За результатами опитування Ужгородського прес-клубу "Закарпаття online" визнане "Найоперативнішим і найцікавішим інтернет-виданням Закарпаття 2007"

29 грудня Ужгородський прес-клуб провів урочисте нагородження переможців опитування серед журналістів закарпатських ЗМІ.

За результатами опитування Ужгородського прес-клубу "Закарпаття online" визнане "Найоперативнішим і найцікавішим інтернет-виданням Закарпаття 2007"За результатами опитування 42 медійників краю кращими в номінаціях визнано:..

«Найбільш дружня журналістка у закарпатській медіагромаді 2007» - Оксана Штефаньо

«Медіанаставник Закарпаття 2007» - Петро Гойс

«Тележурналістка Закарпаття 2007» - Тетяна Лешко

«Тележурналіст Закарпаття 2007» - Ростислав Бегеш

«Аналітик Закарпаття 2007» та «Найвитриваліший журналіст (за результатами прес-турів)» - Сергій Федака

«Прес-служба Закарпаття 2007» - Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації та особисто Людмила Мазур

«Прес-секретар Закарпаття 2007» - Іван Колодій

"Найспортивніший журналіст Закарпаття 2007" - Володимир Тарасюк

«Найоперативніше і найцікавіше інтернет-видання Закарпаття 2007» - «Закарпаття online», редактор Олег Диба

«Найпродуктивніший журналіст Закарпаття 2007» - Лариса Подоляк

«Автор найцікавіших запитань на прес-конференціях 2007» - Галина Сернівка

«Радійник Закарпаття 2007» - Андрій Петровський

«Радійниця Закарпаття 2007» - Наталія Логойда

«Закарпатська радіостудія 2007» - Радіо «Версія»

«Журналістська сім’я Закарпаття 2007» - Діана та Павло Білецькі

«Журналіст-письменник Закарпаття 2007» - Олександр Гаврош

«Головний PR-ник Іршавщини 2007» - Василь Кузан

«Відкриття року у закарпатській журналістиці 2007» - Ірина Надворна

«Найдопитливіша студентка-журналістка Закарпаття 2007» - Евеліна Гурницька

«Співак прес-турів Закарпаття 2007» - Василь Бедзір

«Медіакар’єра Закарпаття 2007» - Галина Ярцева

«Журналіст, якого «ноги годують» (географія матеріалів) 2007» - Олександр Ворошилов

«Телекерівниця Закарпаття 2007» - Алла Петрова

«Найстильніша прес-служба Закарпаття 2007» - Прес-служба Закарпатського державного університету та особисто Лариса Липкань

«Найактивніший висвітлювач подій прес-клубу 2007» - Володимир Кузминський

Члени фракції демократичних редакторів Закарпаття 2007 - Віталій Ящищак, Петро Поліха, Юрій Клованич, Ігор Гаврилів, Михайло Носа, Мирослава Галас

Справжній друг прес-клубу - Ярослав Світлик

Найвеселіший почесний друг прес-клубу - Андрій Гоцуляк

Почесний друг прес-клубу - Денис Фазекаш, Світлана Трохименко, Євгенія Фанта, Людмила Олійник, Людмила Федоришина, Сергій Романенко, Ярослав Гулан, Юрій Лівак, Андрій Ганусич, Сергій Гудак

«Меценат Закарпаття 2007» - Володимир Гісем

та Ужгородський коньячний завод

«Надійний друг закарпатської журналістики 2007» - ресторан «Тиса», директор Оксана Гульпа

«Найсолодший учасник медіа заходів Закарпаття 2007» - Валентин Штефаньо

"Закарпаття online" щиро вітає Ужгородський прес-клуб з якісною акцією, а всіх "номінантів" - із заслуженим визнанням!

Здоров'я, удачі і творчої наснаги усім нам у новому році!

31 грудня 2007р.

Теги:

Коментарі

Вуйко 2008-01-17 / 00:25:00
Крім того, що цей сайт "найоперативніший і найцікавіший" він найзручніший в користувані, а також гарнюньо скомпонований і закольорований.


Про сніжинки я навіть не кажу.

Не так давно підсів на нього, але вже можу відзначити, що дискусії в коментах тут розумні, цікаві і кусючі. Через них сюди і залізаю.

Закарпатець 2008-01-15 / 11:31:00
Що ви привязалися до цього сайту zakarpattya.net.ua. та це єдиний сайт, який має нормальну ленту новин, яка постійно оновлюється. Ужгород.нет повністю нецікавий, бо Шандор на нього забив. Репортер і Мукачево надзаангажовані. Цей теж, але не настільки. По праву він найкращий на сьогодні. Інших просто нема

я 2008-01-14 / 23:38:00
Ужгород.нет не цікавий ні в старому, ні в новому оформленні. Він просто не цікавий.

Виталик 2008-01-14 / 22:10:00
Шановні добродії ! Як бачу Ви достатньо знаєте предмет розмови, а тому буде цікаво знатии Вашу думку про сайт Ужгород нет. Як на мене, то після дизайнових змін, цей сайт став не цікавий.

hellveen 2008-01-13 / 00:45:00
Сайт, звісно не абиякий, але те, що найоперативніший - це правда. Більше я не знаю таких потужних і своєчасних агрегаторів, котрі б збирали воєдино всі новини про Закарпаття в одному місці. На Мукачево нет занадто багато непотрібного сміття.

Цей сайт має чудову відвідуваність. Чому би з цього не зробити трохи грошей? Відповідно, можна було б найняти нормального редактора. Нехай навіть студента з старших курсів, але був би повноцінний редактор, який би чітко бачив свої завдання. Хоча це певно лише утопія.

На сайтах з відвідуваністю у 1000 людей можна заробити достойні кошти. І вкласти їх у сам сайт, у його дизайн, технічну підтримку. Бачу, що хоч і повільно, але він розвивається - ось зявилась підтримка RSS, чого я не бачив на інших закарпатських сайтах.

Тому в словах пана XXL є доля правди. Бо якщо на все це подивитись зі сторони, то закарпатська журналістика (нехай не ображаються ті, хто там працює) є доволі примітивною, у порівнянні з журналістикою інших регіонів України. У нас є простір для розвитку, потрібні лише вдалі ідеї і здібності для їх втілення.

Доктор 2008-01-13 / 00:26:00
Похоже, что господин XXL все-таки весьма болезненно воспринял лавры, присужденные журналистской братией именно этому сайту. Окончательную ясность сути его претензий читай в фразе "...знайте, що до журналістики я маю відношення більше, ніж ви собі думаєте". Налицо все признаки типичной национальной болезни под названием "ЖАБА ДУСИТЬ". Как правило, те кто считает себя непризнанными "гениями" есть амбициозно-неудовлетворенные графоманы. Можна и дедушку Фреда вспомнить... Что-то с господином XXL точно не в порядке... Это, собственно, к теме самого псевдонима XXL. Ну-ка вспомните, что обозначает эта абревиатура?!! Вот-вот, типичный пример...

Жаль,что сей господин с нами уже распрощался. Он вносил в дискуссию, разгоревшуюся на сайте, нотку сумасшедствия. Было бы любопыто с ним пообщаться отдельно. Интересно, какими славными трудами на ниве журналистики он отличился?

Камуфляжник :) 2008-01-12 / 22:47:00
Я тут рядом с русинами очень мило поругиваюсь, а иногда, промеждупрочим, и на другие темы заглядываю.



XXL, вы чего так разобиделись?



Никто же и не отрицает сказанное вами в той части, что было бы неплохо, если бы на этом сайте работал большой штат сотрудников и было бы полно рекламы. Но люди с большим жизненным опытом понимают, что в реальной жизни не всегда так бывает, как бы хотелось.




Вам не приходило на мысль, почему богатые люди не спешат обзаводиться собственными региональными сайтами? Их не создали ни Балога, ни Ратушняк, ни Каменяш, ни... (кто там у нас ещё имеется из небедных? О Шуфриче не говорю - это отдельный болезненный случай) :).



Ответ прост: на региональных интернет-газетах ПОКА нельзя ДЕЛАТЬ ДЕНЬГИ и ОТМЫВАТЬ ИМЯ.



И слава Богу.



Нам же, XXL, простым смертным, не жаждущим всех богатств и славы мира сего, иногда надо быть просто благодарным Создателю и окружающим за то малое, но хорошее и доброе, что они привнесли в нашу жизнь.



В частности - и за возможность заходить на этот сайт.




Вот и всё. :)

XXL 2008-01-12 / 22:19:00
Пан професор, очевидно, вирішив перейти на особистості.

Шановний професоре, точніше - власник цього псевдоніму, кому-кому, а обвинувачувати XXL у тому, що він "навіть собачу будку не сколотив" - не вам.




Я тут не збараюсь вам щось доводити, але знайте, що до журналістики я маю відношення більше, ніж ви собі думаєте.



І на цьому дискусію припиняю.



Сайту бажаю подальших успіхів.

професор 2008-01-12 / 21:59:00
XXL, проблема, мабуть, не в тому, що хтось не налаштований сприймати вашу "конструктивну критику", а, очевидно, в деструктивності і агресивній безапеляційності ваших суджень. Очевидно, інші люди, і передусім, як я розумію, журналісти, більше від вас поінформовані, якими зусиллями і фінансами дається засновникам утримання цього ресурсу. При цьому чомусь не покидає відчуття, що особисто ви (у жодному випадку не маю на меті вас образити) у своєму житті, як це прийнято говорити, навіть собачої будки не сколотили, не те що сайт створили. Учіться, мій юний друже, творити, а не критикувати і руйнувати. У вас є конструктивні пропозиції? Запропонуйте, і, більш аніж певен, вас почують. Щасти вам!

XXL 2008-01-12 / 20:31:00
Я бачу, що тут конструктивну критику взагалі ніхто не налаштований сприймати.




Що ж, якщо керуватись принципом "На безрыбье и рак рыба", то тоді дійсно це сайт супер, особливо, якщо порівняти з іншими закарпатськими, бо вони ще більше бездарні!



Так, тоді це дійсно "найоперативніший сайт".



Шкода лише, що нема жодного коментаря, який би підтримав пропозицію, що інтеренет-видання має мати власного кореспондента.



Натомість є лише купа "скиглих захистів" що така дурна ситуація з інтернет-журналістикою в Закарпаті, яка є сьогодні повинна бути і надалі. Бо бачте, у нас, жеброти, немає грошей. Що ж, прапор Вам усім у руки.




Тільки дивіться, щоб потім у порівянянні з іншими регіональними сайтами за Закарпаття не довелося червоніти.



Успіхів усім!!!

одиночка 2008-01-11 / 19:01:00
А наш XXL, похоже вобразил себя звездой вселенского масштаба. Ну не дают ему покоя лавры Олега Д.


Давайте нафиг вообще ничего не делать. Закрыть все газеты области и Украины. Существует одно-единственное мнение господина XXL...



А впрочем из всех сайтов области этот, действительно, неплох. И хотя, замечания по корреспондентам и рекламе "имеют место быть", но ставить в один ряд их с "Украинской правдой" (у которой мощная как политическая, так и финансовая поддержка) это просто абсурд. Так можно всех писателей сравнивать с Т.Шевченко, всех- кардиологов с Амосовым, а

девушек с мисс-Вселенная. Ну не удаласаь мордой, той нечего людей на улице пугать. Так что ли господин XXL?

А начинать всегда тяжело, всегда находятся критиканы, ничего толкового не умеющие и не знающие. Никто не говорит, что закарпатское телевидение, газеты и радио эталон журналстики. Все знают эту очевидную истину. Но в конце концов есть у нас и Морозов, и Сашка Ворошилов. и Славик Галас, и Лариса Подоляк, и Галя Ярцева, и Лариса Лепкань, и Сергей Федака, много других неглупых журналистов которые еще поддерживают престиж этой профессии. Так что не

все так плохо в нашем доме как думается некоторым.


И надо не только критиковать. Это делать легче всего...

Камуфляжник :) 2008-01-11 / 15:43:00
XXL, ты чего к сайту прицепился. милый? Они свою работу делают, и твоё постоянное пребывание здесь - лучшее тому подтверждение. (Или ты сюда просто так, поумничать и покрасоваться снисходишь?). А обеспечение каждой закарпатской семьи И-нетом и обучение его азам, вроде бы, не их компетенция?

XXL 2008-01-11 / 14:57:00
Яким журналістам як допомагає?

Таким же бездарним газетам, які не маючи кореспондентів і своєї інформації передирають звідси інформацію з посиланням або навіть і без?



То це така допомога?


Краще вже тоді не займатись взагалі журналістикою, ніж займатися такою.



Якщо робота власника сайту, чи то пак редактора, не здатна залучити сюди реклами, не надати сайту іміджу щоб сюди рвалися політики зі своми іміджевими статтями про себе, то краще його робити не треба!!!



Інфо на тій же "Українській правді", яку більшість українців не читає, бо не користується інетом, повідомляється у теле- і радіоновинах, передруковуєся у газетах.



Щось не пригадую, щоб звідси переказували новини таке ж бездарне закарпатське телебачення і радіо.



Але якби вони це робили, то тут була б і реклама. Відтак - гроші, відтак - кореспонденти, відтак - зарплата, відтак - НАЙОПЕРАТИВНІШЕ ІНТЕРНЕТ ВИДАННЯ.




А зараз цього немає!

І з такими підходами і думками як у вас усіх - і НЕ БУДЕ!!!

сторонній 2008-01-10 / 22:23:00
За логікою XXL, якщо перші газети читало всього 10-20 читачів, їх не треба було робити? Інтернет-газети теж треба комусь починати робити. Зрештою, питання тут не у відвідуваності. Справа внизу на лічильниках видно, що на даний момент цей сайт відвідало понад 1100 чоловік. Кожній би закарпатській газеті такий щоденний тираж! Проблема в іншому: в газетах звично дають багато реклами, а на регіональних сайтах її майже не видно. Переконаний, що для засновника цей сайт зараз є збитковим. Але, на мою думку, це - справа перспективна. Тому добре, що хтось вміє дивитися в майбутнє. А заодно, як тут уже хтось писав, допомагає журналістам (і не тільки їм) уже сьогодні.

Постійний читач 2008-01-10 / 20:33:00
Де ці студенти-журналісти, які готові працювати за 100 гривень?!!! А навіть, якщо і зголосяться, то все що вони принесуть "у клюві" треба ще добряче опрацьовувати. За що ж тоді платити? Есклюзива навряд чи накопають. Адже на кожній "інфі" (кримінальній,прикордонно-митній, медичній,СБУшній офіційно-інформативній - маю на увазі ОДА та міськраду) давно вже "сидять" відповідальні працівники, які розсилають інформації і на яких "пасуться" інші ЗМІ. Доступ до цікавої інформації як правило дозований. Хто спробує отримати "інФу" у прокураторії або міліції не черенз прес-службу, а якось ексклюзивно? Так, що друзі, давайте не гратися у велику ЖУРНАЛІСТИКУ. Таких камікадзі нині майже не залишилось...




Щодо голосування за "самих себе любих", то не думаю, що прес-клуб можна запідозрити в якійсь нечесності. Дівчата там чесні, та і цифра у 48 анкет щось да значить...



XXL 2008-01-10 / 20:08:00
З Постійним читачам можна погодитись, але якщо так, то навіщо розвивати інтернет-журналістику Закарпаття, якщо у неї немає інтернет-читачів?

Відповідно, треба ще чекати.

І скромно працювати, а не відзначати себе, любимих.

І pazan привіт - гарні і розумні речі каже.

От як буде тут хоч один кореспондент, хоча б студент-журналіст-першокурсник який працюватиме і за 100 гривень, тоді й можна буде хоч щось говорити про оперативність.

для xxl - Постійний читач 2008-01-10 / 17:15:00
Не знаю як зараз, але згадується, що колись саме на цей сайт працювали вельми знані журналісти краю. Але бігати за ексклюзивною інформацією у десяток-другий гривень буде небагато хто, а більше платити нерентабельно. Як на мене, то цей сайт найоперативніше надає інформацію. А "Мукачево-нет" фактично дає передрук матеріалів, які виходять у "Старому Замку". Якби журналістам "іненту" була можливість заплатити стільки скільки платять в друкованих виданнях то й віддача була відповідна. Ае коло читачів "інету" наразі обмежене і тому "грошові мішки" області не поспішаюь підтримати розвиток саме цього напрямку ЗМІ. Наскільки знаю, власник сайту його підтримує виключно за рахунок власних коштів. А він далеко не Кріль, не Шпеник, не Ратушняк і навіть не Слободенюк... Фінанси в цьому випадку грають вирішальну роль. Так що "знімаю калепа" перед людьми, які майже за "дякую" роблять цю роботу і, доречі, допомагають багатьом нашим друкованим виданням виживати за рахунок плагіату матеріалів.


Постійний читач

XXL 2008-01-10 / 16:01:00
І ні до кого я тут не придираюсь. І я не з податкової. Просто якщо це видання, то треба мати хоч ОДНОГО кореспондента.

Будемо сподіватись, що так і буде.

K5 2008-01-09 / 14:08:00
До останніх коментарів цілком приєднуюсь. Одне тільки не розумію?!! За що Гаврошу щось там присудили. Чи тупо не бачать що у своїй писанині розпалює міжетнічні конфлікти і ксенофобію. Чи вже забули статю про "волохів" у в "Україна молода" і передрук Закарпаття онлайн!!!

pazan 2008-01-08 / 15:07:00
не смішіть "найкращі і т.д.2 Тусовка, яка волею редакцій ходить на всі паркети, пресухи і т.д. тільки себе бачить, тільки себе знає і тівльки себе, відповідно відзначає. Междусобойчик, Насправді всі дружно передирають одне в одного або з прес-релізів, дмука і СЛОВО уже давно в закарпатській журналістиці не присутні.

НОВИНИ: Соціо

18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
» Всі новини