно здорової конкуренції в медицині Ви класно замітили...

***** до Степана Крука 2018-02-23 / 14:17:51
правильно,тільки тепер лікар буде займатися не писаниною,а бутафорним охопленням обслуговування хворих,а ще більще "не хворих",бо за кожну одиницю 200 гривень збираються давати.А що заважає ввести конкуренцію на ліцензійній основі? та й з гідною зарплатою? тоді і спеціалісти не тікали б за кордон,і "не спеціалісти" перейшли б в категорію санітарок,а населення від такої реформи було би без "головної болі".Ну а в ургентну службу пробивалися б тільки суперпрофесіонали з депутатською зарплатою.

Степан Крук -Зірочкам 2018-02-23 / 13:40:25
По-перше: не треба завантажувати лікарів порожньою писаниною. В поліклініці лікарю-терапевту відведено на одного хворого 17 хвилин за нормативами. Всі ці хвилини лікар пише, а на хворого часу не вистачає. По-друге: не є припустимим використання лікарем візиту хворого для проведення диспансерного огляду. Поясню: хворий приходить із загостренням виразкової хвороби, його болить. А лікар окрім потрібних обстежень призначає йому також обстеження необхідні згідно диспансеризації. Тобто, із виразкою хворого відправляють на електро-кардіограму, на цукор сечі, до окуліста. І не тому, що так хоче лікар, а тому, що комусь на верху дуже потрібні хороші показники. По-третє: щепленнями, диспансерними оглядами повинні займатися відділення профілактики,а лікуючий лікар повинен лікувати хворого. Оцінкою роботи лікаря повинні бути два показники: ефективність лікування хворого та наявність скарг та подяк. Всі ці кількості первинних хворих чи виявлених хворих на тисячу населення - статистична бутафорія. До цих пір вся наша медицина працює на статистику, а не для блага пацієнта. Але в короткому коментарі все описати важко...Більше свободи лікарю любої спеціальності у виборі методів обстеження та лікування!!!

***** до Степана Крука 2018-02-23 / 13:17:12
які пропозиції? Початок реформи з лікарів сімейної медицини почався через те саме місце,бо не треба бути медиком,щоб не розуміти, що лікар з сестричкою повинні займатися хворими ,а не освоювати комп"ютерну грамоту та бухгалтерію з статистикою.Це про кваліфікованих спеціалістів.А некваліфікованим(а таких у нас більшість,що не знає не те що діагноз правильно написати і т.д.),взагалі заново за підручники треба всістися.А хворий весь цей час буде чекати чи самолікуванням займатися.Ось такий у нас початок реформи,але більшість цих нюансів не розуміє і починає молитися на нові "зміни".

Степан Крук до Зірочок 2018-02-23 / 12:35:14
Це так! Практикуючі лікарі працюють на грані можливого. Дуже важко працювати в сільській місцевості.Раніше влада хоч дрова дохтору привозила, щоб не мерз. Зараз всім по-барабану. Але все ж реформи будуть впроваджувати начальники верхньої та середньої ланок. А там майже всюди гниле чиновництво від медицини

до тих хто проти зірочок 2018-02-23 / 12:28:03
скажу як Москаль - мені по хер твоє звертання,бо не маю таких болісних амбіцій,як ти. Питання в тому,що чекає наших дітей та онуків з такою реформою,яка не запрацює без спеціалістів,яких майже не залишилося у країні,а ті хто залишився - мають думати про всяку херню,щоб виживати , а не про свої професійні обов"язки.

Богдан 2018-02-23 / 12:16:30
З москалем ясно.Думаю сикоша уже загнав на вялого)).Не розумію де і для чого кучеряві беруть таких "унікальних"тюток на нашу голову.

***** 2018-02-23 / 12:16:28
до Степана Крука. Як медик - не знаю які вони очільники,але як лікарі-спеціалісти - дай бог всім бути такими спеціалістами.Дайте їм достойну зарплату,а не таким як очільниця МінЗдоров"я - і реформи будуть впроваджуватися,якщо тільки інші очільники держави не будуть заперечувати,бо тоді вони всі "трішки" збідніють.

Степан Крук 2018-02-23 / 12:13:46
Свого часу за гроші Євросоюзу у Виноградові побудували хоспіс з умовою, що там будуть пять років безкоштовно без болі доживати свій вік онкохворі. Насправді, там перебуває всього четверо хворих, котрі сплачують більше 10 000 гривень в місяць за надання їм палеативної допомоги, а оформлення в цей заклад займає півроку часу. А все із-за того, що Москаль не хоче підпорядкувати хоспіс Департаменту охорони здоровя, а тримає його під дахом управління соцзахисту. А Ви кажете, що Москаль все вірно робить. До речі, Польша, котра фінансувала будівництво хоспісу вже висловила свій протест. Маємо і іміджеві втрати, і відсутність належної паліативної допомоги...

Зірочкам 2018-02-23 / 12:12:11
Ти - їб...нутий!

Ну, як??))) Приємно?

Степан Крук - Укр 2018-02-23 / 12:02:03
Все вірно ви кажете! Питання, а хто буде ці реформи впроваджувати. Молоді лікарі за кордоном, авторитетні лікарі на других ролях. Гляньте, хто очолює міський відділ охорони здоровя в Ужгороді,хто очолює обласну дитячу лікарню... Ну, якщо це реформатори, тоді за реформи я спокійний.

***** 2018-02-23 / 12:00:14
до ніка - папа. А ти себене ототожнюй з усіма закарпатцями,бо більшість не думає так примітивно,як ти.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини