Аудіозапис з лайкою Марценишина щез з профілю Москаля через претензії щодо авторського права від "спецконтролівця" (СКРІН)

З'явилося додаткове підтвердження спланованості дій з використання конфлікту в середовищі патрульної поліції Ужгорода і Мукачева з метою підпорядкування "нової поліції" структурам "старої міліції".

Аудіозапис з лайкою Марценишина щез з профілю Москаля через претензії щодо авторського права від "спецконтролівця" (СКРІН)

Аудіозапис з лайкою начальника Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Юрія Марценишина зник з профілю, що належав голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю через претензії щодо авторського права від активіста ГО "Спеціальний контроль" Юрія Луцо.

Учора відповідне відео перестало відкриватися, а на його місці видно традиційний в таких випадках чорний прямокутник з відповідним надписом - "Начальник УПП Ужгорода Марц..." Це відео більше не доступне через претензію щодо авторського права від Юрий Петрович".

Раніше аудіо зі світлиною Ю.Марценишина, поширене в ЗМІ прес-службою Закарпатської ОДА, було залито у профіль ostunt, у якому розміщено різноманітні відеосюжети Г.Москаля часу його керівництва Луганською військово-цивільною адміністрацією. Тому цілком можна припустити, що формальним розпорядником профілю є Ярослав Галас, який керував прес-службою Г.Москаля і в "луганський" і в "закарпатський" періоди.

"Юрий Петрович" - це активіст громадського об'єднання "Спеціальний контроль" Юрій Луцо, який, власне, і приніс вказаний аудіозапис Г.Москалю, що зафіксовано на відповідному відео зі службового кабінету Г.Москаля за участі відповідних активістів, що його оприлюднено у профілі ГО «Спеціальний контроль» в YouTube.

Власне, після "авторського" вилучення відео з лайкою Ю.Марценишина з профілю Г.Москаля, його можна знайти саме у профілі Ю.Луцо у YouTube.

Тобто, як і вказувало Закарпаття онлайн, тепер недвозначно зрозуміло, що Г.Москаль обманював громадськість, коли вказував, що аудіо і підписи частини патрульних поліцейських з вимогою зміни керівництва УПП йому "принесли самі поліцейські".

А отже, не менш очевидним є і те, що, як і вказувало Закарпаття онлайн, авторами скандалу в середовищі патрульних поліцейських є "страрі менти", зацікавлені в підпорядкуванні патрульної поліції шляхом зміни керівництва. До середовища яких належить і сам Г.Москаль.

Власне, про спланованість дій по підпорядкуванню патрульної поліції колишнім міліцейським структурам з-поміж іншого свідчить той факт, що «посередником» в передачі інформації про конфлікт в УПП Г.Москалеві були активісти ГО «Спеціальний контроль», неодноразово звинувачені в співпраці зі старими правоохоронними структурами. «За дивним збігом обставин», «спецконтролівці» останнім часом, як і Г.Москаль, адресно активізувалися саме в напрямку критики дій керівництва УПП, публікуючи інформації про використання Ю.Марценишиним службового авто, про «позаурочні» патрулювання поліцейських без зброї та без авта, та інші, менш суттєві, що їх не вважала за потрібне поширювати в інформаційній сфері редакція Закарпаття онлайн.

При цьому, як вказувала редакція, активісти «Спецконтролю» перебувають «на гачку» в правоохоронців через порушену за вимагання кримінальну справу.

P.S. Після появи цієї публікації у вказаному профілі Г.Москаля в авральному порядку вказали у вигляді гіперпосилання справжнє джерело аудіо з лайкою Ю.Марценишина у профілі Ю.Луцо у YouTube і відеохостинг розблокував його і в профілі ostunt.

P.P.S. Оригінал аудіо лайки Марценищина щез з каналу "спецконтролівця", тепер там "вподобаний" варіант від Москаля 

ДО ТЕМИ:

В основі конфлікту "Москаль-патрульні/керівництво УПП" лежить сценарій "рейдерського захоплення" "нової поліції" "старими ментами" (ДОКУМЕНТ) (ВІДЕО)

11 березня 2017р.

Теги: поліція, Марценишин, лайка, Спецконтроль, Геннадій Москаль

Коментарі

Ужгородець 2017-03-12 / 16:01:40
Явний монтаж на Маценішина. Не поважаю нікого з них. Но Президент що не відчуває необхідність припинити маразматиків . Москаля на пенсію ! Марценішина у " горячі точки" . Розмова голови ,як на " СХОДЦІ " злодіів . А з Луцо спектакль до речі погано зрежесований!

вася 2017-03-12 / 10:33:24
КОЛИ ПОЧНЕМО ВЖЕ ТУПО ВІДСРІЛЮВАТИ ЦИХ НАШИХ СУДІВ ПРОКУРОР МЕНТІ ЗАКОН ДІЄ ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРОСТЯКІВ

Поліко 2017-03-11 / 21:30:54
Мацкаль старий Маразматик, Луцо Ю із своїм другом самі були затримані за вимагання і отримання хабара. То вони хочуть Марценишена прибити як Співака підсебе НЕВИЙДЕ ХАБАРНИКИ СПЕЦ ХАБАРНИКИ и

Byby 2017-03-11 / 21:06:17
Булоб добре щоб zakarpattjaonline ....долучились і почали збирати ел.петиційі про відставку маскаля.

толя 2017-03-11 / 17:21:30
https://politeka.net/ua/413608-politseyskiy-skandal-v-zakarpate-poyavilis-podrobnosti-video/

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини