На Мукачівщині зупинили "п'яний" мотоблок, а п'яний житель Пузняківців їхав трактором посеред дороги

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Мукачівському, Перечинському, Міжгірському, Великоберезнянському, Воловецькому, Хустському районах

На Мукачівщині зупинили "п'яний" мотоблок, а п'яний житель Пузняківців їхав трактором посеред дороги

Двох нетверезих водіїв затримали за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району. У селі Страбичово вдень зупинили мотоблок, водій якого небезпечно маневрував і віз у кузові пасажира, що заборонено. За кермом перебував місцевий мешканець у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився. Про що в присутності двох свідків поліцейські склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили.

Другий п’яний водій, житель села Пузняківці, керував трактором і їхав посеред дороги, створюючи аварійну ситуацію. Як і в попередньому випадку, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідчення. У присутності двох свідків поліцейські склали відповідний адмінпротокол і вилучили від правопорушника водійське посвідчення. Від керування п’яного водія трактора відсторонили.

У селі Синевир Міжгірського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль «ВАЗ-21115», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,05 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, машину затримали на штрафмайданчик.

У селі Ставне Великоберезнянського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Bоrа» іноземної реєстрації, який небезпечно маневрував, створюючи аварійну ситуацію. За кермом чужого автомобіля перебував молодий житель сусіднього села Стужиця. Юнак взагалі не має водійського посвідчення, сів за  кермо чужого автомобіля в стані алкогольного сп’яніння. Під час освідчення драгером в нього виявили 0,41 проміле алкоголю. Після складання відповідного адмінпротоколу на водія машину затримали на спецмайданчик поліції.

У Перечині наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Daewoo Lаnоs», водій якого не був пристебнутий ремнем безпеки. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Раково Перечинського району. Під час медосвідчення драгер підтвердив, що водій п’яний. Водійське посвідчення вилучили, від керування чоловіка відсторонили.

На автодорозі Долина-Хуст біля села Липча патрульні зупинили джип «Hоvеr» під керуванням жителя села Шаян Хустського району. Причиною зупинки стало те, що номерний знак був прикритий сіткою, що є порушенням. З’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопрушника вилучили, машину затримали на штрафмайданчик.

У Воловці вночі патрульний наряд зупинив мотоцикл марки «Мusstаng», який виїхав на головну дорогу, не надавши перевагу в русі зустрічному транспорту. За кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння житель Міжгір’я. Драгер виявив у нього 2,2 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомили Закарпаття онлайн у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.

17 вересня 2017р.

Теги: алкоголь, водій

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини