"Карпатська Січ" до річниці свого заснування проведе в Ужгороді "Марш сили"

І закликає на нього "ідеологічно свідомих бійців з ...братніх рухів"

"Карпатська Січ" до річниці свого заснування проведе в Ужгороді "Марш сили"

"В день заснування нашої Організації ми мусимо показати свою силу, єдність, міць та дисципліну!

Наш марш вкотре покаже, що вулиці Ужгорода належать правим, а ворогам варто добре подумати перед тим, як намагатись перетворювати наш край в "все терпимий" мультикультурний та ліберальний смітник чи пропагувати сепаратистські ідеї.

Товариші! Ми запрошуємо всіх СПРАВЖНІХ правих бійців та учасників російсько-української війни приєднатись до нас в цей день! Не політиканів, не вишивату, не "євробандерівців", а ідеологічно свідомих бійців з наших братніх рухів.

Наша Ідея - маяк і твердиня. Ми культивуємо небезпеку, ризик, боротьбу, бо тільки в них людина гартується та набуває воїнства і честі.

Разом віддамо шану полеглим Героям та доведемо, що Захід - правий!", - закликають організатори " Маршу сили".

Збір на захід анонсовано 11 листопада,  о 17:00, біля Народного дому "Просвіта" в місті Ужгород.

 

03 листопада 2017р.

Теги: Карпатська Січ, Марш сили

Коментарі

Січoвик 2017-11-09 / 18:00:00
Пану Тарасу Деяк, Лідеру Націоналістичного руху Карпатська Січ

Чом вас не бентежить тот факт, що діти представителів України від елементарної школи починаючи, аж по універсітети, в том числі ай на постградуалні навчання, виключно спрямовані вчитись на Заході (Англія, Німеччина, США ітд.) забеспечуючи цей тренд ресурсами і високо кваліфікованними вчителями. Где вчились і вчяться діти президента Порошенко, чи донька Юлії Тімошенко ітд.? Дітям в селах Закарпаття, где держава України не взмозі забеспечити якісне вивчання Української - державної мови, ресурсами і кваліфікаваними вчителями, рішає проблему так, що предмети як математика, фізика, хімія будуть вчитись на мало зрозумілом суржику. І так сільскі діти не будуть знати досконало ні мову, ні математечно-фізикалні предмети. Рух Карпатська Січ є за те, щоб діти олігархів були і на далі олігархами, а сільскі діти були холопами і служили олігархам?

Правда 2017-11-08 / 19:08:42
Слава Україні! Переконаний - прийдуть всякі і просто роззявити рота, шо то буде? А нич не буде після того! Ліс далі будуть красти, землю продавати, красти, вбивати,гвалтувати й набивати кишені "зеленими", пити паленку, нюхати коку, возити цигаретлики у всі дири на кордоні .... не лише цигаритлі, але й "чорних" пхати, а хто то кришує... Патріоти, ви це знаєте чи ні? Запитайте у мацкалю, вони вам скажуть, що по чому й за що заплачено... Боже, дай нам сили й розуму... Слава Україні! Вернуться хлопці з фронту й тоді вас запитають кулько кожен украв, кричучи Слава Україні...

Золтан 2017-11-06 / 14:47:22
На відміну від таких партій як "свобода" ці хлопці нічого не мають проти мого народу і призивають народи Закарпаття жити в мирі. Робіть, що робите а на провокаторів не звертайте уваги. Бачу їх коменти всюди, мабуть тяжко їм живеться, що з дому не виходять а тут цілими днями сидять

Швабський 2017-11-05 / 22:08:37
Цікаво були би піти. Хотів би до вас долучитись

Вуву 2017-11-05 / 16:18:06
Ще одне питання ... Хто тебе вибирав на цього лідера ... Сам себе вибрав ?
Хто вас фінансує ? Коли і де були перші установчі збори ... Які представники національно-патріотичних сил там були представлені (делеговані)
?
Я хочу це знати ... Дай відповідь .

Вуву 2017-11-05 / 16:13:09
Без критики ... Як ви такі правдиві патріоти ... Підіть до маскаля "поговоріть" з ним і хай ті 950.000 гр які він подарувпв ренаті мойш (див. нижче) поверне і віддасть вам ... А ви адресно перерозподілите між дітьми сиротами . ну так для початку.

Тарас Деяк 2017-11-05 / 15:59:09
Карпатська Україна була унікальним явищем, адже між ідеологічним та політичним хаосом на Заході та кривавим червоним гігантом на сході, під карпатськими горами утворилась маленька, самостійна держава. Утворилась ціною пролитої крові героїв Карпатської Січі.

Однією з ідей нашого Маршу Сили на честь заснування Карпатської Січі є переосмислення історичних помилок, які допускались та недопущення повторення їх в майбутньому. Адже відомо – історія часто має тенденцію до повторення…

Помилково вважати Закарпаття «аполітичним» чи байдужим регіоном де люди думають лише про свій гаманець. Історичний та сучасний досвід доводить, що завжди є певна кількість пасіонраїв котрим байдуже на політичні інтриги, котрих не підкупиш ні грошима ні привілегіями, вони будуть боротись за свою ідею та свій край до останнього, навіть якщо це означає піти на смерть, адже вони впевнені, що їх справа буде жити в серцях свідомих людей.
Карпатська Січ – це бойовий підрозділ, армія маленької держави, що боролась за збереження своєї незалежності, створений в буремні часи 30-х років ХХ ст., коли у світовому масштабі тривали боротьба за нові території та ідеології, а сам світовий порядок було порушено через бездіяльність міжнародних інституцій, основною з яких тоді була Ліга Націй, а окремі лідери найпотужніших держав «плели» свої інтриги та грали в підкилимні ігри за перерозподіл територій (НІЧОГО ВАМ ЦЕ НЕ НАГАДУЄ З ПОДІЙ СУЧАСНОСТІ?).

Саме тоді, молоді патріоти та свідомі досвідчені політики і воєначальники розпочали боротьбу за збереження української національної ідентичності на території Закарпаття та за об’єднання з Україною в єдину соборну українську державу. Хтось скаже, що це пустий фанатизм, адже вони знали, що програють, але насправді вони виграли ту битву. Декілька сотень юнаків ніколи б не спинили вторгнення угорського війська, а політики Карпатської України не витримали б тиск зі сторони заходу, але кров пролита на Красному полі та на інших місцях битв окропила нашу землю не дарма. Майже через 100 років, нова генерація січовиків націоналістів продовжує справу своїх предків, але вже вдосконаливши методи та бачачи проблемні сторони такої діяльності на Закарпатті.

Зараз, з того часу минуло 78 років, і в сучасних умовах Українсько-Російської війни спецслужби російського агресора, не покладаючи рук та не жаліючи ресурсів – намагаються всіма можливими способами розіграти т.зв. «угорську», «русинську» чи ще там якусь іншу сепаратистську картку на Закарпатті.
В цю пам’ятну дату не можемо оминути таке принципове для української держави і кожного патріота питання, як питання виховання та навчання громадян України українською мовою в українському дусі. Саме на ньому, на даний час намагаються знову ж таки спекулювати різні зовнішні вороги України та окремі маргінали всередині держави, зокрема і в Закарпатській області.

Питання щодо реалізації на практиці ст. 7 нового Закону України «Про освіту», яке передбачає обов’язкове навчання українською мовою всіх предметів в загальноосвітніх закладах, в т.ч. і в місцях компактного проживання національних меншин, викликає ряд спекуляцій на місцевому рівні та відвертий деструктив проти України зі сторони окремих проросійських політиків Угорщини. У своїх заявах – вони прикриваються ніби-то відстоюванням прав угорської меншини Закарпаття. Але чи так це є насправді? Чи просто питання освітнього закону стало «ширмою» для викачування додаткових коштів з Угорщини ніби-то на «збереження» мови, культури та «захист» інтересів угорської меншини Закарпаття, а також елементом передвиборчого піару всередині Угорщини прем’єром Орбаном для отримання додаткових голосів на виборах 2018 року.
Ми, розуміємо, що окремі угорські та місцеві проугорські політики, активісти-грантоїди з шовністичними поглядами – якраз чекають від нас деструктиву та радикальних дій, які допоможуть їм створити картинку «переслідувань» та «утисків» угорської меншини в Закарпатській області, звинуватити нас в порушенні національної нетерпимості. Але наперед – ми їх в цьому розчаруємо! Наша позиція буде жорсткою, конструктивною та виключно державницькою.

Зазначимо, що нікому не вдасться породити в Закарпатській області штучний конфлікт між угорською меншиною та українцями. Насправді, угорцям Закарпаття зараз як ніколи раніше випав шанс так би мовити «взяти від життя по максимуму»… Я маю на увазі: угорські гранти на підприємницьку діяльність тощо, а також шанс дати гідне майбутнє для своїх дітей в Україні. Знати угорську, англійську чи ще там якусь мову – це круто, але все одно господарями ви будете тільки на своїй українській землі, і обмеження у навчанні ваших дітей української мови, чого зараз намагаються домогтись ті, що називають себе захисниками ваших інтересів – насправді напряму поставить ваших дітей на шлях дешевої робочої сили в Угорщині… А ви, угорці Закарпаття, зробіть все і вимагайте від влади своєї країни – від України, щоб вона навчила ваших дітей української мови і, щоб вони мали рівні шанси в Україні, щоб вони могли стати студентами українських вишів, здобути вищу освіту, стати лікарями, юристами, економістами, агрономами…, а не просто робочими на будівництвах та мануфактурах, збирачами ягід чи ще чогось за кордоном!
Знаю, і маю багатьох побратимів з Виноградівського, Берегівського та Ужгородського районів, які є етнічними угорцями і захищали та захищають нашу країну на Донбасі в Українсько-Російській війні. І, в нас з ним жодних непорозумінь в питанні хто наш ворог і хто наш товариш - немає. Сподіваюсь, що так буде й надалі, а різного роду неоднозначні моменти сучасності насправді покажуть хто є хто насправді.

Тарас Деяк
Лідер Націоналістичного руху Карпатська Січ

Вуву 2017-11-04 / 21:28:30
Фєдья а ти як сапер чи ригоанал ?

Федіо 2017-11-04 / 16:55:43
Зібралися тут сепари. А також регіонали!!!! Яких ще до сих пір не виперли із Закарпаття!!!

Блатной 2017-11-04 / 12:34:24


Хамство, антиукраїнський тролінг і перехід на особистості. Вчіться коментувати по суті публікації. Коментар видалено. Адмін


Пенсіонеру. Краватгому 2017-11-04 / 08:27:32
А ти сам старий про що мрієш ? про теплий горщик чи про холодну пляшку ?

пенсіонер 2017-11-04 / 08:09:32
Блін експертів диванних тут до сраки.
Я не знаю чи був Деяк та інші січовики в АТО чи ні. Але якщо був хоч день -калап долу.
Бо лише почувши звук пострілу чи вибуху, більшість срібних, вов обісрали б ся.
А так сидять за тисячу кілометрів від війни та філософствують бикота, а також мріють куди би чухнути на заробітки чи як контрабанду краще перевезти.

Тарнавському 2017-11-04 / 04:51:25
Звичайно приприкро і ще як прикро ... Бо те що вони зробили за цей рік то суцільна самодескредитація самих себе.
А ще прикро що більшість тих хто йіх підтримує просто не перечитували з архіву матеріали про цих "сечовиків" ... І те як вони себе показали в "усій красі" і нігелізмі в тих суспільних акціях коли йіх дійі і йіх підтримка могли бути дуже важливими ... А може і вирішальними.

вуву 2017-11-04 / 04:38:30
"Кс" і "мкс" ... Вловлюєте "співзвучність мелодійі"

Каканому конану 2017-11-04 / 04:21:55
От якраз тим разом такі "сцикуни" як вова і пробіглися ужгородом за пару гривень ,а якийсь бичара ще на тому і заробив від того хто все це проплатив , так шо сам подивися на свою морду в зеркало .

John 2017-11-04 / 02:26:20
Бажаю, щоб все пройшло добре! Сьогодні випивали за вас

Конан 2017-11-03 / 22:43:58
Вова це не імя , а діагноз, сховайся даун і не вякай. Якщо не знаєш людину , то не коверкай його прізвище, ти не вартий мізинця цих хлопців, сикун

Вова 2017-11-03 / 22:35:49
не розумію,як міліція може дозволити це цим дикарям? а де-як? Тоже буде йти? Кричати шо буде?...

Робін 2017-11-03 / 21:57:39
Ти не срібний, ти іржавий гній, який тільки і може воняти анонімно, покажи фейс задрот нещасний

Срібний 2017-11-03 / 20:52:49
Старому. КС в обличчі тільки Деяка стосуєця боятися можуть тільки геї і лісбі. Все на що вони здатні.На Корзо бика і пянь Деяка заземлили прості люди.

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 8
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини