Гелікоптер з Угорщини доправив постраждалих в ДТП на Закарпатті у Ніредьгазу (ВІДЕО)

Учора на закарпатській Виноградівщині сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої зазнали важких травм мотоцикліст та його пасажир.

Гелікоптер з Угорщини доправив постраждалих в ДТП на Закарпатті у Ніредьгазу (ВІДЕО)

Як стало відомо, на мотоциклі їхали двоє молодих чоловіків - з Пийтерфолво і Заболотного. ДТП сталася на недавно відремонтованому відрізку автодороги Вилок - Дяково за участі автомобіля марки “Skoda”.

На відео видно гелікоптер, який забирає з пункту пропуску “Тісобеч”  постраждалих в ДТП закарпатців в угорське місто Ніредьгаза для надання їм необхідної медичної допомоги. Один із постраждалих у ДТП отримав серйозні ушкодження ноги.

02 квітня 2017р.

Теги: гелікоптер, ДТП

Коментарі

Михайло 2017-04-04 / 09:32:09
До речі, - ""змушує простий народ покидати рідні землі і працювати за межами держави"" - Це ж стосується і Угорщини. Наскільки я знаю, повиїзжали цілими селами, по всій країні існує гостра нестача робочих рук.

Михайло 2017-04-04 / 07:36:31
Шось бльоцнув не в тему, ну ладно, буває.
То шо ти визнаєш претензії декого з вас на Закарпаття це добре. Держава Угорщина активно працює над тим щоб таких було дедалі більше, і не лише серед етнічних угорців.
Про русифікацію мадярів (не любиться власна самоназва?) перший раз чую. Насильно давали людям прізвища Орос, це по-твоєму русифікація?? Розсмішив зрана..
Да, мадярам пофіг русин чи руський, і тих і тих вони називали оросами

Угорець 2017-04-03 / 23:55:57
2Михайло
Мадяри, "андика на полонині" а у нас угорці....
Зрадники, це ті, хто розвалює державу, торгує з воргом, захищаючи власні меркантильні інтереси, змушує простий народ покидати рідні землі і працювати за межами держави, крадуть ваші і мої податки та роблять все, щоб ми існували та виживали і не жили гідно...
А цей сценарій знайомий?
То, що певні угорці претендують на територію Закарпаття з цим чюя згідний...
Стосовно поява Ороса і Лендєла у ІІ пол. 40-х років більшість угорців переіменували, русифікували...
А Орос - Росіян, а русин це rutén (рутейн) в перекладі...
Так, на замітку :)

правдивий 2017-04-03 / 21:46:48
якщо хотять забрати то нехай беруть люди за

До Михайла 2017-04-03 / 15:54:11
Якої загрози ви пане Михайло бачити?Загроза вступу до ЄС заочно то вам загроза?Я ніякої загрози не бачу тільки можливості а зрадити шоколадного барона та його шайку не є гріхом

Михайло 2017-04-03 / 15:42:48
Не збираюсь опускатись до вашого рівня. Образа моєї матері хай лишається на вашій совісті.
В наш буремний час на жаль доводиться бути "параноїдальним шизофреніком". Дуже шкода шо народ України не був таким до 2014 року і не розкрив плани Росії стосовно України. Я помилився, мабудь ви все таки ідіот раз не бачите очевидних загроз, такий собі "блаженний дурачок". Членство в НАТО і ЄС не є гарантією від агресії. Члени НАТО і ЄС Британія і Іспанія знаходяться в стані холодного конфлікту, який в будь-який момент може розгорітись через Гібралтар. Члени НАТО Туреччина також воювала з іншою країною НАТО (зараз не пригадаю з ким, можливо Грецією) десь в 70-80 рр. Та ж Британія воювала з Аргентиною за Фолкленди. Я вже не кажу шо Україна з Росією підписували стоси документів і про дружбу і співпрацю і обоє були членами СНД, згадаємо про горезвісний Будапештський меморандум. Жодні папірці не зупинять імперо-реваншистів. А я угорців вважаю саме такими. Вони навіть гірше росіян. От ми і підійшли до питання етноциду. Ви не задавали собі питання звідки взялися прізвища Орос і Лендєл на Закарпатті, що відповідно означає «русин» і «поляк»? Мадяризували нас всю спільну історію. Насильна мадяризація була офіційною політикою Будапешта з середини 19 ст. А до того мадяризували через церкву. Це і є етноцид. Росіяни ніколи не давали на силу російські прізвища, а мадяри без проблем.

Мирослав 2017-04-03 / 12:14:16
Дід Мирослав щиро перепрошує діда Миколу, мій лист дійсно адресований саме нелюду Михайлу. Нажаль зір підвів, сподіваюся на порозуміння. На відміну від Вас нелюде я не бачу загрози розвалу України і дуже сподіваюся, що здоровий глузд все-таки переможе! Стосовно "ще й не таке винна" наголошую, жодна країна світу, окрім Росії, нам нічого не винна і я щиро вдячний всім країнам світу, які допомагають Україні і зокрема Закарпаттю в цей непростий для нас час. Стосовно етноциду, геноциду і т д. Скажу Вам нелюде, що такого ...циду, який відбувався за часів СССР на Закарпатті не було навіть під час окупації фашистської Германії. Стосовно "опір угорцям", клешоголовий нелюде, не йдіть, а летіть до лікаря у вас явні ознаки параноїдної шизофренії. Про який такий опір Ви говорите?! Угорщина - член НАТО і Євросоюзу і якщо вона ризикне відновлювати "історичну справедливість" вона Угорщина втратить набагато більше ніж вийграє. Це очевидні речі і тільки такі сліпі нелюди як Ви не бачать того. Стосовно "зрадник і потенційний колаборант" хай розбираються компетентні органи хто є хто я не проти. Стосовно "Плювати", якщо дійсно кортить "пане" нелюде, наполегливо рекомендую Вам поплювати на свою мамку, яка породила Вас нелюда, на цей світ!

З повагою, Мирослав.

Михайло 2017-04-03 / 09:29:35
Мирослав заплутався не лиш в іменах, а й у здоровому глузді. Я не писав, шо не варто приймати дари. Ще й як варто. За століття етноциду русинів Угорщина нам ще й не таке винна. Я писав про очевидну кінцеву мету таких дій. Чомусь до війни не було такої допомоги. А тепер, коли є загроза розвалу України, угорці почали робити з себе безкорисливих благодійників, щоб в потрібний момент закарпатці зробили "правильний" вибір, тобто коли Україна почне сипатися, не чинили опір угорцям. Очевидних речей не бачать ідіоти або зрадники. Не думаю шо Мирослав ідіот. Просто зрадник і потенційний колаборант. Плювати мені на нього і на його сльозливо-сопливі коментарі.

кома 2017-04-03 / 08:30:31
спасибо соседям.

Поплутав 2017-04-03 / 07:40:15
До Мирослва...ваш текст ви мабуть адресуєте пану Михайлу а не миколі...?

Кум 2017-04-02 / 23:25:03
Гірше в цій ситуації, що їх не змогли українським гелікоптером до Ужгорода до везти, і не треба на мадярів ганяти, самі до такого догаздувалися

Мирослав 2017-04-02 / 23:15:08
Шановні добродії! В першу чергу хотів би висловити велику подяку як угорській стороні так і українській за допомогу людям, які опинилися в надважкій, я б сказав в критичній ситуації. Адже в кожній цивілізованій країні життя людини понад усе. Також хотів би щиро подякувати всім країнам світу, які простягаюь руку допомоги Україні в цей надважкий для нашої держави час. І на відміну від "пана" Миколи ніяких "мансів-реверансів та гібридної війни" в цьому не бачу. Також не бачу жодного негативу в тому, що зокрема Угорщина чим може допомагає Закарпаттю. Так, саме допомагає, а не створює як Ви пишете "імідж благодійника"! Дякуючи саме Угорщині закарпатські угорські "національні меншини" отримали можливість розвиватися в себе вдома, на Закарпатті, а не успішно ставати гастарбайтерами інших держав. З Ваших слів "пане" Миколо, це погано?! Поганим є те, що Угорщина прагне покращити інфраструктуру Закарпаття, створює додаткові робочі місця, будує дороги, ремонтує лікарні? І якщо Ви дійсно вважаєте, що "всі ті хто зараз захищає дії угорської сторони - це зрадники" - МЕРЩІЙ міряти температуру!!! Хоча я переконаний - вже пізно, Ви безнадійний! Ваша температура "пане" Миколо, вже не відповідає температурі тіла звичайної доброзичливої людини. Скажу більше: Ваша температура нелюдська! Саме так! Ви не звір, Ви нелюд, адже навіть звірі спроможні співчувати один одному. Ви не українець! Ваша національність закінчується на "о", яке не тоне! Мені закарпатському українцю СОРОМНО, що подібні Вам клешоголовому, які довели нашу країну до зубожіння, також називають себе великими українцями. Мені СОРОМНО, що Ви замість того, щоб поспівчувати родинам постраждалих розвели балаган на подібні теми. Ви як мінімум нелюд і сприйміть це з гордістю, оскільки немає ненька українська мова відповідних Вам епітетів.

А я в свою чергу прошу вибачення від постраждалих родин за "писанину" вище згаданого нелюда та виражаю мої найщиріші співчуття родині священника Шереш Яноша в звязку з трагічною втратою найдорожчої людини - їхнього сина Яношка. Хай Господь Бог допоможе Вам пережити це горе.

З повагою, Мирослав.

Михайло 2017-04-02 / 19:44:42
Діда-мадярона нараз видно. Ану кіби Німеччина начала опікувати якусь приграничну область Мадярщини: ліки,дороги, робота, вмішувалися у внутрішні справи. Шо би казав офіційний Будапешт???
Тому всі ті хто зараз захищає дії угорської сторони - це зрадники.

Олег 2017-04-02 / 14:41:36
До Михайла....Думаю люди яких доправили гелікоптером не проти були цого і найменше їх хвилювало (Гібрідна війна)Хто винуватий що Угорщина взмозі допомогти а Україна ні?Тут питання не в зраді а питання про чиєсь життя

Дід Микола 2017-04-02 / 12:36:40
ці дурні вишиватники нічим не відрізняються від російських ватників, ті навіть їду санкційну трощили, бо вони тіпа "поцріоти", віджмовтеся ваід всіх іноземних благ і винаходів і ідіть жити в печери, дикуни)

севлюшський 2017-04-02 / 11:12:28
Тут ніяка не допомога Угорщини - ні "гібридна", ні благодійна. Звичайна платна послуга.

Михайло 2017-04-02 / 10:39:23
Олег, ти все правильно говориш. Але не можна відкидати того факту, що Угорщина створює імідж благодійника для закарпатців. Абсолютно очевидно шо це дари данайців. Росія в Криму робила теж саме. Давай зараз зрадимо Україну, бо в Мадярщині кращі дороги, краща медицина, і т.ін.

Олег 2017-04-02 / 10:31:52
До Михайла...При чому туй гібрідна війна.МАядри допомогли чим могли.Ти попва у ДТП доправили б тебе,цікави і тоді каза би не доправляйте я патріот....

Учасник 2017-04-02 / 08:57:48
Ти дурак ..!..

Михайло 2017-04-02 / 08:18:03
Ого, які манси-реверанси. Гібридна війна триває.

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

10:03
У Мукачеві в готелі загорівся матрац в номері
17:31
На ужгородській об'їзній водійка Subaru вилетіла через бордюр на газон і збила дорожній знак
11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
» Всі новини