Руслана Лижичко: університетський тур від Ужгорода до Дніпропетровська

"Мені дуже важливо поговорити з нинішніми студентами. Правильніше було б сказати – я хочу їх почути", - сказала сайту RAZOM п’ятий номер виборчого списку Блоку "Наша Україна", зірка української естради Руслана Лижичко, коментуючи свій передвиборчий тур університетами України.
Нагадаємо: з сьомого березня стартує тур Руслани університетами України, котрий пройде в сімнадцяти містах країни - від Ужгорода до Дніпропетровська.

Руслана Лижичко: університетський тур від Ужгорода до Дніпропетровська"Звісно, мені є з чим звернутися до українських студентів, - заявила Руслана, - і запропонувати ту схему, той стиль життя, який я вже для себе напрацювала як європейська українка чи українське європейка – як кому більше подобається... Бо більшу частину свого життя я зараз проводжу в Європі".

“А від української молоді я хочу почути ті речі, якими буду керуватися, коли потраплю в парламент. Хочу стати їхнім гучномовцем – таким, з яким я бігала по Майдану... Хочу вивчити їхні реальні проблеми. Це ті речі, які можна почути не від радників, не від консультантів. Це дослідження, яке я зроблю сама. І завдяки цим дослідженням я зможу займатися їхніми проблемами", - зазначила співачка.

"Приміром, - зазначила Руслана, - один з моїх перших законопроектів буде торкатися підняття студентських стипендій хоча б до прожиткового мінімуму".

Відповідаючи на питання журналістів, чому вона йде в парламент, Руслана відповіла: "Коли ми з Сашком (чоловік Руслани Олександр Ксенофонтов – ред.) уявили, що в Україні після парламентських виборів все не так може стати, як ми про те мріяли на Майдані, нам стало трохи страшнувато... Тому я й іду в парламент. Гадаю, кожній людині, яка стояла на Майдані, дуже важко відмежуватися від сьогоднішньої ситуації. Вважайте мою згоду балотуватися в списках Блоку "Наша Україна" моєю особистою підтримкою Віктора Андрійовича - як це було півтора роки тому на Майдані".

Руслана також розповіла про команду експертів, які будуть допомагати їх на ниві законотворчості: "У мене вже є потужна команда радників по кожному з гуманітарних напрямків, якими я хочу займатися в парламенті – це і книговидавництво, і кіновиробництво, і архівна справа, і збереження української спадщини і т.д. Це люди з відомими іменами, котрі вже почали роботу над цілим пакетом законодавчих ініціатив, які я збираюся винести на розгляд новообраного парламенту. До мене також надходить величезна маса пропозицій, проектів, які я можу реалізовувати, будучи народним депутат. Приміром, видання української класики".

"Я берусь за мале, але за те, що зможу стовідсотково зробити, - зазначила Руслана. – а з приводу того, чи вдасться мої законотворчі ідеї реалізувати - я оптиміст. Я не звикла здаватися так просто".
razom.org.ua
02 березня 2006р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Культура

10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
10:12
/ 1
У четвер відбудеться концерт Закарпатського народного хору "Загуди ми, гудаченьку"
11:08
Закарпатська філармонія запрошує на концерт "Музичне мереживо бароко"
05:09
У коледжі мистецтв ім.А.Ерделі провели конкурс дитячого малюнку
17:34
/ 1
В Ужгороді відбудеться "вуличний" поетичний марафон
20:11
До Дня Валентина в Ужгороді відбудеться романтичний вечір "Любов в опері"
03:44
/ 2
Кошиці, Пряшів і Михайлівці
11:06
У Румунії вийшла книжка про князя Корятовича
18:00
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
17:48
/ 2
"Жадан і Собаки" відвідають Ужгород і Мукачево в межах Благодійного зимового туру
» Всі новини