У басейні в Тячеві під час відпочинку потонув чоловік

Розтин показав, що у потопельника була серцева недостатність, повідомляє активіст Роман Келемен.

У басейні в Тячеві під час відпочинку потонув чоловік

Як інформує в соціальній мережі Фейсбук Роман Келемен, у п'ятницю, 12 січня, чоловік разом із родиною перебували на відпочинку в аквапарку у Тячеві. Саме під час перебування в басейні йому стало зле, внаслідок чого чоловік і потонув. При цьому, зі слів Р. Келемена, першу невідкладну допомогу чоловікові ніхто не надав, бо не помітили, як той тоне. А коли відпочивальники зрозуміли ситуацію, витягли потопельника з води та спробували його реанімовувати, того вже було не врятувати.

Розповідаючи про ситуацію, Р. Келемен наводить прізвище загиблого: Василь Стець. І додає, що родина в тому, що сталося, звинувачує адміністрацію закладу. Як показав розтин, уточнює Р. Келемен, трагедія трапилася через серцеву недостатність. 

"А чи була ця серцева недостатність, і що було причиною цього, буде вже з’ясовувати слідство. Можливо пари хлору, якими знезаражують воду, і викликали цю серцеву недостатність, оскільки Василь був повністю здоровий і не хворів на якісь захворювання", - пише Р. Келемен.

"Я вчора була там, коли це сталося. У цьому аквапарку не було навіть аптечки, там не було медичного працівника. Поки приїхала швидка допомога, моя сестра робила йому масаж серця, а якийсь чоловік робив штучне дихання. Ми до останнього вірили, що чоловік буде жити. У такому закладі повинен бути медичний працівник, адже на цьому місці міг опинитися будь-хто...", - розповідає в коментарях до допису у Фейсбуку інший свідок події Надія Гергардт.

13 січня 2018р.

Теги: басейн, відпочинок

Коментарі

С.I. 2018-01-15 / 20:11:10
Як лiкар кардiолог хочу додати: Серцевий напад — це не діагноз, а варіант перебігу одного з захворювань серцево-судинної системи з тимчасовими проявами. Нападоподібний характер хвороби завжди небезпечний, оскільки симптоми з’являються раптово, не залежать від часу і місця знаходження хворого ! Вiд цього нiхто не застрахований !

Lora 2018-01-15 / 14:55:11
Я там теж була, дружина і діти були в розпачі, кричали не своїм голосом!! Люди, як ви можете таке писати що їх не було поруч???!!!! А де булиииии???? А на рахунок заробляння грошей на своєму горі то ви зовсім божевільні!!!! За кожне слово будете відповідати перед Всевишнім!

На рахунок хлору, теж додам, НІЯКИМ ХЛОРОМ там чути не було!!! Але сказати шо вона відповідає органолептичним показникам теж сказати важко((( ... (запах жахливий)!
Хотілося б жити в такій країні де ти захищений і юридично і морально, але, нажаль, МИ самі будуємо таку «державу»(((

Габриела 2018-01-15 / 14:38:16
Ми там вiдпочиваемо часто та дуже задоволенi . Ми спiвчуваемо ! Там був гострий серцевий напад , доведено Тячiвсяким експертом, це у нього могло статися в любий момент , дома або за кермом....!

Хуст 2018-01-14 / 16:26:15
Я була тоді у аквапарку коли це сталося!!чоловік був під водою,відпочиваючі люди витягнули його з води і почали надавати першу допомогу:моя сестра почала робити масаж серця,а якийсь молодий чоловік робив штучне дихання,прибиральниця цього закладу визвала швидку допомогу,а працівників цього закладу взагалі не видно було...,коли я спитала прибиральницю чи є у Вас медичний працівник вона відповіла у нього робочий час закінчився,а насправді вона мене обманула там взагалі нема медичного працівника,у них навіть аптечки нема,(((це було дуже страшно(((не рекомендую цей заклад!!!

віка 2018-01-14 / 15:49:19
співчуття родині тримайтеся

Лара 2018-01-14 / 14:31:23
Доброго дня усiм , романчику ти спочатку уточняй що там було а потим рекламируйся !

Саша 2018-01-14 / 01:02:16
Спiвчуваемо ! Я там був прiсутний коли iменно працiвники Аквапарка витянули його та намагалися допомогти , а рiдних рядишком не було, це зараз вонi сiдят в соц мережах та шукають собi пiдзаробити . Не забудьте про холовне що там усе зафiксовано на камерах та ваша брiхня обернется вам боком ! Його брат сам розказував що вже три дня святкували по повной програме (вживали спиртне) . Шкода малих , а рiдних я не поважаю бо вонi намагаються покластi пятно на цей заклад, але забувають про головне, вiдеозапис за 12.01.2018 може зявитися також в мережах , я сам снiмав на телефон , а там дуже чiтко вiдно де були рiднi.

2012 2018-01-13 / 17:52:28
Співчуття родині! А оцей фейсбучний "активіст"-генератор новин- був присутній у басейні чи знову піариться на чужому горі, нехтуючи мораллю (його не просили озвучувати прізвище потопельника, це неетично).Висуваєш версії, то хоч поцікався про способи знезараження води (у тещі, вона ж хімік). Хлор у басейнах зараз практично не застосовують, є безпечніші сполуки. Навіть якщо в тому басейні використовували хлор, то перевищення ГДК відчувалось би відвідувачами. І подаруйте вже хтось Роману підручник української...Або Т9 допоможіть встановити.

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

17:31
На ужгородській об'їзній водійка Subaru вилетіла через бордюр на газон і збила дорожній знак
11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
» Всі новини